Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bor és tündéri programok - fesztiválajánló

Bor, csoki, kenyér - nemcsak ezeket ünneplik a közeljövőben országszerte, hanem a kis tündéreket és manókat is. És a fesztiválszezon még csak most indul igazán! Íme, egy kis kóstoló.

Idén is tele lesz a naptárad jobbnál jobb programokkal.Idén is tele lesz a naptárad jobbnál jobb programokkal.

 

Édes napok a győri csokoládé- és édességünnepen

Hol?  Győr, Dunakapu tér

Mikor?  2018. május 25-27.

Immár hatodik alkalommal várják az édes ízek szerelmeseit a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességünnepre. A fesztivál gasztroszínpadán neves cukrászok és csokoládémesterek fortélyait is megismerheted, de lesz sok-sok zene, vidámság, finom italok, no és természetesen csoki minden mennyiségben.

Szállás ajánlataink Győrben>>

 

 

A gyerekeké lesz Fehérvár belvárosa

Hol? Székesfehérvár, belváros

Mikor?  2018. május 26-27.

Május utolsó hétvégéjén ismét a legkisebbeké lesz a belváros Székesfehérváron, hiszen hatodik születésnapját ünnepli a Hetedhét Játékmúzeum és vele a Hetedhét Játékfesztivál. A megszámlálhatatlan játék és a kézműves foglalkozások mellett most is lesz hétpróba, remek műsorok és sok-sok koncert. Noha az ünnepen a gyerekeké lesz a főszerep, biztos, hogy a felnőttek sem unatkoznak majd a Városház téren és a Fő utcán.

Szállás ajánlataink Székesfehérváron>>

 

 

Meg se állj a budafoki pincékig!

Hol?  Budapest, XXII. kerület, Budafok

Mikor?  2018. június 2.

Ismerd meg Budafok különleges pincéit, hidd el, érdemes!

Június 2-től ráadásul minden hónap első szombatján Budafoki Pincejárat indul Budapest belvárosából. Feltétlenül ott a helyed, ha szereted a jó borokat, a finom csokikat és kellemes környezetre, valamint kitűnő hangulatra vágysz! Jegyet 1000 forintért vásárolhatsz, ami korlátlan számú utazást és különleges kedvezményeket tartalmaz.

Szállás ajánlataink Budapesten>>

 

 

Tudd meg, hol készülnek a legfinomabb pékáruk!

Hol?  Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 18.

Mikor?  2018. június 2. 10.00

Szeretnél frissen kisült kézműves kenyereket kóstolni? Kíváncsi vagy arra, hogy hol és hogyan készülnek a legjobb pékáruk, és hogy ma miből lehet egyáltalán kenyeret sütni? Barangold be a várost az ImagineBudapest legújabb, péktörténeti sétáján, közben pedig ismerd meg a pékségek életét a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig! Keresd ezt: Sercli a Hungária gőzmalomtól a kézműves pékségekig és hagyd, hogy lekenyerezzenek!

Szállás ajánlataink Budapesten>>

 

 

 

Tündérek és manók érkeznek Sopronba

Hol?  Sopron, Erzsébet-kert, Fő tér

Mikor?  2018. június 8-10.

Sopron legtündéribb gyermekrendezvénye a Soproni Tündérfesztivál, amelyen bárki kihozhatja magából a belül rejtőző tündért vagy manót. Rengeteg színpadi programmal, manófaktúrával várják a gyerekeket, de a rendezvényen lesz még viseletverseny, csillagösvény, tündérharcászat, sárkány séta, kincskeresés, tündértáncház, fáklyás fürkésződés, tündéri portékák vására, játékok utcácskája és még mi minden! Amit nem szabad otthon hagyni: a kislányoknak a tündérszárnyat, a kisfiúknak pedig a manósapkát!

Szállás ajánlataink Sopronban>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ugye, azért te is meg tudod szokni, hogy 2018-ban egymást érik a hosszú hétvégék? Alig fejeződött be a május 1-jei négynapos szünet, bő két hét múlva már itt is a következő, a pünkösdi.
Víz közelébe vágysz, mégsem mennél tópartra? Akkor nézz körül a belföldi strandok kínálatában! A választásban most mi is segítünk neked, íme!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!