Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elő a korikkal! Műjégpályák és jégkorcsolya pályák Magyarországon

Az egyik legnépszerűbb téli sport tökéletes családi kikapcsolódás, remek időtöltés a barátokkal, de randi programnak sem utolsó. A teljesség igénye nélkül íme 10+1 hazai műjégpálya és jégkorcsolya pálya, ahol hódolhattok a szenvedélyeteknek.

 

Békéscsaba

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1. (Csabai Rendezvénypajta)

Fedett, 600 m2 igazi jégpálya vár Békéscsabán a Gyulai úton, ahol kellemes környezetben jó hangulatban, felszabadultan korizhatnak kicsik és nagyok egyaránt.

Szállásajánlatok Békéscsabán és a környéken>>

Békéscsabai jégpályaBékéscsabai jégpályaDebrecen

Cím: 4025 Debrecen, Kossuth tér

8 év után, idén ismét korcsolyázhatunk majd Debrecen  főterén, a Nagytemplomnál az adventi programok keretében. Különlegesség, hogy nemcsak szokványos jégpályát alakítanak ki a téren, hanem a Hatvan utca felőli sétányon ,,jégfolyosót„ is, így a fák között is tudunk majd korcsolyázni.

Szállásajánlatok Debrecenben>>

Fotó: Trilite StudioFotó: Trilite Studio

Fotó: Trilite StudioFotó: Trilite StudioGyőr

Cím: 9022 Győr, Dunakapu tér

Az elmúlt évekhez hasonlóan az advent időszak népszerű attrakciója lesz a belvárosi műjégpálya a Dunakapu téren. November 26-án 17:30-kor jégrevüvel nyitották meg a szezont, mely ünnepi előadás advent négy vasárnapján ismétlésre kerül, ugyanebben az időpontban.

Szállásajánlatok Győrben>>

A kép illusztrációA kép illusztrációKaposvár

Cím: 7400 Kaposvár, Ady utca és a Kossuth utca találkozásánál

A kaposvári adventi vásár idei legizgalmasabb és legnagyobb újdonsága egy 12x16 méteres korcsolyapálya lesz. Ráadásul nem is akárhol, hanem a történelmi belváros leglátványosabb pontja mellett, a maga 14.5 méter magasságával rekordernek számító karácsonyfa mellett. A fa érdekessége, hogy idén normand fenyő, hiszen a megelőző években luc- illetve ezüstfenyők díszítették Kaposvár főterét.

Szállásajánlatok Kaposváron>>

 

Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 64

November 26-ától mindenkit szeretettel vár Kecskeméten a BirizdoKart területén kialakított szabadtéri, jégkorong pálya méretű jégpálya.

Szállásajánlatok Kecskeméten>>

Birizdokart Gokart Stadion jégpályaBirizdokart Gokart Stadion jégpálya

 

Nyíregyháza

Cím: 4400 Nyíregyháza, István utca 7.

November 12-től újra várja a korcsolyázás szerelmeseit a nyíregyházi  Városi Jégpálya 1800 négyzetméteres jégfelülete. A jelenlegi járványügyi szabályok szerint a belépés védettségi igazolványhoz kötött.

Szállásajánlatok Nyíregyházán>>

A kép illusztrációA kép illusztráció

 

Pécs

Cím: 7633 Pécs, Dr. Veress Endre utca 8.

Október 29-től Pécsett is várja érdeklődőit a műjégpálya, amely ebben a szezonban is különleges programokkal várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat. Ezen felül korcsolyatanfolyamra is jelentkezhetünk, vagy akár részt vehetünk a hokisuliban is.

Szállásajánlatok Pécsen>>

A kép illusztrációA kép illusztráció

 

Salgótarján

Cím: 3100 Salgótarján, Fő tér

A 30x15 méteres korcsolyapálya advent első vasárnapján nyitja meg kapuit a város Fő terén kicsik és nagyok számára egyaránt és több, mint 2 hónapon keresztül áll majd rendelkezésre.

Szállásajánlatok Salgótarján környékén>>

A kép illusztrációA kép illusztrációSzékesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Zichy liget

A székesfehérvári Zichy ligetben advent első hétvégéjére tervezik a Kori Liget megnyitását, amely a hét minden napján 8 és 20 óra között várja majd a korcsolyázás szerelmeseit.

Szállásajánlatok Székesfehérváron>>

A kép illusztrációA kép illusztráció

 

Szombathely

Cím: 9700 Szombathely, Kenderesi utca 2.

December 4-én megnyitja kapuit Szombathelyen, az országosan is közkedvelt, évente mintegy 25 ezer látogatót és ugyanennyi korcsolyázni tanuló óvodás, iskolás gyermeket, illetve sportolót fogadó szombathelyi műjégpálya. A pénztárnál való jegyvásárláskor, illetve a zárt terekben maszk használata kötelező.

Szállásajánlatok Szombathelyen>>

A kép illusztrációA kép illusztráció

 

Tatabánya

Cím: 2800 Tatabánya, Vágóhíd u. 12.

Fergeteges jégdisco-val nyitja meg kapuit december 4-én a tatabányai  műjégpálya. Védettségi igazolvány nem szükséges. Az intézménybe csak maszkban lehet belépni, de a pályán nem kötelező viselni.

Szállásajánlatok Tatabányán>>

A kép illusztrációA kép illusztráció

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Hivatalosan is itt a tél, azonban ez nem azt jelenti, hogy az elkövetkező hideg hónapokat a kanapén, egy vastag takaróba burkolózva kell eltöltetnünk. Ha a Budapestről nem is akarunk hosszabb útra indulni, és a főváros környékén keresgélünk, akár már egyórányi távolságra is vannak olyan kirándulási lehetőségek, amikért érdemes hétvégén a pizsamát télikabátra cserélni.
Titeket is kirándulásra sarkallnak hazánk legszebb vidékei? Akkor ne álljatok ellen a kísértésnek a hideg idő ellenére sem, mert nem is találhatnátok jobb úti célokat télre azoknál a helyeknél, melyeket most csokorba gyűjtöttünk nektek!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Különleges budapesti múzeumok, interaktív kiállítások, retro élményközpontok
Nincs is jobb annál, mint újra gyermeknek érezni magunkat, amikor a felfedezés és a játék teljesen háttérbe szorítja a mindennapokat. Látogassátok meg a most következő, fantasztikus budapesti játékmúzeumokat, interaktív kiállításokat és retró élményközpontokat. Garantáltan nem fogtok unatkozni!
5 kastély- és várrom, melyek elrepítenek a történelembe
Kastélyaink és templomaink romjai az elmúlt évszázadok élő lenyomatai, düledező falaik között egykoron hatalmas élet volt. Látogatásuk közben nem csak történelmünkről tanulhatunk, de a környező tájak is kirándulásra csábítanak. Cikkünkben 5 olyan emlékművet válogattunk össze, melyek tökéletes motivációt nyújtanak, hogy kiránduljunk egyet az őszi hétvégék valamelyikén.