Alsónyék

Alsónyék
AlsónyékAlsónyék
AlsónyékAlsónyék

Alsónyék bemutatása

Alsónyék a Sárköz déli határán, Tolna megyében található. Az 1792-ben épített barokk stílusú református temploma mellett álló díszes házak a mocsár-lecsapolások után meggazdagodott parasztpolgárság emlékét idézik.

Alsónyék és környéke legfrissebb értékelései

2025.11.25a párjával
Az ebédlő nagyon tágas nekem ez kellemes meglepetés volt. Voltunk már több helyen és túl zsúfolt volt nem lehetett kényelmesen leülni közlekedni. A kaja isteni volt amit kóstoltam kifogástalan volt. A masszázs is szuper a hölgy nagyon érti a szakmáját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
2025.11.24a párjával
Kikapcsolódásra alkalmatlan, pihenésre megfelel.Igazából csak nem aktív időseknek ajánlanám. Ami kifogásolható, hogy a fürdőben lóg a mennyezetről a pókháló, a szobában kiürítetlen kuka ,koszos zuhanykabin fogadott. A svédasztalos étkeztetés pedig elég egyhangú és szegényes azokhoz a...
2025.11.24barátokkal
Az italok kellemesen jók voltak bowlingozni voltunk A hölgy pincér nő nagyon kedves és segítőkész volt de sajnos a férfi úr nem igazán sem velünk sem a melletünk ülő hölgyekkel sem le kezelő és semmi udvariasság nem volt benne árban nagyon jó volt és tiszta és a díszítés is nagyon szép

Alsónyéki szállások (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Alsónyék és környéke kedvelt szállásai

Duna Wellness Hotel Baja - Két ünnep között
Ambient Hotel Sikonda

Alsónyéki látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Alsónyék és környékén

Ambient Hotel & ThermalSPA**** SikondaAmbient Hotel & ThermalSPA****, SikondaCsomagok már 21.658 Ft/fő/éj ártól
240 értékelés
Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
Puchner Kastélyszálló BikalPuchner Kastélyszálló, BikalCsomagok már 25.785 Ft/fő/éj ártól
345 értékelés
2 értékelés