ZalasárszegZalasárszeg
Zalasárszeg

Evés, ivás Zalasárszegen (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Zalasárszeg és környéke legfrissebb értékelései

2026.05.13a párjával
Többszörös visszatérő vendégek vagyunk itt. De most csalódtam a szállással. Megrendelt erkélyes szoba helyett erkély nélkülit kaptunk. Így a kilátás elveszett,és esténként az erkélyen nézelődni. A többi szolgáltatással elégedettek vagyunk. Erre figyelhetnének ,főleg akik már többszörösen itt...
2026.05.12a párjával
Az étterem bejáratánál öles betűk hirdetik, hogy "NYITVA". Ezzel szemben 2026.05.07.-én, csütörtökön 17 óra 20-kor sehol-senki fogadott. Azért oda mentem, mert többéves tapasztalatom alapján kiváló a környezet, a konyha és a kiszolgálás is. Bakker!
2026.05.12a párjával
2026.05.07.-én próbáltam az egyébként egész évben nyitva tartó étteremben megvacsorázni. A kifüggesztett nyitvatartási idő 20 óra, ezzel szemben 17 óra 30 perckor közölték velünk, hogy éppen most zártak be. Soha a büdös életbe nem megyek ide.

Zalasárszeg és környéke kedvelt szállásai

Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Zalasárszeg és környékén

Art Hotel ZalakarosArt Hotel, ZalakarosCsomagok már 28.635 Ft/fő/éj ártól
135 értékelés
Hotel Halászkert BadacsonyHotel Halászkert, BadacsonyCsomagok már 10.000 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
Belenus Thermalhotel Superior ZalakarosBelenus Thermalhotel Superior, ZalakarosCsomagok már 22.377 Ft/fő/éj ártól
470 értékelés
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ZalakarosPark Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, ZalakarosCsomagok már 29.160 Ft/fő/éj ártól
115 értékelés