Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ide utazz a tavaszi hosszú hétvégéken!

2018.02.22 | 6 perc

Mi a hasonlóság a március 15-e, a húsvét és a pünkösd között? Igazad van, ha rögtön rávágod: mind ünnep, amit érdemes jól ki is használni egy olyan helyen, ahol minden perc rólad szól.

A tavasz mindhárom ünnepe hosszú hétvégével ajándékoz meg minket, és a hosszú tél után ki ne akarna elutazni egy kicsit? Nézd meg, hogy milyen lehetőségekkel és ajánlatokkal várnak a szálláshelyek március 15-én, húsvétkor és pünkösdkor, de hadd ajánljunk mi is neked néhány opciót. Készen állsz? 

Ez a cikk azért született, hogy segítsünk eldönteni, merre utazza a hosszúhétvégéken.Ez a cikk azért született, hogy segítsünk eldönteni, merre utazza a hosszúhétvégéken.

 

 

Március 15: Gyula vagy Zalakaros?

Kitűnő választás lehet a csütörtöktől kezdődő, március 15-i hosszú hétvégére a híres zeneszerző, Erkel Ferenc szülővárosában, Gyulán a Hunguest Hotel Erkel. A szálloda egy három- és egy négycsillagos szárnyban várja a vendégeit, sőt, utóbbiban még akár az öt, várra néző lakosztály egyikét is lefoglalhatod. A hotelből közvetlen az átjárás az ötcsillagos Várfürdőbe. És ha már itt pihensz, tudj róla: a szálloda wellnessközpontjában van többek között gőzkabin, jakuzzi, szolárium, finn és infra szaunák, élményzuhany, jáde köves masszázságyak és kondicionáló. Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Ugyancsak jó ötlet lehet a március 15-i hosszú hétvégére a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa is, ahonnan egy fedett, fűtött folyosón sétálhatsz át Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdőjébe. A Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőben kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat: a mesestrand mellett adrenalin csúszdaparkkal, komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel várják a felüdülésre vágyó vendégeket. Most már csak egy kérdés maradt: standard, családi és összenyitható szobában, vagy talán jakuzzis superior lakosztályban szeretnéd-e álomra hajtani a fejed. Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Hol fürdőznél szívesebben? Zalakaroson vagy Gyulán? Hol fürdőznél szívesebben? Zalakaroson vagy Gyulán?

 

 

Húsvét: Harkány vagy Velence?

Húsvét a villányi borvidék közelében? Ugye, hogy nem rossz ötlet? Akkor foglalj szállást a Thermal Hotel Harkányban, ami több okból is remek döntés. Egyrészt azért, mert egy 3 hektáros park közepén, a városközpont és a gyógy- és strandfürdő szomszédságában van. Másrészt azért, mert 850 négyzetméteres wellness részlegével maga a földi paradicsom: bio- és finn szaunák, gőz- és törökfürdő, masszázselemekkel felszerelt úszó- és élménymedence, sótéglákkal kirakott infrakabin. Mi kell még: kényeztető masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat és szolárium? Az is van, sőt, sportpályák és kerékpár-kölcsönzési lehetőség is. Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Nagy élmény lehet a húsvét a Velencei-tó partján is, itt az ideje, hogy kipróbáld! A Hotel Velence Resort&Spa a tóra néző szobái és gyermekbarát szolgáltatásai miatt is vonzó célpont lehet. A kicsik felhőtlen szórakozásáról a hotel háromszintes Dzsungel háza gondoskodik. A kicsik mellett természetesen a nagyok is jól érezhetik magukat, pláne, hogy őket a fürdőrészlegben 1000 négyzetméternyi medence, bio- és finn szauna, infrakabin, gőzfürdő, sókamra, tepidárium, Kneipp-taposó, jégkút is várja. Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Hol töltődnél fel szívesen? Velencén vagy Harkányban?Hol töltődnél fel szívesen? Velencén vagy Harkányban?

 

 

Pünkösd: Parádsasvár vagy Sopron?

Történelmi hangulatú szobákkal és elegáns wellness részleggel csábítja vendégeit a Mátra domborulatai között álló parádsasvári Kastélyhotel Sasvár. A csábításnak pedig igenis illő eleget tenni, pláne pünkösdkor. J Nem is igen tudnál amúgy mást tenni. Ellenállnál például a reneszánsz szárnyban található exkluzív biedermeier és empire stílusú bútorokkal berendezett szobáknak vagy a szálloda élményfürdőjében ellenárammal működő medencének, a pezsgőfürdőnek, a szaunának, a gőzfürdőnek? Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Ha természetközeli pünkösdi élményekre vágysz, akkor irány a varázslatos szépségű Lővérek! Sopron központjától mindössze 15 percnyire található az a park, amelynek közepén áll a Hotel Szieszta. Ez az a szálloda, amely erkélyes szobáiból csodálatos kilátás tárul a környező erdőkre. Ez az a szálloda, amely a gyermekeket az épületben játszószobával, a szabadban pedig játszótérrel várja. Ez az a szálloda, amelynek öthektáros parkjában májustól októberig kerti partikat is lehet tartani. És igen, ez az a szálloda, amelynek wellness részlegében az úszómedencének, a finn szaunának, a sókabinnak, a pezsgő-, gőz- és aromafürdőnek, a fitneszteremnek, a szoláriumnak, az oxigénterápiának, a testpakolásoknak és masszázsoknak hála csak felfrissülni lehet. Nézd meg a szálloda ajánlatait is>>

Hol kapcsolódnál ki szívesen: Parádsasváron vagy Sopronban?Hol kapcsolódnál ki szívesen: Parádsasváron vagy Sopronban?

Bárhova is utaztok, pihenjetek sokat és érezzétek jól magatokat!

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Eszedbe ne jusson a négy fal között tölteni a 4 napos húsvéti hosszú hétvégét! Ne feledd, hegymászós programokban ugyan nem tudunk segíteni, abban viszont igen, hogy melyik szállodában szusszanhatnál egy nagyot.
Szeretsz enni? És talán akkor esik a legjobban az ebéd, ha nem te készíted? Tudod, mit?! Legyen most csak annyi dolgod, hogy kinyitod az étlapot és ráböksz a kedvencedre! Étteremtippeket meg adunk mi.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
7 káprázatos kastélyszálló, amit legalább egyszer ki kell próbálni
A gazdag múlt és a modern kényelem találkozik egy felejthetetlen élmény jegyében azokban a varázslatos kastélyszállókban Magyarországon, ahol a szolgáltatások magasabb szintre emelik a pihenésedet. Hódolj az elegáns enteriőröknek, élvezd a harmonikus szobákat, és fedezd fel a tágas kertek szépségét! Legyen szó romantikus hétvégéről, családi vakációról vagy baráti kiruccanásról – érdemes magatok mögött hagyni a megszokott helyeket, és elmerülni a kastélyok elbűvölő világában.
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
Top 5 wellness hotel a Mátrában
2023.03.17 | 9 perc | Szállások | Wellness
A Mátra hűs és kristálytiszta levegője, a környező hegyek bámulatos szépsége kiváló úti célt jelentenek az év minden időszakában. Ha kikapcsolódni, kirándulni vágyunk, vagy csak egy kis wellness kényeztetés lenne a cél, akkor mutatunk 5 olyan szállodát, melyek mindegyike jeleskedik ebben. Élvezzétek a Mátra szépségét és adjátok át magatokat a wellness élményeknek! Az eredmény önmagáért beszél, feltöltődve és felfrissülve érkeztek majd haza.
Zabolátlan vízesés, „égigérő kilátó” és zegzugos vár - ezeket rejti Parádfürdő és környéke
Kalandozzatok velünk a kies Észak-Magyarország csodaszép helyszíneihez! Célba vesszük a Parádfürdő látnivalóit, az Ilona-völgyi-vízesést, a legendás Rákóczi-fát, valamint a mutatós Cifra Istálló és Kocsimúzeumot, de itt még nem állunk meg. Helyette felderítjük a mesés környéket is, mely fényűző kastélyt, bámulatos várat, sudár kilátót és csúcskövet is tartogat.