Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Micsoda szilveszter!

Biztosan tudod, hogy az idei évfordulót valamelyik belföldi szállodában töltöd? Akkor ez a bejegyzés bizony neked szól, olvass csak tovább! Szilveszteri program ajánlók következik.

Esetleg az egyik mostani újévi fogadalmad az lesz, hogy jövőre hotelben búcsúztatod az óévet? Akkor is olvass tovább! Vagy talán még most sem döntöttél arról, hol köszöntsd 2018-at? Akkor meg aztán tényleg olvass tovább! De ne húzd az időt, foglalj most, a helyek ugyanis gyorsan fogynak. Nézd meg a teljes listát a szilveszteri ajánlatokról, mi pedig ajánlunk neked néhány figyelemreméltó programot.

Elképesztő programokkal várnak a belföldi szálláshelyek szilveszterkor is.Elképesztő programokkal várnak a belföldi szálláshelyek szilveszterkor is.

 

Szóval, ha te örömmel lemondanál a nagy főzésekről, a vendégvárással járó izgalmakról vagy szívesen döntenél szabadon arról, hogy mikor elég az éjszakázásból, akkor neked egy olyan szilveszteri buliban a helyed,

- ahol ugyan vannak nagy főzések, csak nem te vagy a kukta,

- ahol van vendégvárással járó izgalom, csak éppen nem neked kell izgulnod azon, hogy minden jól sikerül-e,

- és ahol akkor mész aludni, amikor szeretnél!

 

Egy szálloda a te bulihelyed

És természetesen, ahol olyan fergeteges óévbúcsúztatóban lehet részed, mint még soha Szóval, nincs más út, csak egy belföldi szállodába vezető, igaz? Ahol, ha szeretnéd, egy kellemes vízű medencében lebeghetsz át vagy egy csillogó hangú sztár koncertjén énekelheted át magad az újévbe, de rophatod hajnalig a táncparketten, sőt, megfoghatod a szerencsét hozó malac farkát is, ha tombolázol. Ugye, hogy ezek egyetlen hamisítatlan óévbúcsúztató partiról sem hiányozhatnak? Sőt, ezt még lehet fokozni is, hiszen a hazai szállodák bizony a szilveszteri partikban is verhetetlenek! Ráadásul a legtöbb hotelben nem is december 31-én, hanem egy sőt, van, ahol két nappal előtte elkezdődik az év végi buli. Nem egy hely kínál 2017-2018. fordulója alkalmából meghosszabbított wellness-használatot, korlátlan eszem-iszomot az óévbúcsúztató idejére, valamint ezerszínű, zenés és más szórakoztató, programot, szóljon az családoknak vagy baráti társaságoknak.

Csak nyugodtan!

Ja, és képzeld, az évfordulós ünnep idején még az időpontok is rugalmasabbak! Azért például, hogy az év végi szünidőd odautazásának napja se legyen stresszes, valamennyi hotel gondoskodik arról is, hogy korán elfoglalhasd a szobád. Január 1-jén pedig sok helyen délig reggelizhetsz, sőt, kijelentkezned is elég akár délután négykor.

 

Íme, néhány extra a hazai szállodákból!

 

Swing minden mennyiségben

Visszarepülnél a 20-as, 30-as évek Amerikájának swing és dixieland korszakába? December 29-én Balatonfüreden, a négycsillagos Anna Grand Hotel Wine & Vitalban megteheted. Irány a Louis Armstrong Show! Nézd meg a részleteket és foglalj>>

 

Trükkös óévbúcsúztató

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotelben izgalmas bűvészshow vár a szilveszterezőkre. Az ámulatba ejtő trükkökről Nagy Molnár Dávid bűvész-illuzionista gondoskodik, két felvonásban. Nézd meg a részleteket és foglalj>>

 

Ünneplés sok dumával

Jókedvűen zárul majd az óév Parádsasváron is. A Kastélyhotel Sasvárban december 31-én 16 órakor a dumaszínházas Janklovics Péter gondoskodik arról, hogy alaposan megtornáztassa a rekeszizmokat. Nézd meg a részleteket és foglalj>>

A nevetésfelelős a dumaszínházas Janklovics Péter.A nevetésfelelős a dumaszínházas Janklovics Péter.

 

Játékos újév

A szilveszteri kalandok nem érnek véget december 31-én éjfélkor Alsópáhokon, a Kolping Hotel Spa & Family Resortban ugyanis tényleg mindent megtesznek azért, hogy 2018 családi programokban bővelkedő, vidám év legyen. A szilveszteri bált január 1-jén egy kijózanító séta követi, és aznap indul a Wolf zenekar újévi kölyökpartija is. Nézd meg a részleteket és foglalj>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha te azok közé tartozol, akik télen szeretnek a termálvízben pihenni, szaunázni, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis olyan wellness szállodákat mutatunk neked, ahova azonnal kedved támad elutazni.
Csak, mert tél van és hideg, nem kell a négy fal között ülnöd. Sőt, most kifejezetten érdemes kimozdulnod, hiszen Budapest és környéke a didergősebb hónapokban is káprázatos kincsekkel vár és megannyi programot kínál.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!