A Hunguest Hotel Freya a termálvizéről híres Zalakaroson található, egy gyönyörű park közepén, a fürdő közvetlen szomszédságában, és 150 szobával és 12 apartmannal várja kedves vendégeit.
2013. július hónapban négy lány unokáimmal voltam a szállodában egy hetet. Nagyon jól éreztük magunkat. Az unokáim azóta is azt mondják mikor megyünk megint Zalakarosra abba a szállodába amelyikből a folyosón keresztül lehet menni a sokvizes strandra, és csillogós a lisztje. ( Az unokámnak nem értelmezhető a lift, de a liszt az már igen.
Tehát mi minden nap a liszttel mentünk a strandra, és komoly vita volt, hogy ki a soros a gomb megnyomására belül és kívül. Ezek fontos kardinális dolgok. Szóval szuper volt, és 2014 nyarán is megyünk.
Többször voltunk aszállodában,mind a szállás,mind az étermi kiszolgálás minősége maximális volt. Mozgáskorlátozott révén,a fűrdőbe való többszöri átjutás lehetősége nagyon kedvező! Eddig még nem csalódtam. Unokáimmal töltöttem egy hétvégét. nekik a vizipók csodabirodalom rendkivül elnyerte tetszésüket. Gyerekekkel negyon ideális kikapcsolódási-és pihenési lehetőség.
Mar tobbszor voltunk Karoson ebben a szalloban,masikba nem nagyon mennek. Sokaknak ajanlottam,es ajanlom is minden evben. Minden szempontbol megfelel. A szolgaltatasok kitunoek. A szallo kornyeke a parkolo kialakitasa es terjedelme szerintem megfelelo. A furdovel valo osszekottetes,a folyoso futese,a kepek kivalasztasa nagyon jo. Remelem meg tobbszor eltudunk jutni Onokhoz.
Nagyon jó a szálloda, az étterem színvonalas, jól főznek. A hotel előnye, hogy egy aluljáró köti össze a fürdővel, korlátlan számban át lehet járni minden nap, a fürdőbelépő ára benne volt a részvételi díjban. A szobák is jók, a padlószőnyeget már ki kellene cserélni, mert kopott. A pótágy nem kényelmes.
Az új év 2. napján érkeztünk,és sajnos ez a szoba tisztaságán meglátszott. Toleránsak vagyunk,visszatérő vendégként,de zavart a padlószőnyeg koszossága,foltossága. Ezen kívül minden rendben volt! Az étel finom,3 nap alatt változatos,de a legnagyobb erénye a hotelnek az összekötő folyosója a gyógyfürdővel. Mindig kellemesen töltjük a Freyában a pihenésünket.
Évek óta ide járunk, az, hogy a fürdőbe át lehet menni egy köpenyben felül múlik mindent. Az étkezés kifogástalan, választékos és bőséges. A személyzet nagyon kedves, szívesen megyünk akár unokákkal is, gyerekbarát szálloda. A fürdő minden igényt kielégít, fiatal, idősebb, gyermek megtalálja a neki való fürdési lehetőséget.
Nagyon szép és jó helyen fekszik a szálloda. Tetszik, hogy közvetlen kapcsolat van a fürdővel, ezáltal sokkal kényelmesebb a fürdő használata. A szálloda személyzete a szolgáltatások és az étkezés kiváló. Egyetlen negatívum a szobában szobában lévő szőnyegpadló tisztasága. Ennek ellenére nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Szuper volt ez a néhány nap. Köszönjük!
A hotel elhelyzkedése a szabad átjárás a fürdőre meglehetősen nagy előny a szomszédos hotelekkel szenben. Ezt természetesen figyelembe véve foglaltuk a szállásunkat ami meg is felelt elvárásainknak. Az étkeztetés felülmúlta minden várakozásunk az ételek finomak változatosak és természetesen bőségesek voltak.
A legfőbb indok viszont amiért legközelebb is önöknél szállunk meg hogy egy picit sem kellett azt éreznünk ,hogy a társadalmi lépcső nem azon részén helyezkedünk el mely nem engetheti meg magának az ehhez hasonló luxuskörülményeket.
Télen,nyáron kényelmes hotel, egy alagúton keresztül máris a Gránit fürdőben lehetünk, fürdőköpenyben, papucsban, akkor is, ha épp kint havazik! Nagy, bekamerázott parkolója van, a szobák átlagosak, de kényelmesek, mindegyik erkélyes. Az étteremben svédasztalos reggeli és vacsora várja a vendégeket, a választék bőséges, a minőség is megfelelő.
Nagyszerűen éreztük magunkat a Hotel Freya-ban. A személyzet-különösképp a recepció személyzet-nagyon kedves és segitőkész volt. Az ételek mind a reggeli,mind a vacsora kiváló volt minden alkalomkor. Az egyetlen negativum a szobában lévő szőnyeg nem volt rendesen kitisztitva. Két kisgyermekkel utazva ez számunkra ez számunkra fontos dolog.
8749Zalakaros, Termál út 7.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• masszázs • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 30 kg-ig: 15000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges)