Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Programajánló nyári estékhez - autós- és kertmozik a Balaton körül

2022.07.07 | 5 perc

Idén nyáron is átélhetitek a moziélményt egy kicsit másképp: egy kertben ücsörögve a szabad ég alatt, vagy akár négykeréken. A Balaton körül teszünk egy autós- és kertmozi túrát, és mutatunk nektek 5 helyet, ahova strandolás után beülhettek egy szabadtéri filmnézésre.

 

Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

Balatonudvari egyik eldugott kis utcájában vár egy kedves, családbarát, retro hangulatú kertmozi. Múltat idéző hangulat, isteni popcorn, hideg üdítők és meleg szeretet vár minden filmrajongót. A kerti mozi családbarát, így szükség esetén akár gyerekpáholy is kérhető. Emellett a retro hangulathoz passzoló pokrócot is kérhetünk, illetve házikedvencünk is velünk tarthat, ugyanis a mozi állatbarát. Június elejétől augusztus végéig minden este 21 órakor kezdődnek a vetítések.  Alapvetően premier filmek kerülnek műsorra, hetente egy alkalommal (szerdán) pedig művész-, illetve kultfilmeké a Fövényes Kertmozi porondja.

Szállásajánlatok a környéken>>

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Fövenyes Kertmozi, BalatonudvariAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Fövenyes Kertmozi, BalatonudvariAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

 

 

Balatonlelle Kertmozi

Kis hazánk egyik legnagyobb vászonnal rendelkező és legmodernebb fedett kertmoziját találjuk Balatonlellén. Idén nyáron is a legújabb premierfilmekkel várnak titeket, no meg persze előre behűtött üdítőkkel, nachossal és popcornnal, illetve, ha az időjárás is nekünk kedvez, kellemes nyári estékkel.  A Balatonlelle Kertmozi célja, hogy visszahozza az igazi balatoni kertmozi hangulatot, vegyítve a multiplex mozikban megismert digitális vetítés- és hangtechnikával, és igazán friss premierfilm kínálattal. Ennek elérésének érdekében a hangulatos helyszín adott (még rossz idő esetén is, köszönhetően a fedett vendégfogadó térnek), a tűéles képről és hangról egy nagy fényerejű 4K-s digitális vetítőgép gondoskodik Dolby Digital hangrendszerrel. A 2022-es évben a jegy 1500 Ft-ba kerül.

Szállásajánlatok Balatonlellén>>

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Balatonlelle KertmoziAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Balatonlelle Kertmozi

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Balatonlelle KertmoziAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Balatonlelle Kertmozi

 

 

Csopak Forrás kerti- és autósmozi

Több, mint 25 éve működik a Balaton északi partjának talán leghíresebb kertmozija, a Csopak Forrás Kertmozi. A kertmozi autósmozi is egyben, így aki a fixszékes nézőtér helyett inkább négykerekűjéből szeretné megnézni kedvenc filmjeit, az gond nélkül megteheti. Az autós helyek korlátozottak, így aki négykeréken tervezi az esti programját, mindenképpen érkezzen időben.

Szállásajánlatok Csopakon>>

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Csopak KertmoziAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Csopak Kertmozi

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 különleges látnivaló a Balatonon
Nézzétek meg a tatárjárás előtt épült magánvárat, gyönyörködjetek a panorámában az árbóc alakú kilátóból, zarándokoljatok el a bányászalakások romjaiból épített kápolnához - a magyar tenger partján mindig akad újabb felfedezésre váró látnivaló. A legjobb balatoni kirándulóhelyekből és látványosságokból gyűjtöttünk most össze néhányat.

 

 

Panoráma Kertmozi, Vonyarcvashegy

Június 24-től teljeskörű felújításon átesett kertmozi vár mindenkit Nyugat-Balatonnál, Vonyarcvashegyen. Mondanunk sem kell, itt sem maradtok le a legfrisebb filmekről, így, ha a nyárra amúgy is terveztétek, hogy jópár filmet megnéztek, miért ne tennétek ezt a szabadban, a Panoráma Kertmoziban? Sok szeretet, kiváló filmek és friss büféáru - ennél nem kell több egy késő délutáni-kora esti kikapcsolódáshoz.

Szállásajánlatok Vonyarcvashegyen>>

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Panoráma Kertmozi, VonyarcvashegyAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Panoráma Kertmozi, Vonyarcvashegy

Autós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Panoráma Kertmozi, VonyarcvashegyAutós- és kertmozik a Balatonon / Fotó: Panoráma Kertmozi, Vonyarcvashegy

 

 

Zamárdi Kertmozi

A Balaton déli partján találunk egy másik Kertmozit is, mégpedig Zamárdiban. A vasútállomástól pár perc sétára található 400 férőhelyes moziban kiváló digitalis technológia vár, minden ami elengedhetetlen a tökéletes moziélményhez. Ha magaddal vinnénk házikedvencünket az sem jelent problémát, szívesen fogadják a kutyulikat is.

Szállásajánlatok Zamárdiban>>

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Tiki Beach Bisztró - a meglepő balatoni strand „büfé” Zamárdiban
Miért használom a „büfé” szót a címben egy szuper jó bisztró konyha esetén? Nagyon egyszerű. Mert a büfé sor közelében van a zamárdi szabadstrandon. Amikor az ember leül a teraszon, akkor olyan érzése van, bele tudja lógatni a lábát a Balcsiba. Kipróbáltuk a Tiki Beach Bisztrót, és szerintünk egy önálló utat is megér Zamárdiba.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Miért használom a „büfé” szót a címben egy szuper jó bisztró konyha esetén? Nagyon egyszerű. Mert a büfé sor közelében van a zamárdi szabadstrandon. Amikor az ember leül a teraszon, akkor olyan érzése van, bele tudja lógatni a lábát a Balcsiba. Kipróbáltuk a Tiki Beach Bisztrót, és szerintünk egy önálló utat is megér Zamárdiba.
Sokak számára az egyik legfontosabb szempont utazásnál, hogy az ajtón kilépve máris a természet lágy ölén, esetleg egy erdőben találhassák magukat. Ha te is ezen természetbarátok közé tartozol, akkor számodra tökéletes útmutató ez a cikk, amelyben ilyen szálláshelyeket gyűjtöttünk össze. Ideje magunk mögött hagyni a stresszes mindennapokat és feltöltődni a nyugodt, zöld környezetben!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!