Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kastélyszállók Magyarországon romantikus téli kikapcsolódáshoz

Bármelyik évszak tökéletes arra, hogy kicsit elvonuljatok kettesben, de talán mégis a tél a leghangulatosabb időszak a romantikus kikapcsolódáshoz. Ha szeretnétek még tovább fokozni, meg se álljatok egy stílusos kastélyszállodáig!

 

Batthyány Kastélyszálló****, Zalacsány

Az apró település szélén fekvő festői szépségű kastélyszálló egy 300 éves, 6 hektáros ősparkban csalogat pihenésre. A felhőtlen kikapcsolódást termálvizes élménymedence, szaunaszeánszok, grillterasz, gyermekjátszótér, lelkes animátorok által szervezett programok, számos sportolási lehetőség és persze korlátlan wellness használati lehetőség garantálja. A hajdani nemesi otthon melegét elegáns éttermükben házias ételeikkel igyekeznek visszaidézni.
A stílusos kastélyszálloda közvetlen szomszédságában található nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, 18 lyukú golfpályán a szálloda vendégeként kedvezményes áron akár golfozhatunk is.

További részletek és ajánlatok a kastélyszállodától>>

Romantikus kastélyszállók Magyarországon - Batthyány Kastélyszálló****, ZalacsányRomantikus kastélyszállók Magyarországon - Batthyány Kastélyszálló****, Zalacsány

Kastélyszállodák Magyarországon - Batthyány Kastélyszálló**** (Zalacsány) wellnessrészlege teszi fel a koronát a gondtalan pihenésre.Kastélyszállodák Magyarországon - Batthyány Kastélyszálló**** (Zalacsány) wellnessrészlege teszi fel a koronát a gondtalan pihenésre.

 

 

La Contessa Kastélyhotel****, Szilvásvárad

A Szilvásváradon, közel 7 hektáros ősparkban található több 100 éves múltra visszatekintő kastélyhotel a rég letűnt idők eleganciáját kínálja, mely hamisítatlan élményt az elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök teszik teljessé.

A Pallavicini őrgrófi család egykori birtokán 650 m2-es wellnessrészleg csábítja azokat, akik az egész éves fáradtságot szeretnék az év végén egy vidéki, romantikus kastélyban kipihenni. Tradicionális török gőz és hammam kezelő - ahol fekete szappanos natúr kezelés és Hammam tápláló kezelés várja a  Hölgyeket és Urakat egyaránt – mellett minden olyan pazar wellness-szolgáltatást megtalálunk, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen wellnessrészlegből sem. A szolgáltatások mellett pedig a különleges domboldali elhelyezkedés, a páratlan szépségű Bükk közelsége és két panoráma üvegfal tovább fokozzák az egyedülálló élményt. Annak, aki elegáns wellness kastélyszállót keres Magyarországon, tökéletes választás!

További részletek és ajánlatok a kastélszállodától>>

Elegáns kastélyszállodák - La Contessa Kastélyhotel****, SzilvásváradElegáns kastélyszállodák - La Contessa Kastélyhotel****, Szilvásvárad

A stílusos wellnessrészleg garantálja a pihenés teljességét a La Contessa Kastélyhotelben.A stílusos wellnessrészleg garantálja a pihenés teljességét a La Contessa Kastélyhotelben.

 

 

Kőkapu Vadászkastély, Nagyhuta

Vadregényes erdei környezet és főúri hangulat. A svájci vadászkastélyok mintájára készült kastélyépületben a Zemplén hegyvonulatai és a kastélyszálló lábánál található csónakázó tó mesés panorámájában gyönyörködve valóban úgy érezhetjük, hogy tökéletes búvóhelyre találtunk a világ elől és ahol csendes, elegáns környezetben pihenhetünk zavartalanul, távol a város zajától.

Amennyiben az időjárás kedvező és az aktív pihenést részesítjük előnyben, a környéken a Rákóczi-vár, a Vártemplom és a Megyer-hegyi Tengerszem mind olyan látnivaló Magyarországon, amelyek kiváló kiránduló célpontok lehetnek. Ha viszont az időjárás nem kedvez a természetjárásnak, a kastélyszálloda udvarában található Fürdőház wellness élményei garantálják a pihenést és nyugalmat.

További részletek és ajánlatok a kastélyszállodától>>

Vidéki stílusos kastélyszálló: Kőkapu Vadászkastély, NagyhutaVidéki stílusos kastélyszálló: Kőkapu Vadászkastély, Nagyhuta

Kőkapu Vadászkastély wellnessrészlege minden igényt kielégít a maximális pihenés érdekében.Kőkapu Vadászkastély wellnessrészlege minden igényt kielégít a maximális pihenés érdekében.

 

 

Károlyi Kastély Hotel, Fehérvárcsurgó

Amennyiben a tél derekán melegre és meghittségre vágyunk, Károlyi György gróf egykori birtokán található kastélyhotel az egyik legjobb választás. Az 50 hektáros ősfás park és arborétum, amely otthont ad a kastélynak, önmagában pazar látványt nyújt, a szálloda által kínált szolgáltatások pedig tovább fokozzák a meghitt, nyugodt hangulatot.
A kastélyszállóban tradicionális teadélután vár, hogy a hűvös délutánokat a kastély melegében egy kiváló forró tea és a hotel chef-je által megálmodott ízletes fatálak társaságában töltsük.
A legnagyobb élmény viszont minden kétséget kizárólag a privát lovaskocsikázás, amely kicsiknek és nagyoknak, romantikára vágyóknak egyaránt hatalmas élmény.

További részletek és ajánlatok a kastélyszállodától>>

Elegáns, romantikus és stílusos kastélyszálló vár rátok Fehérvárcsurgón: Károlyi Kastély Hotel Elegáns, romantikus és stílusos kastélyszálló vár rátok Fehérvárcsurgón: Károlyi Kastély Hotel

Kastélyszállók Magyarországon romantikus téli kikapcsolódáshoz:Károlyi Kastély Hotel, FehérvárcsurgóKastélyszállók Magyarországon romantikus téli kikapcsolódáshoz:Károlyi Kastély Hotel, Fehérvárcsurgó

 

 

Gróf Degenfeld Kastélyszálló****, Tarcal

Festői környezetben, a Tokaj-hegyaljai borvidék szívében várja a kitűnő borokat, igényes kikapcsolódásra vágyó vendégeit a 100 hektáros Gróf Degenfeld szőlőbirtok központjában a Gróf Degenfeld Kastélyszálló. A monarchia korát idéző eleganciájú, az egykori történelmi kúriából kialakított wellness szálloda szobái a régi idők hangulatát a jelen kényelmével ötvözve nyújtanak felejthetetlen élményt.
2019-ben hazánk legszebb szőlőbirtokának választott területen 1994 óta termelnek kiváló minőségű borokat. Az irántuk érdeklődőknek a pincelátogatás és borkóstolás kihagyhatatlan élmény, mely során 5, 7 és 8 különböző bort kóstolhatnak.
A zavartalan pihenést masszázs szolgáltatások, medence és szauna, aktív kikapcsolódásként pedig teniszpálya és a francia pétanque teszi teljessé.
Az egyedülálló romantikát kedvelők lovashintózás közben még Tokaj-Hegyalja látnivalóit is megismerhetik.

További részletek és ajánlatok a kastélyszállodától>>

A Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** a varázslatos Tarcalon várja, hogy felfedezzétek.A Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** a varázslatos Tarcalon várja, hogy felfedezzétek.

Elegáns kastélyszállók Magyarországon: Gróf Degenfeld Kastélyszálló****, TarcalElegáns kastélyszállók Magyarországon: Gróf Degenfeld Kastélyszálló****, Tarcal

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Magyarország két legmagasabb pontjával büszkélkedik az Északi-középhegység éke, a Mátra. Minden évszakban változatos programoklehetőségeket nyújt, de a legkülönlegesebb arcát télen mutatja. Lássuk, mennyi mindent lehet csinálni ebben az időszakban!
Fantasztikus ételek, isteni borok, balatoni panoráma. Bár télen főleg a pihentető wellness lehetőségek miatt népszerű úti cél a Balaton, gasztronómiai szempontból is figyelmet érdemel. 7 olyan éttermet mutatunk most nektek, ahova nem csak főszezonban térhettek be egy kis kulináris élményért.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Magyarország rejtett szépségei: a Móri-árok
Érdemtelenül kevés figyelmet kap Mór és környéke, pedig fantasztikus természeti és kulturális értékekben bővelkedik. Akár a szabadban töltenénk a napot, akár egy múzeumban, itt mindenre lesz lehetőség, ezért elhoztunk nektek hat olyan látnivalót, melyek a család összes tagja számára szórakoztató programot biztosítanak, miközben segítenek igazán megismerni a Móri-árok nem mindennapi csodáit.
7 káprázatos kastélyszálló, amit legalább egyszer ki kell próbálni
A gazdag múlt és a modern kényelem találkozik egy felejthetetlen élmény jegyében azokban a varázslatos kastélyszállókban Magyarországon, ahol a szolgáltatások magasabb szintre emelik a pihenésedet. Hódolj az elegáns enteriőröknek, élvezd a harmonikus szobákat, és fedezd fel a tágas kertek szépségét! Legyen szó romantikus hétvégéről, családi vakációról vagy baráti kiruccanásról – érdemes magatok mögött hagyni a megszokott helyeket, és elmerülni a kastélyok elbűvölő világában.
10 hazai wellness szálloda saját jakuzzis szobával
2022.03.01 | 8 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Romantika az év bármely napján! Ehhez pedig nem kell több, mint egy hangulatos wellness szálloda saját jakuzzis szobával, ahol bekészítve vár titeket egy pohár pezsgő és a privát pezsgőfürdőtök.