Agostyán

Agostyán - Agostyáni Arborétum
AgostyánAgostyán
AgostyánAgostyán

Agostyán és környéke legfrissebb értékelései

2025.10.18a párjával
Nagyon gyors kiszolgálás, ízletes volt az étel, de sajnos nem volt amit szerettünk volna, azt mondták kárpótolják de sajnos nem lett belőle semmi egy kicsit csalódtan
2025.10.17családjával
Családdal voltunk itt egy hétvégét és nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon tetszett, az ellátás jó volt. Az élményfürdő sem volt rossz, de más hasonló jellegű szállodához képest csak egy közepes szintű.
2025.10.17barátokkal
Találkozót szerveztem ide, kicsit nehezen bonyolítható összejövetelt, három irányból jött volna ide a banda, meg a létszám is bizonytalan volt, öregemberek ezek mind, a talpától a füléig felváltva fáj mindegyiknek minden, az M1-es járhatatlan, több óra volt autóval a dugókon át Budapestről az út,...

Agostyán és környéke kedvelt szállásai

Öreg-tó Hotel Tata - Napi árak reggelis ellátással
Thermal Hotel Visegrád

Agostyáni látnivalók (3)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Agostyán és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 21.320 Ft/fő/éj ártól
170 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 35.000 Ft/fő/éj ártól
117 értékelés
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 20.550 Ft/fő/éj ártól
222 értékelés
Cardoner Hotel PilisszentkeresztCardoner Hotel, PilisszentkeresztCsomagok már 19.580 Ft/fő/éj ártól
12 értékelés