Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Romantikus randi ötletek Valentin-napra

2022.02.07 | 7 perc

Akár ünnepled a Valentin-napot, akár nem, ez a nap jó alkalom lehet egy érzelmes gesztusra. A rohanó mindennapok mellett jó néha kiszakadni, és eltölteni egy kis időt kettesben a pároddal, miközben semmi mással nem kell foglalkozni. Ha pedig tanácstalan vagy, hogy milyen programot találj ki, akkor ránk számíthatsz, adunk néhány randi ötletet Valentin-napra, hogy felejthetetlen legyen ez a nap!

Mesés wellness szállodák várják, hogy ott töltsétek a szerelmesek ünnepét, de akár meg is lepheted a kedvesed Valentin-nap alkalmából egy klassz wellness szállodába szóló ajándékutalvánnyal.

 

Vacsora két személyre

Igazán romantikus, ha te magad főzöd meg a vacsorát kettőtöknek, hiszen ilyenkor kifejezetten a választottad kedvéért veszed fel a kötényt, és próbálod őt a főztöddel mégjobban levenni a lábáról. Ha ránk hallgatsz, akkor a gyertyák és a romantikus zene sem marad ki! Persze, nem mindenki  születik konyhatündérnek, de ne aggódj, erre is van megoldás, hiszen akár egy étteremből is rendelhettek.

Ha viszont inkább választanátok a garantáltan istenien készített, akár dínyertes fogásokat professzionálisan szervírozva, akkor böngészd át az oldalt étterem tippekért, bőven fogsz találni! Mennyei ízek, gyertyafény, andalító zene, és csillagos ötös kiszolgálás, hogy nektek csak egymásra kelljen figyelneket.

Sosem rossz randi ötlet Valentin-napra egy romantikus vacsora egy szuper étteremben.Sosem rossz randi ötlet Valentin-napra egy romantikus vacsora egy szuper étteremben.

 

Wellnessezés

Nincs is jobb program ebben a hideg időben, mint eltölteni egy napot a spa-ban a meleg vízben üldögélve, és ez úgy lesz az igazi, ha mindezt a pároddal teszed Valentin-nap alkalmából. Idehaza számos olyan helyet lehet találni, ahol elsőosztályú kényeztetésben lehet részetek. Jakuzzi, masszázs, élménymedence, szaunák – az biztos, hogy ez a nap a kikapcsolódásról fog szólni. 

Extra romantikus randi ötlet! Higgyétek el, iszonyú hangulatos tud lenni egy meleg vizes kültéri medencében télen, akár hóesésben is csobbanni és együtt megélni a pillanatot.

Tökéletes választás Valentin-napon is egy wellness hétvége a kedvenc szállodátokban.Tökéletes választás Valentin-napon is egy wellness hétvége a kedvenc szállodátokban.

 

Hosszú hétvége

Akár többnapos programot is bátran szervezhetsz. Elutazhattok néhány napra valahova, ahol csak ti vagytok ketten, távol a világ zajától. Ez lehet egy tóparti szállás a Balaton partján, egy havas vidék síelési lehetőséggel a Mátrában, esetleg egy eldugott kis zug valahol az Őrségben – a lényeg úgyis az, hogy ebben a pár napban kizárólag egymásra figyeltek. Ha igazán szeretnéd meglepni a párod, akkor ne is mondd meg neki hova mentek, csak kérd meg, hogy csomagoljon össze egy táskában, és csak akkor tudja meg a célállomást, amikor már odaértetek.

Extra tipp! Sok szállodában van lehetőségeket olyan szobát foglalni, amihez privát jakuzzi is tartozik, így egymásra hangolódva tudjátok élvezni a pezsgőfürdőt.

 

Kirándulás

Túrázni nem csak nyáron lehet, sőt! Néhány hely télen még izgalmasabb, és a táj is teljesen más arcát mutatja hóval fedve. Úgyhogy, vegyetek télikabátot, húzzatok fel egy vastag cipőt, és kiránduljatok egyet közösen. Kellemes Valentin-napi program, és nem utolsósorban remek randi ötlet is, hiszen közben beszélgetni is tudtok, a nap végén pedig jól fog esni egy meleg tea vagy forró csoki. Merre induljatok? Rengeteg ötletünk van>>

Romantikus randi ötletek Valentin-napraRomantikus randi ötletek Valentin-napra

 

5 mesés kastélyszálloda Magyarországon romantikus téli kikapcsolódáshoz>>

 

Korcsolyázás

Hamisítatlan téli randi program a korcsolyázás, ami kettesben lesz az igazi! A tavak felszínén csak abban az esetben lehet ezt a sportot űzni, ha kellően vastag a jég, ami elég ritka, de szerencsére műjégpályából rengeteget találunk idehaza Budapesten és vidéken is. A fővárosban a legismertebb a Városligeti Műjégpálya, de akár a Balaton körül is korizhatunk, például Balatonfüreden a Zákonyi-parkban, vagy Szigligeten a vár lábánál.

A korcsolyázás megunhatatlan téli randi program. A korcsolyázás megunhatatlan téli randi program.

 

Klasszikus randi

Jól bevált randevú a mozizás, andalgás a városban, és az azt követő vacsora, ahol lehetőség van kicsit ellazulni a film alatt, majd közösen enni egyet, persze a sorrend felcserélhető. Akár első találkozásnak is kiváló választás, hiszen vegyítve van a szórakozás és a kötetlen beszélgetés lehetősége. Ha pedig elrugaszkodnál a megszokottól, akkor a mozi felcserélhető például minigolffal, szabadulószobával vagy egy múzeumlátogatással, bármelyik kiváló randi program.

Kóstoljatok finom tapasokat, egyetek egy jó steaket, vagy beszélgessetek néhány pohár finom bor, vagy sör fölött - a lényeg, hogy olyat válasszatok, ami közel áll hozzátok. Választékból nincs hiány, nézzetek szét itt>>

Romantikus randi ötletek Valentin-napraRomantikus randi ötletek Valentin-napra

 

Társasjáték este

Poroljatok le néhány klasszikus társasjátékot, nyissatok ki egy finom bort, és már indulhat is az este! Kártyajáték, stratégiai fejtörő, esetleg valamilyen kvíz, csak rajtatok múlik, hogy melyiket választjátok. Akár duplarandi is lehet, és úgy már lehet activity-zni vagy maratoni Monopoly partit is rendezni.

Reméljük meghoztuk a kedvedet egy romantikus randevúhoz! Bármelyiket is válaszd a fentiek közül, érezzétek nagyon jól magatokat!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Valentin-nap kiváló ürügy arra, hogy pároddal kinézzetek egy romantikus wellness szállodát, ahol kettesben eltölthettek néhány napot. Mi összegyűjtöttünk 12 olyan helyet, ahol kizárhatjátok a külvilágot, hogy csak egymásra kelljen figyelnetek!
Éreztétek már azt, hogy jó lenne elmenekül a hétköznapi gondok elől vagy elvonulni oda, ahol a természet ölel körül benneteket? Az sem baj, ha van wellness, vagy csodás kaland a közelben? Akkor eláruljuk, merre vegyétek az irányt! Íme 5 eldugott vidéki vendégház és falusi szálláshely, ahol igazán kipihenhetitek magatokat.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
10 hazai wellness szálloda saját jakuzzis szobával
2022.03.01 | 8 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Romantika az év bármely napján! Ehhez pedig nem kell több, mint egy hangulatos wellness szálloda saját jakuzzis szobával, ahol bekészítve vár titeket egy pohár pezsgő és a privát pezsgőfürdőtök.
Mesés kikapcsolódás: a TOP 5 felnőttbarát szálloda Magyarországon
2021.09.10 | 6 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Nem bűn, ha szeretnétek kiszakadni a mókuskerékből, hiszen mindenkinek jár a kényeztetés. Ezért találták ki a felnőttbarát szállodákat, ahol ti is elbújhattok pár napra a világ elől, gyerekmentes környezetben.