Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 VR játékterem - szakadj ki a valóságból, és merülj el a virtuális valóság világában!

Elképzelted már, ahogyan lógsz egy felhőkarcoló tetejéről, vagy egy igazi gladiátorként küzdesz meg az ellenséggel? Esetleg fénykardokkal harcolnál? Most már egyiknek sincs akadálya: ugorj fejest a jövőbe, és próbáld ki legvadabb vágyaidat a csúcstechnológia segítségével! Cikkünkben 5+1 VR termet gyűjtöttünk össze, ahol mindez valósággá válhat.

 

VR Vidámpark, Budapest

A budapesti vidámpark bezárását követően igazi hiánypótló központ nyílt 2019 novemberében a Nyugati tér szomszédságában. A 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő VR Vidámpark célja, hogy a ma elérhető legkorszerűbb technológiát felhasználva szakítsa ki vendégeit a valóságból az ott töltött órák alatt. Kísértetház, klasszikus zombilövöldözés vagy ügyességi kihívások; itt biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló VR játékokat.

Szállásajánlatok Budapesten>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)

 

 

Play VR Budapest

Ha nem vagy igazán otthon a VR világában, de kipróbálnád magad egy teljesen új szerepben, akkor a fővárosi Play VR a neked való hely. A játékmesterek segítenek megkeresni a több mint húszféle kaland közül a leginkább hozzád illőt, betanítják és így már magabiztosan vághatsz neki a szórakozásnak. Egyszerre akár nyolcan is részt vehettek a játékokban, így csapatépítő tréningnek vagy baráti társaságok számára ez egy szuper választás lehet.

Szállásajánlatok Budapesten>>

 

VR Evolution, Budapest

A virtuális kikapcsolódás új szintre emelését célozták meg a szervezők, amikor a már közkedvelt szabadulószobákat hozták el a VR világába. Az egyórás időblokkokban foglalható próbatételek izgalmas kihívások elé állítanak, a VR Evolution lenyűgöző grafikai megoldásokkal teli környezete pedig biztosan gondoskodik arról, hogy az élmény maradandó legyen számodra. Menekülj meg egy kísértetházból vagy egy lakatlan szigetről; bármi is a rémálmod, itt valósággá válik, hogy megtanuld legyőzni a félelmeidet!

Szállásajánlatok Budapesten>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Evolution (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Evolution (Budapest)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak, minden alkalomra- Fotó: VR Evolution (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak, minden alkalomra- Fotó: VR Evolution (Budapest)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Elvarázsolt helyszínek, izgalmas feladatok – íme a legjobb szabadulószobák Budapesten!
Néhány éve kezdtek igazán betörni a köztudatba a szabadulószobák, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen kitűnő program esős napokra vagy randihelyszínnek. Ahány szoba annyi tematika, úgyhogy ebben a cikkben megmutatunk néhányat, hogy legyen miből válogatni!

 

 

HC Gaming, Eger

Az egri vár árnyékában egy másik világ tárul elénk, ahol lehetsz akár egy lövöldözős "akciófilm" sztárja, megmentheted a Földet a zombiapokalipszistől, nyomozhatsz paranomális tevékenységek után, de kiélheted versenyzői hajlamaidat is egy autós megmérettetésen. A HC Gamingbe érkezhetsz egyedül vagy barátokkal, érdemes azonban előre lefoglalni a választott szimulátorokat, hogy biztosan ne potyára menjetek oda. Az igazi fanatikusoknak pedig külön jó hír, hogy az itt használt felszerelések meg is vásárolhatóak webshopjukon keresztül.

Szállásajánlatok Egerben>>

 

VR Univerzum, Pécs

A pécsi híres Zsolnay Kulturális Negyed legújabb programja a jövő megismerésére csábít. Ha szeretnéd kipróbálni a súlytalanságot, búvárkodnál a tenger mélyén vagy elutaznál a Föld bármely pontjára, akkor elég csak felvenned egy szemüveget a VR Univerzumban és máris teljesülhetnek ezek a vágyaid. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a szimulációs programok ne csak fantasztikus látványt nyújtsanak, hanem ismeretterjesztő szerepük is legyen, így valóban megvalósulhat a gyermekek számára a játékos tanulás elmélete.

Szállásajánlatok Pécsen>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Zsolnay VR Univerzum (Pécs)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Zsolnay VR Univerzum (Pécs)

 

 

Bükki Csillagda, Répáshuta

A Bükki Nemzeti Park területén belül egy igazán egyedülálló élménycentrumot fedezhetünk fel. A 2018-ban nyílt Csillagászati központban az állandó kiállítások és a planetárium mellett egy VR részleget is létrehoztak, ahol bárki űrutazó lehet pár perc erejéig. Egy Apolló 18 küldetés során, a Hold felszínén, egy marsi kráterben vagy a Nemzetközi Űrállomás közelében segíthetnek látogatóik egy-egy éles helyzet megoldásában űrbéli missziók ke

Szállásajánlatok Répáshuta környékén>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)

 

Nyitókép: Bükki Csillagda, Répáshuta

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5+1 erdei szálláshely festői környezetben az Északi-Középhegységben
Nincs is jobb annál, mint amikor a mindennapok fáradalmait zavartalan, erdővel körülvett, festői környezetben pihenhetjük ki. A következő hat szálláshely tökéletes választás, ha szeretnétek elvonulni, kirándulni, romantikázni, vagy a baráti társasággal eltölteni néhány napot.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Úszkáljatok a mészkősziklák ölelésében, lazítsatok a forró rönkszaunában vagy nevezzetek be egy izgalmas csúszdázásra, esetleg vadvízi kalandra! Gyertek velünk a vadregényes Észak-Magyarország, az igézően szép Alföld és a változatos Nyugat-Dunántúl mesébe illő fürdőhelyeire – nem bánjátok meg!
Országszerte megszámlálhatatlan mennyiségű kilátót találunk, így bőven van merítési lehetőségünk arra az esetre, ha akár több száz méteres magasságból szeretnénk gyönyörködni a panorámában. Cikkünkben 5 olyan kilátópontot gyűjtöttünk össze, amit mindenképpen érdemes felírni a listátokra!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Meseösvények Magyarországon - 5 varázslatos hely az országban gyerekeknek
Minden szülő számára fontos, hogy gyermekével megismertesse a természeti értékeket már egészen kicsi kortól. A meseösvények azt a célt szolgálják, hogy interaktív, játékos módon mutassák be egy adott terület állat- és növényvilágát úgy, hogy az mind a gyerekek, mind a felnőttek számára is szórakoztató legyen. Íme néhány szuper meseösvény, ahová mindenképp érdemes idén nyáron ellátogatni!