Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Indián nyár, ahogyan szereted: 3 különleges hazai úti cél, amit az idősebb korosztály is imádni fog

Ha nyáron azért hagytad ki a láblógatást, mert vártad az enyhülést, akkor van egy jó hírünk: elérkezett a te időd! Az indián nyárnál nincs is jobb időszak arra, hogy a hideg hónapok előtt még jól feltöltődj.

Ha te is azok közé tartozol, akik a vakációjukat a kánikulai napok helyett a kellemesen simogató, kora őszre tartogatják, vagy mondjuk, úgy érzed, hogy azért jólesne még egy kicsi nyár, akkor érdemes kihasználnod az indián nyár előnyeit. Nem titok, hogy az évben az idősebb korosztály egyik kedvenc időszaka is ez, ahogyan az sem, hogy ilyenkor, vagyis szeptemberben és októberben sok szálloda várja őket jobbnál jobb és megannyi kedvezményes ajánlattal.

Ha tehát szeretnéd igazán élvezni, akkor nincs más hátra, mint előkészíteni a nyugdíjas igazolványt (az ajánlatok általában csak ezzel vehetők igénybe) és lecsapni a legjobb lehetőségekre. Bemutatunk 3 szuperjó helyet a sok közül, de érdemes szétnézni a további nyugdíjas ajánlatok között is>>

 

Hotel Narád&Park, Mátraszentimre

A Mátra szívében, gyönyörű erdei környezetben található Hotel Narád&Park egy olyan hely, ahol minden a pihenésről és kényeztetésről szól. Egy hely, ahol kellemes sétákat tehetsz, ahol rábukkanhatsz az őszi természet minden kincsére és ahol tested-lelked feltöltődhet. A szálloda 350 négyzetméteres wellnessrészlegének úszómedencéjében alaposan megmozgathatod a tagjaid, az élménymedencében átadhatod magad a teljes relaxálásnak, kipróbálhatod a finn- és infraszaunát, a gőzkabint, a sószobát és sókádat, de a kínálatban megtalálod az általános és speciális masszázsokat is.

Nézd meg a szálloda ajánlatait itt>>

hotel_narad-34-1024x681.webphotel_narad-34-1024x681.webp

 

Hotel Bellevue, Esztergom

Az esztergomi Hotel Bellevue is pihentető szolgáltatásokkal vár, ráadásul a szenior napjain sok kedvezménnyel is kedveskedik az idősebb korosztály képviselőinek. Te kihagynád, mondjuk azt a lehetőséget, hogy akkor mész wellnessezni ingyen, amikor akarsz, és akkor használod a gőz- vagy sókabint, az illatkamrát, a finn- és bioszaunát, a jakuzzit vagy éppen a melegvizes pihenőmedencét, amikor csak akarod? De nem mindenhol várnak például délutáni gyógyteával sem, sőt, valószínűleg nem kapsz mindennap gyógynövényes lábáztatást masszázzsal.

A szálloda ajánlatait és további részleteket itt találsz>>

A Hotel Bellevue wellnessrészlege igazi kikapcsolódást ígér.A Hotel Bellevue wellnessrészlege igazi kikapcsolódást ígér. 

 

Hotel Lövér, Sopron

A soproni Hotel Lövérben ugyan nemcsak a szenior napokon minden rólad szól, de tény, hogy az idősebb korosztálynak az indián nyáron még különlegesebb élményekben lehet itt része. A pezsgőfürdő, a finn szauna és a frissítő medence csak a jéghegy csúcsa: csoportos fitness programok, vezetett séták, jogging és nordic walking olyan erdei környezetben, amilyenről csak álmodni tud az ember, ráadásul ingyen.

Nézd meg a szálláshely ajánlatait itt>> 

Hotel Lövér wellness hotel csodás környezetben vár Sopronban.Hotel Lövér wellness hotel csodás környezetben vár Sopronban.

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Télen-nyáron is igen sok vidámságot tartogatnak a szállodák különféle animációs programjai, amelyekből vétek lenne kihagyni a kicsiket. És persze neked is kár lenne kimaradnod belőle.
A nyárral csak a kánikula búcsúzott! A vidámságról, az izgalmakról és a fittségről nem kell lemondanod a hűvösebb hónapokban sem, pláne akkor, ha szórakozásod helyszínéül mondjuk, egy kalandparkot választasz.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Szállások az erdők ölelésében – ilyen a tökéletes pihenés
Létezik kellemesebb napindítás, mint ébresztőóra nélkül kelni az erdő hangjaira, miközben tudod: a napod felhőtlen wellnesszel és kiváló programokkal telik majd? Aligha! Szóval ne habozz, nézd meg, melyik szuper szálláshelyre foglalnál szívesen! Élvezd a természet közelségét, ahol talán az erdő lakóival is találkozhatsz!
10 eldugott vidéki wellnes szálloda távol a világ zajától
Időről időre mindenkiben előtör a vágy, hogy milyen jó lenne egy kis időre kiszakadni a mindennapos mókuskerékből, és kicsit félrevonulni egy csendes helyre, ahol a telefoncsörgést a madárcsicsergés váltja fel, a számítógép kijelzője helyett pedig a panorámát lehet nézni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szállást, ahol kellemes környezetben tudtok elvonulni a világ elől.
Top 5 wellness hotel a Mátrában
2023.03.17 | 9 perc | Szállások | Wellness
A Mátra hűs és kristálytiszta levegője, a környező hegyek bámulatos szépsége kiváló úti célt jelentenek az év minden időszakában. Ha kikapcsolódni, kirándulni vágyunk, vagy csak egy kis wellness kényeztetés lenne a cél, akkor mutatunk 5 olyan szállodát, melyek mindegyike jeleskedik ebben. Élvezzétek a Mátra szépségét és adjátok át magatokat a wellness élményeknek! Az eredmény önmagáért beszél, feltöltődve és felfrissülve érkeztek majd haza.
8 szuper szállás tipp: wellness hotelek Budapest környékén
Ha kedvetek támadna eltölteni néhány napot egy Budapesthez környékén egy wellness hotelben, ami nincs túl messze a fővárostól, de mégis ki tudtok szakadni nyüzsgésből, akkor van egy jó hírünk! Bármelyik irányba is indultok, biztosan találtok olyan helyet, ami megfelel az elképzeléseiteknek. Mutatunk most 8 wellness szállodát, ami nem fog csalódást okozni.