Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes bemutatkozása
A Balaton déli partján fekvő Balatonszemest Balatonlelle, Balatonőszöd és Balatonszárszó között találjuk. Ebben a szép, fürdőzésre invitáló városban várja vendégeit a Szindbád Wellness Hotel. 38 szobája, lakosztályai, apartmanjai, nyaralóháza az igények széles palettáját szolgálja ki.
A szálloda parkosított kertje, wellness részlege és gondosan szervezett programjai között kicsik és nagyok egyaránt könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő szórakozást, kikapcsolódást.
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Szindbád Hotelben. A szoba tágas kényelmes volt.A Wellnes is kiváló és pihentető volt. A félpanziós ellátás svédasztalos jellegű és magas szinvonalú. Csak hamar véget ért. Merem ajánlani mindenkinek.
A szalloda elhelyezkedese nagyon jo, parkolohely is akad. Kozel van a Kistucsok Etterem, amit erdemes meglatogatni -pl ebedre, mert a felpanzios ellatas a Szinbadban kivalo volt, az etelek valtozatosak voltak (meg hal is volt vacsorara, nem is akarhogy elkeszitve), a reggeli is kategorian feluli.
A szoba berendezese egyszeru, atlagos minositest adtam ra, de a wellness resz szepen kialakitott, hangulatos, kulon emlitest erdemel a finom kave, amit kinalnak itt. Sajnos a masik oldalon az udito is kell, hogy szerepeljen, hiaba osztrak, egyszeruen pocsek, remelem, valtanak beszallitot.
Kellemes környezet, mesés táj, családias hangulat. Az elhelyezésünk túlszárnyalta az elvárásainkat, ugyanis a családi szoba helyett egy lakosztályt kaptunk. A szobák tiszták, az ételek változatosak és finomak voltak. A személyzet figyelmessége és kedvessége kiemelkedő. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Pénteken érkezésünket jeleztük,hogy késői órában lesz. Még a vacsorát is eltették nekünk. A családi szoba amiben voltunk több mint tökéltes valami szuper,személyzet kedves aranyos panasz nem lehet rájuk. Az étkezés valami felülmúlhatatlan csodás. Ez a 3* szálloda vetekszik jó néhány 4* szállodával. Köszönjük szindbád jövünk még. Kapusi Dániel és családja
Mivel a szálloda három csillagos, nem voltak nagy elvárásaink, ezeknek meg is felelt. Hiányossága, hogy nincs lift, elég nehéz volt a nagy bőröndöt felvonszolni a 2. emeletre. A tetőablakon nincs függöny, ezt is érdemes lenne átgondolni. A wellness-részleg jó, ha nincsenek sokan, a nagy medencét túl hűvösnek találtuk, mindenki a jakuzziban akart ücsörögni.
Az ételek finomak és bőségesek voltak, kérésre még laktózmentes tejet is biztosítottak nekünk, az italok kicsit drágák. A személyzet kedves és segítőkész. Mindent összevetve, szívesen visszamennénk egyszer nyáron is, amikor a kinti medencéket is tudnánk használni.
A szálloda szerintem kikapcsolódásnak kiváló hely, kár hogy a Welnnes szolgáltatásokat külön kérni kellett, / pezsgőfürdők beindítása, s és aromaszoba hideg volt / mert nem volt helyi személyzet. Külön köszönet jár a szobacseréért / gyors intézkedés a recepciónál/, mert már a II. emeleti szoba kissé magasan volt.
Az épületek hátránya hogy nincs lift. A reggeli kissé egyhangú volt választékilag, de bőséges és finom. A vacsora már változatosabb volt. A személyzet mindenhol figyelmes segítőkész. Aki szereti elkerülni a balatoni tömeget akkor ez az időpont igazán megfelelő volt, bár a balatoni hajókázás elmaradt az idény vége miatt. Át akartunk menni Tihanyba, de kissé körülményes lett volna a Szántód-i kompig elutazni. Mindent egybevetve jól éreztük magunkat párommal.
Remek hétvégét töltöttünk itt a családommal! ! A kiszolgálás maximális , A személyzet kedves, aranyos,mosolygós! Az ételek kiválóak voltak és bőségesek. A Párom GLUTÉN és LAKTÓZ érzékeny az étkezését ismételten kifogástalanul megoldották ! ! ! ! 3-as szülinapot ünnepeltünk külön házikészítésű gluténmentes tortát csináltak. REMEKÜL ÉREZTÜK MAGUNKAT . VISSZATÉRÜNK! !
A főépületben kaptuk meg a 2-es számú családi szobának nevezett, inkább kollégiumi szobára emlékeztető szobát. A rettenetesen retró, sárga üveges beltéri ajtóval rendelkező szoba egyetlen luxuscikke a nagyképernyős tv, ami elég abszurd képet adott ebban az elavult környezetben. Fürdőköpeny nincs, hajszárító nincs.
A szappan fel volt vizezve a szappantartóban. A wellness részleg is felújításra szorulna, 20 éve biztosan nagyon modernek számított, de azóta nem nyúltak hozzá. Úgy ahogy az étteremhez sem. Az ételválaszték szegényes, egyszerű. :(
Tetszett, hogy tavalyhoz képest most volt a szobában hűtőszekrény, illetve redőny! Viszont a wellness nyitvatartási ideje nagyon rövid, és nem lehet megfelelően kihasználni az ott töltött időt. A kinti medencében a víz nagyon hideg, a meleg idő ellenére nem tudtunk fürdeni benne. A benti medencében az élményelemek nem működnek még mindig.