Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

„Csillagfényes” barlangfürdőzéstől a csendes wellnessig ‒ 5 mesés fürdő a téli hideg ellen

Úszkáljatok a mészkősziklák ölelésében, lazítsatok a forró rönkszaunában vagy nevezzetek be egy izgalmas csúszdázásra, esetleg vadvízi kalandra! Gyertek velünk a vadregényes Észak-Magyarország, az igézően szép Alföld és a változatos Nyugat-Dunántúl mesébe illő fürdőhelyeire – nem bánjátok meg!

Szállások közvetlen átjárással a fürdőbe>>

 

Miskolctapolca Barlangfürdő

Sejtelmes fények és melengető karsztvíz a hatalmas mészkősziklák gyomrában? Ez a Miskolctapolca Barlangfürdő, mely Európában is párját ritkítja! A gyógyító barlangi klíma és a 30 fokos, selymes termálvíz ereje átjárja minden porcikátokat, miközben felfedezitek az összes különleges helyiséget. Kezdjétek meg az utazást a Fürdőcsarnokban, majd a hangulatos Öreg barlangi medence után a legmelegebb vizet felvonultató Hidas-teremet is látogassátok meg! A Régi dögönyöző vízsugarai alatt végre kimasszíroztathatjátok a becsomósodott izmokat, hogy aztán a világegyetem illúzióját keltő Csillagteremben vagy a csodálatos szaunaparkban pihenjétek ki magatokat.

5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Miskolctapolcai Barlangfürdő5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Miskolctapolcai Barlangfürdő

 

 

Gyulai Várfürdő

Minden generációnak maximális élményben lehet része a híres Gyulai Várfürdőben. Az idősebb korosztály megtapasztalhatja a csodálatos gyógyvíz és a többi egészségmegőrző kezelés jótékony hatását. Az AquaPalota családi élményfürdőjében pedig a felüdülésre és az adrenalinra vágyók is megtalálják a számításaikat. A feltörő buzgárok, a változó erősségű nyakzuhanyok, valamint az üdítő pezsgőágyakon túl játékos sodrófolyót is rejt az üvegablakokkal körülvett épületkomplexum. Próbáljátok ki a szélsebes csúszdákat és csobbanjatok több méter magasból az ugrómedencébe! Szaunázás után egy kellemes koktélt is elkortyolgathattok a vízi bárban. A legkisebbeket pedig baba- és gyermekmedence várja kalózhajós csúszdával és vízágyúkkal.

5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Gyulai Várfürdő, AquaPalota5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Gyulai Várfürdő, AquaPalota

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Végtelen wellness élmények és színvonalas hotelek egy helyen ‒ szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe
Szállásajánló fürdőbelépővel - mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy a kiváló szálláshelyek mellé egy egész fürdőnyi élményt kínálunk? Jól hangzik? Akkor nézzétek meg melyik csodás belföldi hotelekből sétálhattok át ‒ akár papucsban is ‒ az örök nyárba, ahol óriáscsúszdák, szaunák és fantasztikus medencék hívogatnak titeket wellnessezni! Íme 5 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe.

 

 

Zalakarosi Fürdő

Hangolódjatok rá a harmóniára, illetve az élményekre a Zalakarosi Fürdő bel- és kültéri kalandjai jóvoltából! Merüljetek el a pezsgőfürdőkben, éljétek át a vadvízi sodrást, frissüljetek fel a vízernyő alatt vagy száguldjatok végig a fényeffektekkel színesített csúszdán! A csemetéket egész évben játékra hívja a fedett gyermekvilág. Ráadásul a lenyűgöző vízi világ mellett még a családi szaunát is letesztelhetik! Nyáron a 20 méter magasból induló csúszdatornyot hódíthatjátok meg, de a csodás park hullám- és családi medencéje is bőven tartogat majd izgalmakat. A termálvízben gazdag medencék és az 55 év szakértelmét felölelő gyógyászati kezelések pedig garantálják, hogy a testi-lelki feltöltődés is teljes legyen.

5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Zalakarosi Fürdő5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Zalakarosi Fürdő

 

 

Aqua-Palace Élményfürdő, Hajdúszoboszló

Lépjetek be a  Aqua-Palace Élményfürdő kapuján, ahol a leghidegebb télen és a legforróbb nyáron is egyaránt sok-sok kalandra bukkanhattok! A 15.000 négyzetméteres hajdúszoboszlói fürdő területén minden medencében különböző hangulat fogad benneteket. Nézzétek meg közelebbről a tengeri fürdőt, kalandozzatok a trópusok világába vagy a jégbarlangba! A hatalmas fából feltörő vízsugarak, a kényeztető jakuzzik, a csúszdák egyedi élményekkel ajándékoznak meg. Emellett a lenyűgöző szaunavilág és wellness kezelések egész sora közül szemezgethettek, ha szeretnétek még több énidőt csempészni a vakációba. A Thai masszázs centrumban a bambusz masszázzsal, valamint a shiatsuval is rálelhettek az elveszett harmóniára. Ha kicsit megemelnétek a pulzusszámot, akkor viszont pattanjatok szörfdeszkára és próbáljátok ki a hullámlovaglás művészetét!

5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Aqua-Palace Élményfürdő5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Aqua-Palace Élményfürdő

 

 

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Csöppenjetek bele egy igazi víziparadicsomba Szegeden az év bármelyik napján, mert a  Napfényfürdő Aquapolisban a hűvös időben is megidézhetitek a nyár legjobb programjait! Ússzatok az árral a sodrófolyó hullámain és hagyjátok, hogy a kellemes termálvíz megkönnyebbüléssel töltsön el benneteket! A káprázatos medencetéren kívül összesen 1 km hosszú csúszdázási lehetőség áll a rendelkezésetekre. Az extrém szórakozáshoz fel kell másznotok a 30 méter magas csúszdatoronyba, de a lejjebb induló hagymacsúszdát és a többsávos MULTI-SLIDE vízicsúszdát is iktassátok be a napba! Vagy inkább elvonulnátok egy kicsit a 16 éven felüliek számára kialakított, lágy fényekben fürdő exkluzív spa részlegébe? Akkor kapcsolódjatok ki a rönkszauna, a gőzkamra, a feszített víztükrű medence és a gyönyörű pihenőtérben!

5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)5 mesés fürdő a téli hideg ellen - Fotó: Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Hallottatok már a Zemplénben rejtőző mesés Magyar Kálváriáról, a Nyírség varázslatos kastélyairól vagy arról a pöttöm faluról, ami a Honfoglalás Kori Látogatóközponttal büszkélkedik? És azt tudjátok-e, hol lapul az az Árpád-kori templom, amit a legenda szerint tündérek építettek fel? Kövessetek minket, mert az Országos Kéktúra útjai helyett most az Alföldi Kéktúra legjobb kirándulóhelyeit hoztuk el nektek!
Elképzelted már, ahogyan lógsz egy felhőkarcoló tetejéről, vagy egy igazi gladiátorként küzdesz meg az ellenséggel? Esetleg fénykardokkal harcolnál? Most már egyiknek sincs akadálya: ugorj fejest a jövőbe, és próbáld ki legvadabb vágyaidat a csúcstechnológia segítségével! Cikkünkben 5+1 VR termet gyűjtöttünk össze, ahol mindez valósággá válhat.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.