Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Most kiderül, hogy mindent tudsz-e a szállodai animációról!

Télen-nyáron is igen sok vidámságot tartogatnak a szállodák különféle animációs programjai, amelyekből vétek lenne kihagyni a kicsiket. És persze neked is kár lenne kimaradnod belőle.

Évszaktól függetlenül rengeteg animációs programmal várnak a szálláshelyek.Évszaktól függetlenül rengeteg animációs programmal várnak a szálláshelyek.

 

Ezt érdemes tudnod róla

Sokak számára ismeretlen a szállodai animáció fogalma, pedig ha hiszed, ha nem, már a kilencvenes évek elejétől divatos jelenség a hotelekben. De mit is jelent pontosan? Leegyszerűsítve: egy lelkesítő, aktív pihenésre serkentő szolgáltatás, amely során az animátorok különféle szórakoztató programokat szerveznek és vezetnek, így kedveskedve a vendégeknek. Lehetnek ezek jópofa vetélkedők, szórakoztató műsorok vagy éppen vidám sportesemények. Ha még nem próbáltad, akkor mindenképp érdemes fejest ugranod a programokba, eláruljuk, miért!

 

1) Évszaktól függetlenül, télen-nyáron, hóban-fagyban is találsz olyan szállodai programokat, amelyek izgalmasabbá, vidámabbá és aktívabbá, fittebbé tehetik az üdülést.

2) Részt vehetsz magad is csak azért, hogy jót mozogj, nagyokat nevess vagy, hogy tetőtől talpig csak a pihenésre koncentrálhass. De a gyermeked is befizetheted, egyrészt azért, hogy ő jól érezze magát, no meg valld be egy kicsit azért, hogy te is szusszanhass egyet. Van olyan szálláshely is, ahol még akár egésznapos gyermekfelügyelet is van, akár egészen estig. Ráadásul, ha van a szállodának ilyen, a hotel saját kabalafigurája is bekapcsolódik az animációba, ami bizony nagyon vidám pillanatokat garantál. A Thermal Hotel Visegrád kedvence például Visi Mókus, a meséből jól ismert mókus rokona, akivel az étteremben, a fürdőben, a gyermekprogramokon, sőt, a játszóházi kuckójában is lehet találkozni. Tudj meg többet a szállodáról és nézd meg az ajánlatokat is>>

3) A szállodai animációt sok helyen díjmentesen veheted igénybe, de érdemes ezzel kapcsolatban érdeklődnöd az adott szálláshelyen.

 

Velencén délelőttől estig tart a vidámság

A Velence Resort&Spa igazi játékparadicsom, ahol se kicsi, se nagy gyerek nem fog unatkozni. A szálloda programjai délelőttől estig tartják izgalomban a csemetéket. A különböző kézműves foglalkozások mellett a hotel kínálatában többek között olyan programok szerepelnek, mint a szállodai rally, a gyermektorna, a vízi olimpia, a vízi aerobic és az aqua dance. De még ez sem minden: az arcfestés és a családi kvízjátékok felejthetetlenek, a kincskereső túrák és a fizikai kísérletek pedig meglehetősen izgalmasak. És hát nem szabad elfeledkezni a szálloda kabaláiról, Ele-Fülöpről és Ele-Fanniról sem, akik mindig szeretettel látják a kicsiket.

 

Balatonkenesén együtt játszik a család

Van abban valami, ha azt mondjuk, a családi wellness akkor igazi élmény, ha a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a számukra ideális, örömteli elfoglaltságot. A gyermekbarát balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ban nyáron minden nap, ősztől tavaszig pedig hétvégenként és persze létszámtól függően hétköznap is animátorok gondoskodnak tartalmas időtöltésről. És akkor, íme, néhány igazán különleges program a Maszat-műhelyben, amelyen akár együtt is részt vehet az egész família: kézműves foglalkozások, báb-, ékszerkészítés, gyurmázás, nyomdázás krumplival, gyöngyfűzés, rajzolás, festés és vidám társasjátékozás, míg hűvösebb időben a Gasztro-műhelyben együtt készülnek a finomságok a gyerekekkel, például mini pizza tortilla lapokból.

És ha valakinek még ez sem elég, időnként bohóc, bűvész, bábszínház, ugrálóvár és gyermekkoncertek teszik még változatosabbá a programokat. És még mennyi minden!

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Élvezd ki a nyár utolsó hónapját, és ha még nem voltál, akkor itt az ideje, hogy megmártózz a Balatonban! A magyar tengernél az augusztus is a jókedvről, a pezsgésről és a fesztiválokról szól! Íme, 6 ígéretes program.
Ha nyáron azért hagytad ki a láblógatást, mert vártad az enyhülést, akkor van egy jó hírünk: elérkezett a te időd! Az indián nyárnál nincs is jobb időszak arra, hogy a hideg hónapok előtt még jól feltöltődj.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
10 kirándulástipp a következő meseszép kiruccanásaidhoz
Egyedülálló sziklaformák, páratlan panorámás kilátók, csörgedező vízesések, eldugott erdei útvonalak, rejtélyes pincesorok, kápolnák, templom- és kastélyromok – csak hogy néhányat említsünk arról a legújabb listánkról, amin te is biztosan találsz kedvedre valót! Szemezgess, inspirálódj és vedd nyakadba az országot!
5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét
Ha egy megbeszélésen ülve éppen arról álmodozol, hogy mennyivel jobb lenne egy medence partján vagy egy szaunában lazítani, és közben elmerülni az eléd táruló táj szépségében, akkor jó helyen jársz: összegyűjtöttünk 6 olyan hazai wellnessparadicsomot, ahol nemcsak az ellátás mesébe illő, hanem a kilátás is.