Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Ezeken a helyeken fesztiválozhatsz július második felében

2021.07.19

Készüljetek fel, idén végre újra lehet fesztiválokra menni. Mutatunk egy gyűjtést, hogy a közeljövőben milyen események várnak rátok.

A tavalyi nyár csak nyomokban emlékeztetett egy igazi, felszabadult nyárra, és bár utazás szempontjából kedvezőbb volt a 2020-as év többi részéhez képest, azért így is sok mindenről le kellett mondani. Sajnos a fesztiválok is mind mentek a levesbe, de idén – hála az oltásnak – már több lehetőségünk van koncertre menni. Íme hat helyszín, ahova július második felében mehetünk!

 

Campus Fesztivál

Debrecenbe visszatér az igazi fesztiválhangulat július 21. és 25. között, amikor is megrendezésre kerül a debreceni Nagyerdőben a Campus Fesztivál! A négynapos fesztiválon a legnevesebb magyar zenekarokat és zenészeket láthatjuk újra élőben, többek között a Tankcsapdát, Majkát, a Punnany Massif-ot vagy a Halott Pénzt. Tizenhárom színpadon várnak minket olyan széles választékkal, hogy garantáltan mindenki talál magának való zenét.

Szállást kerestek? Íme néhány szuper debreceni szálláshely>>
Nézzétek meg az étteremajánlónkat is>>

13 színpaddal, rengeteg fellépővel és izgalmas programokkal várnak Debrecenben titeket is.13 színpaddal, rengeteg fellépővel és izgalmas programokkal várnak Debrecenben titeket is.

 

 

Művészetek Völgye

Július 23. és augusztus 1. között, 30. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja. A rendkívül színes programok között a zene, a filmművészet, az irodalom, de még a sport szerelmesei is otthon fogják érezni magukat. Ami pedig a koncertezést illeti: lesznek komolyzenei, világzenei, könnyűzenei vagy épp jazz koncertek is, így változatosságban garantáltan nem lesz hiány Kapolcson.

Szállásajánlatok Kapolcs környékén>>

Igazi összművészei eseményre várnak Kapolcson filmművészettel, irodalommal, és persze koncertekkel.Igazi összművészei eseményre várnak Kapolcson filmművészettel, irodalommal, és persze koncertekkel.

 

 

Margitszigeti Szabadtéri Színház

Egészen szeptember második feléig vár programokkal a Margitszigeti Szabadtéri Színház, de már júliusban is számos eseménnyel készülnek. A bábjátékok és az irodalmi esték mellett a zenehallgatásban is elmerülhetünk, ráadásul nem is akármilyen performációk várnak ránk: megnézhetjük a Hegedűs a háztetőn című klasszikus musicalt, részt vehetünk játékos könnyűzenei koncerten, vagy akár az olasz operába is belekóstolhatunk a Verdi Ünnepen, melynek apropója a zeneszerző halálának 120. évfordulója.

Szállásajánlataink Budapesten>>
Szuper éttermek várják a fővárosban, hogy felfedezzétek őket - étteremajánlónk>>

Az olasz operába is belekóstolhatunk a zeneszerző halálának 120. évfordulója alkalmából rendezett Verdi Ünnepen.Az olasz operába is belekóstolhatunk a zeneszerző halálának 120. évfordulója alkalmából rendezett Verdi Ünnepen.

 

 

Paloznaki Jazzpiknik

Hogyan lehet egy fesztivál igazán tökéletes? Elsőosztályú gasztronómiával! Ebben nyújt maradandót a július 29. és 31. között megrendezésre kerülő Paloznaki Jazzpiknik, melynek egyik házigazdája a Homola Pincészet, így a finom borok garantálva vannak. De az igazi piknik hangulatot piknikkosarak, behűtött italok és plédek teszik teljessé, valamint az, hogy rangos zenészek szórakoztatják a résztvevőket. Élőben láthatjuk többek között Rúzsa Magdit, Mario Biondit, vagy a holland pop- és dzsesszszaxofonost, Candy Dulfert.

Szálláslehetőségek a környéken>>
Étterem ajánlónk Paloznakon>>

Igazi jazz-ünnep vár rátok finom ételekkel, isteni italokkal Paloznakon.Igazi jazz-ünnep vár rátok finom ételekkel, isteni italokkal Paloznakon.

 

Bár a világhírű, hatalmas fesztiváljaink 2021-ben még nem kerülnek megrendezésre, de ahogy látszik szerencsére idén nyáron nem maradunk koncertélmény nélkül!