A Hunguest Hotel Freya a termálvizéről híres Zalakaroson található, egy gyönyörű park közepén, a fürdő közvetlen szomszédságában, és 150 szobával és 12 apartmannal várja kedves vendégeit.
A család egy tagjának jó véleménye alapján választottuk a szállodát. Nyugodt, csendes, tiszta hely, rendezett környezet. A szobából nagyon szép kilátás nyílik a környező dombos vidékre. A fürdőbe való átjárás nagyon praktikus. Mind a szálloda, mind pedig az étterem személyzete, kedves,előzékeny.
Az évek folyamán többször voltam a szállodában, nagyon tetszik, úgy a szálloda színvonala, mint a udvarias személyzet, és a szállodában lévő egyéb szolgáltatások (pl, masszázs, fodrász). Az étterem maximálisan kielégítette az igényemet, a szálloda tisztasága is kifogástalan Nagyon szeretem, hogy a fürdő egyszerűen közelíthető meg, akár többször is naponta. Biztos hogy visszatérek még a közeljövőben.
November elején töltöttünk egy hétvégét a hotelben. Pihenni mentünk kettesben. Kedvesen fogadtak. A szálloda össze van kötve a fürdővel,ami kényelmes átjárást biztosít a vendégeknek a fürdőbe. Az étkezésnél lepődtünk meg igazán. Nagyon szegényes választék volt,4 melegen tartó edényben volt összesen étel,hosszú kígyózó sor.
Nagyon sokan voltak a hotelben,mire az ember kivárta a sorát,hogy szedjen az ételből,elfogyott. . . . igaz,pótolták,de olyan "menzán sorrban állós"jellege volt az egésznek. Általában mindig Hunguest szállodát választunk pihenéseink során,de ilyennel még nem találkoztam! A másik:foglaláskor a hotel jelezte,ha utolsó nap maradni szeretnénk picit tovább,talán fél 3ig ingyenes,csak jelezzük érkezéskor. Többen jelezték is a vendégek közül,de sokan nem maradhattak. . . legalább is a magyar vendégek nem! Távozás előtt rendezni szerettük volna a számlát,sokan voltak,álldogálltunk ott türemlesen páran,hiszen tényleg sok munkájuk volt a recepciós hölgyeknek. Majd a "főnökasszony féle" nem nézve azt,hogy egy ideje már várunk,az éppen odaérkező német vendég számláját kezdte intézni. Ez számomra elég felháborító volt. Ettől eltekintve a személyzet többi tagja maximálisan kedves,udvarias volt.
Összességében elégedettek voltunk,viszont a fürdő működésével kapcsolatban érthetetlen számunkra,hogy míg a termálvizes,gyógyfürdőknek éppen az az egyik nagy előnye,hogy a téli hidegebb hónapokban is üzemeltethető a kültéri gyógyvizes medencéjük is,sőt talán éppen olyankor a legélvezetesebb,addig a karosi fürdőben indokolatlanul bezárják már az őszi,meleg hónapok kezdetekor,amikor a néhány éve már zajló klímaváltozással együtt járó,szinte a nyári hónapokra jellemző,kellemes,strandidő még javában tart.
Illetve május 18. -i tartózkodásunk alatt a fürdő szaunavilág részlege még zárva tartott,noha az is megmagyarázhatatlan vendégként. Szintén a fürdőt és persze a szállodát is érintő észrevételünk,hogy a térség más településein a fürdő szolgáltatásait teljes nyitvatartási időben,díjtalanul igénybe vehetjük az elutazás napján is ellentétben a karosi fürdővel. Mivel a fent említett üdülőhelyek fürdőinek szolgáltatásait illetve ajánlatait már a karosi után fedeztük fel,a vendéglátók ezen gesztusát,különösen nagyra értékeltük anyagias világunkban,nem beszélve arról,hogy a kültéri gyógyvizes medencéjük is egész évben a vendégek rendelkezésére áll,ami szintén nem mindegy,tudniillik magas vérnyomásos betegek gond nélkül igénybe vehetik a meghatározott időtartamú fürdőkúrát egy kültéri medencében,a zárt térben elhelyezett gyógyvizes medence ezzel ellentétben annak levegőtlensége miatt,néhány perc elteltével is a hirtelen jelentkező rosszullét kockázatát foglalja magában,melyet sajnos tapasztalatból írok.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését és külön köszönet a maximális pontszámért! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Észrevételeit továbbítjuk a fürdőnek. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
Először voltam az Önök vendége. Ismerőseim elmondása alapján döntöttem így, és nem csalódtam/tunk. A magyar vendégszeretet és a "szájhagyomány" szerinti dícséretek igazolták az Önök által nyújtott szolgáltatásokat. Maradjon így. Talán a "túlsúlyos" fürdőköntösöket kellene cserélni, ill.
a 150-160 cm magasságúaknak kisebb méret választásának lehetőségét biztosítani.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését és külön köszönet a majdnem maximális pontszámért! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
A párom névnapja volt a kirándulás apropója. Nagyon tetszett a fürdővel össze kötő alagút. Fürdő köpenyben minden tortúra nélkül át sétálhattunk a fürdő és a strand területére. Ez óriási kényelmet biztosít akár rossz idő esetén is. Az étteremben bőséges választék és legtöbször kedves és segítő kész személyzet fogadott.
A recepción mindíg segítő készek voltak. A takarító személyzet is nagyon kedves volt. Kellemes három napot töltöttünk itt. Köszönjük.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Reméljük a jövőben is vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban.
Üdvözlettel: Hunguest Hotel Freya
2023. szeptember 15., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Két éjszakás kirándulásra érkeztünk a Hotel Freya-ba. A szálloda személyzete nagyon kedvesen fogadott bennünket. A szállásunk tiszta, retro szállás, amire nagyon ráférne egy felújítás. A kilátásunk egy szép gondozott parkra volt. Az étkezésünk svédasztalos volt, finom ételekkel és udvarias, figyelmes személyzettel.
A fürdő kényelmesen, fürdőköntösben egy alagúton keresztül megközelíthető. Zalakaros egy szép virágos és tiszta település. Kellemes kirándulásokat lehet tenni a környékben. Nagyon jól éreztük magunkat. Tudjuk másoknak is ajánlani.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
Üdvözlettel: Hunguest Hotel Freya
2022. október 5., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
A Hotel május vége felé voltunk nagyon kedvesen fogadtak a recepción . Gyorsan probléma mentesen kaptuk meg a szobáinkat. Az ott tartozkódásunk idejére minden fontos tájékoztatás megkaptunk. Nagyon kedvesek voltak. A szobák tiszták rendesek .
A kilátás a szobából csodás volt Az szálloda étterme tágas az asztalok teritése nagyon szép az ételek és a mennyisége nagyon jó volt a személyzet kítűnő a kiszolgálás gyors, az étterem hangulata nagyon tetszet. A fürdő a szálloda alagsorából könnnyen megközelithető. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A recepciósok mindenben a rendelkezésünkre álltak, amikor szükségünk volt rá. Az éttermi személyzet is kifogástalan, az ételválaszték is megfelelő volt. A szoba nagysága és berendezése is megfelelő. A fürdőszobában kád volt, ami nem szerencsés, az idősebbek nehezen tudnak fürödni benne. Jobb lenne zuhanyzó.
A szálloda kicsit régi, ráférne egy felújítás. Azért jól éreztük magunkat. Az,hogy át lehet járni a gyógyfürdőbe, jó dolog, csak sokat kell hozzá gyalogolni.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Terveink szerint a jövő év elején elkezdődik felújításunk, mely során az épület kívül belül megszépül.
Nagyon tetszett a szálloda(bár az alagút nem 50 m-hanem 150m) Jó volt az elkerített napozó rész. Remek a teljes körű uszoda használat csak a medencék időhasználatáról nincs tájékoztatás(pl hullám medence ),és idősebb korban nagyon kell figyelni az útjelző jeleket,hogy el ne tévedjen az ember. Az étterem kínálata pazar, és nagyon laktató.
Figyeltek még a "mentesekre" is A " snack bár" kicsit drága és az italok nem hűtöttek a sör kivételével és nem értettem, miért nem lehet készpénzzel fizetni. A szoba széf jól működik. A szobai klímához nem adnak kezelési útmutatást. ( később kaptunk hozzá segítséget) Összességében klaszz volt!
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Észrevételeit továbbítottuk a fürdőnek. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
8749Zalakaros, Termál út 7.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• masszázs • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 30 kg-ig: 15000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges)