Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Klassz medencés strandot keresel? Íme, 5 tipp, hogy megtaláld az igazit!

Víz közelébe vágysz, mégsem mennél tópartra? Akkor nézz körül a belföldi strandok kínálatában! A választásban most mi is segítünk neked, íme!

 

 

Gyulai várfürdő

Az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros természetvédelmi területté nyilvánított parkjában található fürdő nemcsak szép, hanem minden évszakban ideális a fürdőzésre. Szóval, nyáron is kitűnő ötlet itt pancsolni. A csodálatos környezete már önmagában is elég ahhoz, hogy jól érezd magad, de annál azért sokkal többet nyújt. Feltétlenül ki kell próbálnod a hullámmedencéjét, amely legsekélyebb részén 45 centiméter, a legmélyebb pontján pedig 2,2 méter. Aztán ott a háromcsúszdás csúszdamedence is a maga izgalmaival. Ha tehát egy kicsit mókázni is és jót úszni is szeretnél, ne tétovázz, vedd célba Gyulát!

Nézd meg a szállás ajánlataink Gyulán>>

A gyulai Várfürdőben télen-nyáron várnak mindenkit.A gyulai Várfürdőben télen-nyáron várnak mindenkit.

 

 

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Tanmedence, úszómedence, csúszdás élménymedence és gyermekpancsolók a szegedi Napfényfürdő Aquapolist sem kellene kihagynod, ha igazi vízi élményekre vágysz. Itt persze a szárazföldön is találsz magadnak való szórakozást, a csúszdázás szüneteiben például strandfocizhatsz, lábteniszezhetsz, de akár a strandröplabdában is kipróbálhatod magad. A színes programok és rendezvények minden korosztály számára kitűnő szórakozást nyújtanak. És ha ez még mind nem lenne elég, akkor arról is érdemes tudnod, hogy fergeteges strandpartik is várnak rád, no meg olyan sportesemények, amelyeket vétek lenne kihagyni.

Nézd meg a szegedi szállás ajánlatainkat>>

Az élményfürdők szerelmeseinek kihagyhatatlan a szegedi Napfényfürdő Aquapolis.Az élményfürdők szerelmeseinek kihagyhatatlan a szegedi Napfényfürdő Aquapolis.

 

 

Hajdúszoboszló Strandfürdő

Ha egyszer bemész a 30 hektáros parkban elterülő Hajdúszoboszlói Strandfürdőbe, sosem akarsz majd kijönni onnan. Nem is csoda, hiszen nem kevesebb, mint 13 medencében, köztük pezsgő-, hullám- és különféle élménymedencékben frissülhetsz fel. Az Omega medence például valóságos vízi paradicsom: kör alakú sodróvíz zónájában egy vízsugaras szökőkúttal találhatod szembe magad, de várnak rád sportpályák és mászóháló is. Ha elfáradtál a nagy izgalmakban, lelazulhatsz a medence fekvő- és ülő masszázshelyein. És akkor még csak most jön a strandolók nagy kedvence, a mediterrán tengerpart, amelynek vízfelülete 6200 négyzetméteres. Ha kicsikkel érkezel, feltétlenül mutasd meg nekik a Delfin pancsolót, ahol sok-sok vidám percet tölthetnek.

Nézd meg a szállás ajánlatainkat Hajdúszoboszlón>>

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén 13 medencében, köztük pezsgő-, hullám- és különféle élménymedencékben frissülhetsz fel.A hajdúszoboszlói strandfürdő területén 13 medencében, köztük pezsgő-, hullám- és különféle élménymedencékben frissülhetsz fel.

 

 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Szeptember végéig szabad a pálya a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is. Mi vár itt rád? Vigyázz, hosszú a lista! Strandmedence, fejesugró öböl, négypályás versenycsúszda és nyolc óriáscsúszda, amelyek között találsz igazán extrémet is. Aztán ott van a hullámmedence is, amit biztos, hogy imádnál, ahogyan a retró gyógyvizes medencét is. A sárvári strandon azonban nem csak a felnőtteket kényeztetik minden jóval, a gyerekek számára is igencsak sok izgalmat tartogatnak. A strand vízi birodalmához tartozik egy klassz kalandmedence kalózhajóval és vízi várral, sőt, egy remek élménymedence is, a szárazföldön pedig játszóterek várják a kicsiket.

Nézd meg a szállás ajánlatainkat Sárváron>>

A 8 óriáscsúszda mellett a fejesugró öblöt is kipróbálhatod a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.A 8 óriáscsúszda mellett a fejesugró öblöt is kipróbálhatod a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

 

 

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Noha a legtöbben a 2 300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el Cserkeszőlőre, nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy a hely egy csodálatos nyári strand is. Kilenc medencéjében és különleges csúszdáin igazi vízi kalandokban lehet részed, emellett mindenféle sportnak hódolhatsz. Ha egy kicsit kimozdulnál a vízből, rúghatod a bőrt a strandfoci pályán, ütheted a labdát a strandröplabdázók között, és ha még nem próbáltad, most mindenképpen érdemes a megkörnyékezned a minigolf pályát is.

Nézd meg a cserkeszőlői szállásokat>>

A gyógyvízért rajongók mellett a strandolni vágyókat is várják Cserkeszőlőn.A gyógyvízért rajongók mellett a strandolni vágyókat is várják Cserkeszőlőn.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Bor, csoki, kenyér - nemcsak ezeket ünneplik a közeljövőben országszerte, hanem a kis tündéreket és manókat is. És a fesztiválszezon még csak most indul igazán! Íme, egy kis kóstoló.
Különleges műemlékek, káprázatos szökőkutak, hangulatos utcák, finom ételek, kitűnő pálinka és szuper fürdőváros Gyula gyönyörű, Gyula csodálatos! És Gyula az a város is, amit kár lenne kihagyni.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
2024.01.02 | 9 perc | Gyermekekkel | Wellness
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.
8 remek rönkszaunás szállás Magyarországon az igazi szaunaélményért
Repülj te is gondolatban Finnországba a szaunaélmények szárnyán! Élvezd a szaunázás jótékony hatásait az alábbi 8 rönkszaunás szálláshely egyikén!