Hotel Melis, Balatonlelle Balatonlelle bemutatkozása
A Hotel Melis a "virágos Lelle" névre keresztelt fürdőhelyen található. A természeti környezet expresszív szépsége, a Balaton sportolási és strandolási lehetőségei, a karibi hangulatot árasztó homokos strandrész, illetve a panzió, a maga minden igényt kielégítő szolgáltatásaival, éttermével, mind-mind az ide érkező vendégek kedvét szolgálja.
Családommal töltöttem el egy kis időt a Melis Panzióban. Mindennel meg voltunk elégedve, kezdve a zárt parkolóval, a gyermekjátszóval. Az étterem kifogástalan, jól főznek. Tetszett a partra való könnyű kijutás. Mi ugyan ősszel voltunk, de tetszett a város "csendes" arca...vissza fogunk még menni!
Augusztus végén voltunk itt kétéjszakás lehetőségen. Az apartman szép, tiszta, rendes jól ellátva mindennel. A svédasztalos reggeli- és vacsoraválaszték kifogástalanul finom volt. A recepciós- és kiszolgáló hölgyek aranyosak, kedvesek. Külön élmény volt a balatonboglári gömbkilátó és bobpálya meglátogatása, ahová kerékpárral mehettünk. Reméljük, még visszatérhetünk erre a kedves, szép helyre.
A Melis Panzió Balatonlelle nyugalmasabb részén, egy csendes utcából nyílik, szép kertjük van sok fával, füvesítve, amelyet minden nap locsoltak, és a telek végén már egyből a szabadstrandra lép ki az ember.
A Panzión belül zártkertben lehet parkolni, a parkolóhelyek egy része árnyékos, viszont közvetlenül az apartmanokhoz nem lehet leparkolni, érkezéskor/távozáskor kell a cuccokkal gyalogolni attól függően, hogy melyik szálláshelyet kapja ez ember. Az apartmanok egymás mellett sorban helyezkednek el, mindegyik egyforma. 2 szintes, max. 4 férőhelyes apartmanok, mindegyiknek van nagy erkélye, és a végén lévőkről már van kilátás a Balatonra is. Az apartmanok berendezése egyszerű, de tiszta, a fürdőszobák felújítottak. A legnagyobb hiányosság - és ezt sajnos pont a legnagyobb kánikula idején kellett megtapasztalnunk - a légkondicionálás hiánya. Ezeket az apartmanokat még klíma nélkül építették, ezért még extra felár ellenében sem lehet igényelni. A szobában bőven 30 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, és este is meleg volt, sajnos az éjszaka sem hozott enyhülést. Az apartman 34. 000 Ft-ba került a családnak (főszezon). A gyerekeknek nagyon tetszett a kis játszótér, amelyen hinta, mászóka, csúszda, kisház és homokozó is van. Ugyancsak nagyon szuper a vízparti gyerekjátszó a látványkonyha mellett. A Panzió saját éttermében lehet étkezni, a reggeli svédasztalos, itt megint látszott a gyermekközpontúság, mert kakaó minden nap volt, és gyerekmenüt is lehetett többfélét kérni. Ettől eltekintve az ételek átlagosak voltak, kb. mint egy 3 csillagos magyar szállodában megszokott választék és színvonal. Check-in: 14. 00 óra, Check-out: 10. 00 óra, ez utóbbi legalábbis nekünk, elég nehezen volt megvalósítható.
Agusztus utolsó hétvégéjén voltunk 2-éjszakát,félpanzióval. Nagyon barátságos az apartman. A személyzet nagyon kedves,udvarias. Az ételek nagyon finomak,közel a part,nagyon jól éreztük magunkat. A teraszon való étkezés külön hangulatos volt. Mindenkinek ajánlom! Mivel alul is van két fekhely az apartmanba,legközelebb visszük a két unokánkat is!
Nagyon klassz hely, mindenkinek ajánlani tudjuk! 2014. június elején töltöttünk a párommal itt fantasztikus öt napot. Az apartman nagyon aranyos, jól felszerelt, tiszta és otthonos. A személyzet nagyon udvarias,segítőkész. A kaják nagyon finomak, bőségesek,a vendéglátás kitűnő! Nagyon tetszett a víz közelsége!
Az udvaron végig sétálva máris a Balatonban lubickolhattunk. Először voltunk itt és nagyon örülünk,hogy őket választottuk! Ez az a hely, ahol a legkisebbtől a legnagyobbig, mindenki jól érezheti magát! Megbízható! Amit leírtak, minden úgy volt. Ár - érték arányban is nagyon jók! Nagyon jól éreztük magunkat! Ide máskor is szívesen visszatérnénk!
2013. júniusban töltöttünk a párommal egy motorozós hétvégét a balatonon. Ezt a szálláshelyet választottuk és nem bántuk meg. A házak nagyon takarosak 4 fő is kényelmesen elférne benne. Jól felszerelt. Az étkezés kellemes volt a teraszon,és bőséges finom ételek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat és biztos visszamegyünk ha lesz még rá alkalmunk.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó a fekvése.A házak jól felszereltek. Az étteremben az ételek nagyon finomak.Rengeteg a választék. Személyzet kedves! Balaton szerintem legszebb részén van. Édesanyámék idén is mennek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Begbízható, ár-érték arányban nagyon jó. Gyerekbarát hely.
8638Balatonlelle, Honvéd utca 4.
30 9694 025
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • büfé