Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő

4,3
14
értékelés
1. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ CserkeszőlőCserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ CserkeszőlőCserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő
8 fotó

14 vendég értékelése alapján

Kiváló
50%
29%
Átlagos
21%
Gyenge
0%
Szörnyű
0%
4,3


14 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2023.05.31-ig
Hotel Forrás Szeged
60.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Pihenés ajánlat félpanzióval
Pihenés ajánlat félpanzióval
2021.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
31.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Újra együtt
Újra együtt
2021.08.29-ig
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
51.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő vélemények

83
132
769
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 88 városban járt márFelfedező - 33 helyen első értékelőNépszerű író - 68 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Kiváló 2019. szeptember 7.a párjával járt itt
Magyarország egyik legismertebb és egyik legszebb helye a Cserkeszőlő-i fürdő komplexum. Óriási zöld terület, sok árnyékot adó fa. Sok medence különböző hőfokkal és sok élményelemmel. Nagyon kényelmes az emeleti pihenőhely. Sok ággyal,amiken betét is van, hogy ne legyen kemény. A sok vendég ellenére itt mindig volt szabad ágy egy kis kellemes lazításra.
Itt fényképeztem:
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő - Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő -
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
1
14
Kiváló 2019. február 24.a párjával járt itt
Szeretem a helyet, a sok különböző medencét, A termál rész nyugodtságát, A személyzet odafigyelését. Sajnálatos módon a magánkézben működő vállalkozás 18.ig volt nyitva de már 17-kor sehol se volt, - mivel csak egy napara mentünk le, így nem jelentkeztünk be.Sokan voltak de rend és tisztaság volt mindenhol.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2018. augusztus 30.a párjával járt itt
Busszal mentünk a fürdő bejárattól 1 perc a buszmegálló. Hatalmas park várt bennünket nagyon szép tiszta medencékkel amik különböző hőfokúak voltak A hullám medence nagyon tetszett és még aerobikot is tartott egy fiatal ember. Mindent kipróbáltunk és bár rengeteg ember volt mégis tudtunk kényelmesen fürödni.
Itt fényképeztem:
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő -
Milyennek találod ezt az értékelést?
25
35
91
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2018. augusztus 22.családjával járt itt
A fürdőben másodszor jártam, az elmúlt években semmit sem változott, illetve van egy építkezés a területen, mintha ott felejtették volna, egy félbehagyott faház, nem tudtam eldönteni mi lesz belőle. A bejárat vonalában található büfékben zsúfoltság, ideges személyzet, kevés ülőhely, ugyanakkor kellemes árak, széles választék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos 2017. augusztus 29.a párjával járt itt
Egy forró nyári napot választottunk. A férjem már régen kíváncsi volt a fürdőre. Fizetős a parkoló! Nagyon jó a víz, amit több hőfokon is ki lehet próbálni, mi a közepeset választottuk. Kellemes hely, barátságosak az emberek. Nagy területen fekszik, érdekes a "ponyvacsúszda", máshol még nem találkoztunk ilyennel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
39
114
1681
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 65 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1681 feltöltött kép
Átlagos 2017. július 25.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon sok jót hallottam róla, és úgy gondoltam, kellemes lesz egy szezon előtti néhány napos fürdőzés, amikor még nagyon jól esik a meleg vízben lubickolni a hűvös időben. Éltünk vele, hogy délután 4től valamivel olcsóbb a belépőjegy, de így voltak ezzel mások is, és elég nagy tömeg volt már az öltözőben is.
Itt fényképeztem:
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő - Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő - Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő - Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő - Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő -
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
2017. február 18.családjával járt itt
Nyáron jártunk itt a családdal hétköznapon. Hatalmas területen van a strand és a hozzá tartozó épületek. Sajnos itt is fizetős a parkolás ami negatívum. Tetszik a sok és minden korosztály igényeit kielégítő medence fedett és beltérit is beleértve. A ponyvacsúszda is remek, máshol még nem találkoztam ilyennel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
15
8
9
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márNépszerű író - 63 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2016. november 26.családjával (gyerekekkel) járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ősszel jártunk a Cserkeszőlőn, így a téli fürdőt próbáltuk ki. Ám a strand területén sétálva arra gondoltam, szívesen visszajönnénk nyáron is megnézni a kinti medencéket is. A fürdő területén nagy tisztaság, tágas öltözők, higiénikus mosdók vannak, ami pozitív tapasztalat más zsúfolt fürdőkkel szemben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
2016. május 18.családjával (gyerekekkel) járt itt
Tavaly családdal és baráti körrel volt szerencsénk kihasználni a fürdő adottságait. Nekünk nagyon tetszett, állítólag fel lett újítva nem régen, szóval nem tudom miben változhatott az előzőekhez képest, de az elvárásainknak megfelelt. Kicsi, nagy, fiatal, idős, mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kikapcsolódást itt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
0
0
2016. május 15.családjával járt itt
Télen és nyáron egyaránt szuper kis hely, nyáron nagyon sok medence áll a rendelkezésünkre, télen meg nagyon jó a sok fedett medence! Szép kerttel és környezettel rendelkezik. A személyzet kedves, a ételek megfelelőek! Egy kissé viszont bosszantó, hogy télen az öltöző az alagsorban található, hosszú lépcsőn át eljutva és kevés az öltözőbox!
Milyennek találod ezt az értékelést?
14 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.