Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy teljes mértékig családbarát szálloda: Alföld Gyöngye Hotel, Gyopárosfürdő!

2019.06.12 | 5 perc

Ha eddig nem hallottál még a gyopárosfürdői Alföld Gyöngye Hotelről, itt az ideje, hogy kicsit megismerd, hogy aztán kedvet kapj, és el is utazz.

 

Abszolút család- és gyerekbarát szálláshely

Az elmúlt években a Békés Megyében található Alföld Gyöngye Hotel abszolút kivívta magának a családbarát jelzőt, ugyanis kicsiknek és nagyoknak is folyamatos kikapcsolódást biztosít a szálloda: van billiárd, asztalitenisz, asztalifoci, játszóház és xbox szoba kinecttel - mindez abszolút díjmentesen!

 

És ez még nem minden:

- családbarát tágas szobákkal rendelkeznek,

- éttermük bababarát,

- kérésre a szobákhoz bababarát eszközöket készítenek be (babakád, wc szűkítő, bili, fellépő, éjszakai fény, vakdugó, babakocsi, vízforraló),

- kérésre mesefilmet vetítenek a játszóházban délután,

- a konyhájuk el tud látni bármilyen ételallergiás gyermeket.

 

Jó hír: korlátozott számban, de még egész nyárra vannak szabad szobáik, melyekre különböző csomagok közül választhatnak az érdeklődők, és egyes foglalások mellé külön ajándékok járnak az egész családnak! Nézd meg a szálloda ajánlatait itt>>

 

Jó, de mit tudunk mi az Alföldön csinálni?

Kikapcsolódni! Tedd félre a sok nyűggel járó szürke hétköznapokat, mert az Alföld Gyöngye Hotelben mindent készen kapsz! Elérhető áron akár meg is ebédelhetsz a családdal, majd csobbanhatsz egyet Gyopárosfürdőn a környék legszebb, az ország egyik legtisztább levegőjű fürdőjében, a Gyógy-, Park- és Élményfürdőben. A fürdőben külön medencék állnak rendelkezésre a gyerekeknek, valamint Játékkuckó is működik a csúszdákról nem is beszélve.

 

Aprópénz egy vagyonért

Az Alföld Gyöngye Hotel odafigyel arra is, hogy szolgáltatásait olyan áron kínálja, ami abszolút megfizethető, mégis a lehető legtöbbet kapd érte.

 

Szépkorúak és gyermekes családok szállodája

Vannak olyan fontos szempontok, ami alapján a szépkorúak és a gyerekes családok válogatnak a hotelek között. Mi az a sok pozitívum amit az Alföld Gyöngye Hotel ezek közül biztosítani tud? Soroljuk, csak győzd olvasni:

- csendes, nyugodt környezet egy 50 hektáros, ősparkos területen, távol a város zajától, a természet lágy ölén

- házias és ízletes konyha, ahol garantáltan a legjobb minőség és a legkiválóbb ízek várnak téged és a családodat

- bővített, rengeteg játékot tartalmazó játszóház a gyermekeknek

- kikapcsolódás a nagyobbaknak az Xbox-szobában, esetleg esti levezetés biliárddal, asztalitenisszel vagy éppen csocsóval

- kényelmes szobák, melynek mind a belmagassága, mind az alapterülete nagy (17, 27, 40 és 50 m2-es szobák vannak a hotelben)

- díjmentes parkolás a szálloda területén

- díjmentes WiFi, ami a hotelen belül minden egyes szobában elérhető

- díjmentes internetsarok

- barátságos és kedves személyzet

- megújult masszázs szoba várja a pihenni vágyó vendégeket

- új babaszobák kialakítása még kellemesebbé teszi legkisebb vendégek és szüleik kényelmét

 

A hotel mellett az aktív kikapcsolódásra vágyók számára kalandpark áll rendelkezésre.

 

Egész nyáron izgalmas programokkal várnak Gyopárosfürdőn vagy Orosháza főterén. Közvetlenül a hoteltől hangulatos dottó kisvonat indul, amellyel elérhető bármely orosházi úticél. 

Szépen fogynak a szobák az Alföld Gyöngyében, de júliusban és augusztusban is foglalható bármelyik szobatípus a szabad helyek függvényében. Válogass a nyári ajánlatok között kedvedre>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Pünkösdre csak megérkezett a nyár ugye, hogy vétek lenne a négy fal között tölteni a húsvét utáni hetedik vasárnapot és hétfőt? Ha már egyszer hosszú lesz ez a hétvége, nézz körül: milliónyi színes program vár.
Ha nyár, akkor fesztiválszezon idén sem fogsz unatkozni a legforróbb hónapokban! Mostantól ugyanis egyik zenei ünnep éri a másikat. Válogass kedvedre!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Tervezed a nyaralást? TOP10 szálloda Kelet-Magyarországon közvetlen átjárással az élményfürdőbe
Kelet-Magyarország igazi gyöngyszemeket tartogat azok számára, akik csak a kikapcsolódásra szeretnének koncentrálni. Lássuk hova érdemes utazni idén nyáron, ha az országon belül kívánjuk eltölteni jól megérdemelt pihenésünket. 10 családbarát wellness szállodát mutatunk be nektek, ahol közvetlen átjárás van az élményfürdőbe.
Élményfürdőzéssel összekötött nyaralás? 10 remek szálláshely városi fürdő közelében
2022.07.25 | 8 perc | Szállások | Wellness
A méltán népszerű hotelek között rengeteg olyan családias szálloda áll a vendégek rendelkezésére, melyek fürdők közelében találhatóak, így gyermekkel utazók számára is tökéletes alternatíva lehet. Ezekből gyűjtöttünk össze most 10-et, hogy nektek csak ki kelljen választani azt, amelyik a legjobban tetszik!
10 partmenti szállás a Balatonon túl – mesés vízparti szállások Magyarországon
2022.06.20 | 10 perc | Szállások | Hová utazzak?
A jól megérdemelt nyári utazást tervezitek, de idén kihagynátok a Balatont? Akkor van egy jó hírünk! Hazánkban számos kiváló szálláslehetőséget találtok, amely büszkélkedhet vízparti kapcsolattal. Csobbanás a Tisza-tóban, kenuzás a Dunán, wakeboardozás Hódmezővásárhelyen, csónakázás a Zemplénben - csokorba szedtünk nektek jópár vízparti szállást, hogy legyen miből válogatni.
Tudtad? Gyógyvíznagyhatalom vagyunk! Gyógyfürdők és termálfürdők Magyarországon
2022.09.28 | 8 perc | Wellness
Magyarország gyógyvíznagyhatalom, országszerte mintegy 150 melegvizes gyógyfürdő, köztük számos termálfürdő fogadja a vendégeket. De hogy miért is jó nekünk a gyógyvíz, arról kevesebbet tudunk. Nézzünk a dolgok mélyére!
5+1 wellness szálloda az ötcsillagos kikapcsolódáshoz
2022.09.15 | 10 perc | Szállások | Hová utazzak?
Az igazi pihentető kikapcsolódás a tökéletes szálláshellyel kezdődik. Hoztunk nektek 5+1 olyan wellness szállodát, ahol elvonulhattok a város zajától és igazi luxus pihenésben lehet részetek!