Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Még nem késő - Irány a Debreceni Virágkarnevál

2020.08.18 | 2 perc

A koronavírus járvány ugyan sok kompromisszumra késztetett már minket, de azért maradt még program, amire lehet és érdemes is ellátogatni. Ilyen például a Debreceni Virágkarnevál.

 

Már javában tart a karneváli hét Debrecenben, ahol idén kicsit másképp alakul a műsorrend. A fesztivál neve is átmenetileg módosult: DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL - MÁSKÉPP 2020

Viszont programokból idén sincs hiány! Legalább annyi program várja a fesztivál idején a városba érkezőket, ahány színben augusztus 20-án a virágba borult kamionok pompáznak majd. Felvonulás ugyan nem lesz, de 10 virágkocsit megcsodálhatunk, augusztus 20-án a Kossuth téren, majd augusztus 21-én a II. János Pál pápa téren. 

 

Ha kedvet kaptál és még nincs szállásod, még nagyon limitált darabszámban találsz az alábbi hotelekben, ahol speciális ünnepi csomaggal várnak:

HOTEL NAGYERDŐ DEBRECEN

HOTEL NAGYERDŐ DEBRECENHOTEL NAGYERDŐ DEBRECEN

 

HOTEL LYCIUM**** DEBRECEN

HOTEL LYCIUM**** DEBRECENHOTEL LYCIUM**** DEBRECEN

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Balatoni Szövetség minden évben meghirdeti a Kék Hullám Zászló strandminősítési versenyt, amely során egytől ötig értékelték a magyar tenger strandjait. Íme a lista.
Az egykori Hotel Balatonból született újjá Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****. Konferenciaközponttal, étteremmel és 1000 nm-es wellnessrészleggel várják a vendégeket.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Interaktív kiállítások gyerekeknek
2024.01.24 | 10 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gyermekekkel
Télen sem unatkozhatunk, így irány az ország számos fantasztikus kiállítótere, ahol interaktív játékokon keresztül ismerhetjük meg a tudományos világ megannyi rejtélyét. A gyerekek, ha kedvük tartja, egy rövid időre kipróbálhatjuk magunkat „felnőttként”, vagy tesztelhetik bátorságukat és ügyességüket a természettudományok különös világában.
Csúszdás élményekre vágytok? Top10 aquapark Magyarországon a felejthetetlen nyári pillanatokért
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.
Csodás látnivalók az Alföldön, amiket feltétlenül nézzetek meg, ha arra jártok!
Az Alföld tele van érdekes látnivalókkal, izgalmas programokkal és kirándulási lehetőségekkel, akár barátokkal, akár párban, akár családdal veszitek arra az irányt. Mutatunk ötöt a teljesség igénye nélkül.
5 varázslatos erdő Magyarországon, amit nem érdemes kihagyni
Az égbe nyúló fák, a fények és az árnyékok játéka, a természet ezerféle színe és illata: ez mind-mind hozzátesz ahhoz a nyugtató, stresszoldó hatáshoz, amit az erdei sétáktól, túráktól várunk. Magyarország telis-tele van ilyen harmóniát hozó hellyel, ahol az erdő varázsa friss levegővel, madárcsicsergéssel, zavartalan feltöltődéssel kecsegtet. Ebből mutatunk most ötöt, amit mindenképp véss fel erdei bakancslistádra!
Gyógyhelyek Kelet-Magyarországon, ha testi-lelki feltöltődésre vágytok
A Duna vonalától keletre, az Alföld sík vidékétől a hegyvidékek szabdalta Észak-Magyarországig számos különleges gyógyhely vár arra, hogy felfedezzétek őket. Ezekből hoztunk most ízelítőt nektek. Ti hol jártatok már ezek közül?