Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged

4,5
68
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
10. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged
Napfényfürdő Aquapolis Szeged SzegedNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged
Napfényfürdő Aquapolis Szeged SzegedNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged
26 fotó

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged bemutatkozása

Az egész családot várja a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, ahol belső és szabadtéri élményfürdőzésre is van lehetőség. A gyerekek imádni fogják a rengeteg csúszdát, különösen azt, ami 272 méter hosszúságával Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.
Tovább olvasom >>

68 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
72%
Érdekes
17%
Átlagos
9%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
2%
Kihagyhatatlan

68 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
19.485 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged vélemények

17
26
13
280
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 280 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 14.a párjával járt itt
A Szegedi Napfényfürdő számos külső és belső medencével rendelkezik, kicsi, nagy és óriás csúszdákkal, ahová lifttel kell felmenni. A fürdő hatalmas területen van, számtalan büfével. Nagyon finom a lángos, hideg a sör, gyorsan telik az idő az Aquapolisban. Szívből ajánlom.
Itt fényképeztem:
Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Időpazarlás 2022. február 1.a párjával járt itt
Sajnos az ár nem tükrözi a minőséget. Rothadó tető és szekrényaljak. Magas ár, de csak 1 csúszda. Hideg víz télen. Lehetne jobb is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
174
5147
724
94002
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 264 városban járt márFelfedező - 3318 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 94002 feltöltött kép
Érdekes 2022. január 8.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az őszi szünetben kifejezetten azért utaztunk Szegedre, azon belül is a fürdővel szomszédos, közvetlenül átjárható szállodába, mivel az értékelése szerint a Napfényfürdő az ország egyik legjobb fürdője, azon belül is egy nagyon komoly csúszdaparkkal, amelyek többsége a belső térben található, így egész évben használható.
Itt fényképeztem:
Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - EgyébNapfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged - Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged -
Még több kép (13 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
5
4
2
0
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2018. augusztus 15.gyerekekkel járt itt
Egy hetet töltöttünk családommal a szomszédos szállodában, így minden nap volt lehetőségünk élvezni a sok csúszdát, és a kinti strandot is. Kisebb balesetek történtek a fürdőben majdnem mindannyiunkkal,de ez nem a fürdő hibája volt persze. Tetszett, hogy a gyermek saját felelősségre, karszalaggal használhatta a csúszdákat. Bármikor szívesen visszatérünk a Napfényfürdő Aquapolisba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
3
13
5
0
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2018. július 16.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sok helyen megfordultunk már az országban, és jobbnál jobb strandokon jártunk már. ez egy átlagosnak mondható és sajnos drága is. Nem beszélve arrol hogy a felnőtt jegy 5 ezer forint ami gondolom a csuszda miatt van de ha nem szeret csuszdázni az ember miért kell kifizetni. . A tv ben a reklám nagyon jónak bizonyult és ezért kerestük fel a strandot. nem minden a reklám
Milyennek találod ezt az értékelést?
11
43
11
7
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
Érdekes 2016. december 28.a párjával járt itt
Akciós jegyet vettünk, így ár-érték arányban rendben volt. Szuper élmény elemek vannak a medencében, sokféle csúszda van és egyedinek mondható az óriás csúszdák, amiket lifttel lehet megközelíteni. Elég hosszú csúszásban lehet részük a kék csúszdán lecsúszóknak kb. 2 perc. Nagyon jó élmény! A sárga csúszda a végén kicsit meredekebb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
33
57
10
37
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 52 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 72 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagság
Érdekes 2016. november 5.gyerekekkel járt itt
Családdal voltunk itt. Bár egész napos belépőt vettünk, a fél napos is bőven elég lett volna. Gyerekes családként elsősorban a csúszdavilág érdekelt bennünket. Tényleg nagyon jó, változatos. Azonban borzasztó hűvös maga a helyiség. A gyógymedencéknél sokkal melegebb volt, ott viszont nem a mi korosztályunk foglalta el a medencék nagy részét.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2016. szeptember 24.gyerekekkel járt itt
Lányunk fizetett be a férjével házassági évfordulót ünnepelni egy hétvégére a közeli szálláshelyre. Annyira tetszett nekik, hogy visszatértek a kislányaikkal egy wellness hétvégére. A középső fürdőzős napra bennünket is meghívtak a férjemmel. A belépő kicsit borsos nyugdíjasoknak is.
Itt fényképeztem:
Napfényfürdő Aquapolis Szeged Szeged -
Milyennek találod ezt az értékelést?
16
18
1
14
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő
Átlagos 2016. július 21.barátokkal járt itt
Annak ellenére, hogy a fürdőben számos medence és különleges csúszda van, valahogy mégsem jó érzés ott lenni. Nem tudom, hogy ki tervezte a fürdő belső részét, de az egész egy óriási betontömb, aminek a falára felfestettek pár óriási képet a beton hatást enyhítendő, de sajnos ez kevés.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyható 2016. március 29.gyerekekkel járt itt
Nagy csalódás volt számomra,drága belépő gyenge minőségű csúszdák ,leszedik az ember könyökéről a bőrt a toldások,a belső mennyezet olyan mint egy felüljáró alja. A medencék melletti burkolat iszonyatosan csúszik életveszélyes! ! ! Igénytelen lepukkant öltözők,amiből túl kevés van. A Makói fürdő mellett labdába se rúghat. . . .
Milyennek találod ezt az értékelést?
11 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 57 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.