Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fürödj tejben-vajban húsvétkor is!

2018.02.16 | 4 perc

Eszedbe ne jusson a négy fal között tölteni a 4 napos húsvéti hosszú hétvégét! Ne feledd, hegymászós programokban ugyan nem tudunk segíteni, abban viszont igen, hogy melyik szállodában szusszanhatnál egy nagyot.

Március 30. idén nemcsak az első tavaszi hónap utolsó előtti napját jelenti, hanem annak a négynapos hosszú hétvégének az első napját is, amire valószínűleg még nem foglaltál szállást. És akkor tulajdonképpen mire is vársz? Tudod, mit!? Nézd meg a teljes listát a húsvéti ajánlatokkal itt, de néhány tippel hadd segítünk egy kicsit.

Élvezd ki a hosszú hétvége minden percét!Élvezd ki a hosszú hétvége minden percét!

 

Ünnepi csomagok tucatjai várnak rád

Először is: azt mindenképpen fontos tudnod, hogy bármelyik hazai szállodát is választod, húsvétkor is tejben-vajban fogsz fürdeni. Nemcsak ünnepi műsorok, programok, különleges menüsorok és gasztronómiai élmények várnak rád, hanem szinte visszautasíthatatlan ajánlatok. Van olyan szálloda ugyanis, amelynél 2 és 3, sőt, 4 éjszakás ajánlatot is találsz, sőt, több esetben egy szálláshely két ünnepi csomagot is kínál a kikapcsolódásra vágyóknak. A húsvéti hétvégén érkezhetsz a szokásosnál hamarabb is és általában ezért fizetned sem kell, de abban is biztos lehetsz, hogy a pihenés végén, a kijelentkezést sem kell majd elkapkodnod.

 

És akkor álljon itt egy kis kedvcsináló a hazai hotelek kínálatából! 

 

Hotel Kapitány Superior WEllness, Sümeg

Tojáskeresés, népi kézműveskedés, filmvetítés, péntek és szombat este zenés-táncos est finom koktélokkal és ez csupán egy kis ízelítő a négycsillagos sümegi Hotel Kapitány Superior Wellness kínálatából.

További részletekért, és a szálloda ajánlataiért kattints>>

 

Duna Residence, Dunaszentmiklós

A dunaszentmiklósi Duna Residence az egyike azoknak a hoteleknek, amelyek 2, 3 és 4 éjszakára is kínálnak csomagot. Lesz ott is minden, mi kicsiknek és nagyoknak tetszik: többek között húsvéti reggeli, kreatív kézműves foglalkozások és állatsimogatás.

Tudj meg többet a szállodáról és nézd meg az ajánlataikat is>>

 

További lehetőségek

Nézd meg a teljes listát a húsvéti ajánlatokkal>>

Gazdag kínálatú félpanziós ellátással, ünnepi ételekkel, élőzenés vacsoraestekkel és személyenként egy alkalmas fürdőbelépővel kedveskedik vendégeinek az egri Hotel Unicornis. További részletek és foglalás>>

Ugye te sem hagynál ki egy jó kis pusztakocsikázást? Akkor húsvétkor irány a debreceni Erdőspuszta Club HotelTovábbi részletek és foglalás>>

Tojásfaállítás a szálloda parkjában, húsvéti minidiszkó, vidám, kreatív foglalkozások gyermekeknek és kitűnő kikapcsolódási lehetőségek felnőtteknek mindez a balatonkenesei Hotel Marina-Port kínálatában. További részletek és foglalás>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha azt gondolod, az alvásnál nincs pihentetőbb dolog, akkor tévedsz, az éjszakai fürdőzés ugyanis legalább ennyire ráncokat kisimító tevékenység. Lebegj, relaxálj, töltődj! Megmutatjuk, hol.
Mi a hasonlóság a március 15-e, a húsvét és a pünkösd között? Igazad van, ha rögtön rávágod: mind ünnep, amit érdemes jól ki is használni egy olyan helyen, ahol minden perc rólad szól.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
Ünnepeljétek wellnesszel az év első hosszú hétvégéjét! − 10 kedvezményes szállásajánlat március 15-re
A március 15-i hosszú hétvége legjobb szállásajánlatai után kutattok? Szeretnétek különleges csomagban foglalni, ahol extra meglepetést is tartalmaznak a kedvezményes árak? Wellness mellé jöhet egy kis lovagi torna vagy túra a bormúzeumban? Akkor ez a cikk Nektek szól! Szuper szállástippek következnek március 13-17. között!
Top 12 vidéki szálloda és vendégház, ahol lehet lovagolni
Magyarország lovasnemzet, és ennek megfelelően rengeteg olyan szállás közül választhatunk, ahol a kikapcsolódás részét képzik a jobbnál jobb lovas programok. Ezekből mutatunk most néhányat.
10 álomszép hely, amit bababarát családi nyaralásra terveztek
2022.08.03 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel
Utazás babával? Nem lehetetlen! Csak böngésszétek át remek szállásajánlónkat, mert az említett szállodákból ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy szenzációs wellness kalandokkal és csodás ízekkel találkozzatok! Nézzétek meg, mely szabadtéri pancsolóval is rendelkező hotelek kerültek fel a listánkra!