Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bor, zene, jókedv - balatoni programokból augusztusban sincs hiány!

Élvezd ki a nyár utolsó hónapját, és ha még nem voltál, akkor itt az ideje, hogy megmártózz a Balatonban! A magyar tengernél az augusztus is a jókedvről, a pezsgésről és a fesztiválokról szól! Íme, 6 ígéretes program.

 

Balatonfüredi Borhetek 2018

Már csak néhány nap, és újra a balatonfüredi Tagore sétányon kortyolgathatod a borvidék legízletesebb nedűit. Az augusztus 10-től szeptember 2-ig tartó Balatonfüredi Borheteken harminc fajtából származó, közel háromszázféle borból, köztük rozékból, gyöngyöző borokból, rizlingekből és díjnyertes szőlőlevekből kérhetsz a poharadba. 

TIPP! Ha a borhetek közelében keresel szállást, akkor az 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel büszkélkedő Anna Grand Hotel Wine&Vital jó választás, hiszen a Tagore sétánytól, mondhatni, tényleg csak néhány lépés. Tudj meg többet a szálláshelyről és nézd meg az ajánlatokat>>

Még több balatonfüredi szállásért kattints ide>>

Kóstold a Tagore sétányon a borvidék legfinomabb nedűit.Kóstold a Tagore sétányon a borvidék legfinomabb nedűit.

 

 

Almádi Borfesztivál

Ugyancsak a borról szól majd minden a 15. Almádi Borfesztiválon. A Szent István sétányon, a Wesselényi strand bejárata előtti területen augusztus 3-tól élvezheted a zenés-táncos pörgést, a hazai sztárok koncertjeit, na és a különleges, zamatos borokat. Bár nem bánod meg, ha a fesztivál minden napján lenézel a sétányra, de ha nem teheted meg, akkor sem kell aggódnod. A fesztivál ugyanis csak augusztus 20-án, a tűzijátékot követő István, a király koncertshow-val ér véget.

Szállás ajánlataink Balatonalmádiban>>

Zenés-táncos pörgés, hazai sztárok koncertjei és finom borok, isteni falatok - erről szól az Almádi Borfesztivál.Zenés-táncos pörgés, hazai sztárok koncertjei és finom borok, isteni falatok - erről szól az Almádi Borfesztivál.

 

 

Boglári Fesztivál

Amilyen gyorsan repül az idő, olyan gyorsan találhatod magad a 42. Boglári Fesztiválon. Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényén idén is rengeteg meglepetés vár: két színpadon tuti koncertekkel, bulisátorral, bor- és pezsgőudvarral, kézműves- és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással, vidámparkkal, valamint természetesen a Balatonboglári Borvidék boraival. Beírtad a naptáradba?

Szállás ajánlatok Balatonbogláron>>

A Boglári Fesztivál az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye.A Boglári Fesztivál az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye.

 

 

Rózsakő Fesztivál, Badacsonytomaj

Idén augusztus 17-től tizenegyedik alkalommal rendezik meg a badacsonytomaji Rózsakő Fesztivált a hegy, víz, bor és szerelem jegyében. Lesz ott minden, ami kicsiknek és nagyoknak tetsző: koncertek sztárfellépőkkel, utcabál, finom borok, ínycsiklandó ételek és egy igencsak izgalmas élménypark. Az augusztus 20-ig tartó szórakoztató eseményeken és zenei programokon kívül többek között az Egry József Emlékmúzeum és a Szegedy Róza Ház Irodalmi és Bormúzeum is várja a vendégeket.

Nézd meg a badacsonyi szállásokat és foglalj te is>>

Rózsakő Fesztivál: koncertek sztárfellépőkkel, utcabál, finom borok, ínycsiklandó ételek és egy igencsak izgalmas élménypark.Rózsakő Fesztivál: koncertek sztárfellépőkkel, utcabál, finom borok, ínycsiklandó ételek és egy igencsak izgalmas élménypark.

 

 

Balatoni Retro Láz Siófok 2018

Az év legnagyobb szabadtéri retro fesztiváljának ad otthon a siófoki PLÁZS. Augusztus 11-én külföldi és magyar sztárokkal, fergeteges buliban élheted át újra a 90-es évek felejthetetlen balatoni éjszakáit. Kihagynád azt a partit, amin olyan külföldi fellépők szórakoztatnak majd, mint Mr. President vagy a Rednex? Hát, te tudod!

Siófoki szállásokért kattints ide>>

Idézd fel újra a 90-es évek slágereit Siófokon!Idézd fel újra a 90-es évek slágereit Siófokon!

 

 

Tihanyi Nyári Színház Szabadtéri Játékok 2018, Tihany

A festői szépségű Tihany még mindig várja a színházbarátokat a Bujtor István által, 2004-ben életre hívott Tihanyi Szabadtéri Játékokra. Idén augusztus 25-ig minden pénteken és szombaton fantasztikus előadásokat legyen az koncert, táncest vagy színdarab láthatsz a Belső-tó fölött magasodó szabadtéri színpadon. A 800 fő befogadására alkalmas nézőtéren neked is van hát helyed!

A tihanyi napjaid koronázd meg egy csodálatos pihenéssel, amelyhez remek lehetőséget nyújt a parttól mindössze 100 méterre, egy hektáros, ősfás területen az Echo Residence All Suite Hotel. Hagyd elkényeztetni magad a szálloda Karolina Fűszerkertje Éttermében, amelynek tucatnyi külföldi, Michelin-csillagos éttermet bejárt séfje varázsol majd igazi finomságokat a tényérodra! Tudj meg többet a szállásról és nézd meg az ajánlatokat is>>

Még több tihanyi szállást itt találsz>>

Fantasztikus előadásokkal és színdarabokkal várnak Tihanyban a Szabadtéri Játékokon.Fantasztikus előadásokkal és színdarabokkal várnak Tihanyban a Szabadtéri Játékokon.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Vannak dolgok, amelyek egyszerűen elkerülhetetlenek. Ilyen például a nyári lángos evés is. Magyarország ráadásul tele van jobbnál jobb helyekkel, ahol olyan isteni lángosokat sütnek, ami után mind a tíz ujjad megnyalod.
Télen-nyáron is igen sok vidámságot tartogatnak a szállodák különféle animációs programjai, amelyekből vétek lenne kihagyni a kicsiket. És persze neked is kár lenne kimaradnod belőle.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
8 remek rönkszaunás szállás Magyarországon az igazi szaunaélményért
Repülj te is gondolatban Finnországba a szaunaélmények szárnyán! Élvezd a szaunázás jótékony hatásait az alábbi 8 rönkszaunás szálláshely egyikén!