Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újabb Kolodko miniszobor látott napvilágot Budapesten

2023.02.21 | 2 perc

Ezúttal nem annyira nehéz kitalálni, hogy Kolodko Mihály újabb budapesti miniszobra merre található, ugyanis a Keleti Pályaudvar látható a fotó hátterében.

 

A Margit rakparton korábban elhelyezett felhúzható trabanthoz hasonlóan Kolodko újabb miniszobra a Keleti pályaudvar előtt egy kisautó. Az új miniemlékműről készült fotókat Kolodko Mihály gerillaszobrász a Facebook oldalán posztolta. Az autó különlegessége, hogy teteje mozog és bárki felnyithatja azt, kerekei pedig vízszintesen helyezkednek el. A művész egy izgalmas videót is posztolt oldalára a készítésről, melyben az "előre a múltba" szöveg jelenik meg és füst száll ki az ajtó felnyitásakor, így az alkotás a Vissza a jövőbe filmek híres DeLorean-ját juttatja eszünkbe.

Újabb Kolodko miniszobor látott napvilágot Budapesten - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala Újabb Kolodko miniszobor látott napvilágot Budapesten - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala

Újabb Kolodko miniszobor látott napvilágot Budapesten - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala Újabb Kolodko miniszobor látott napvilágot Budapesten - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Lassan újra itt a tavasz, és a jó idő érkeztével lehet tervezgetni a szabadtéri programokat. Ha szeretnétek betekintést nyerni abba, hogy miként éltek őseink Magyarországon a korábbi évszázadokban, akkor a skanzeneknél tökéletesebb helyet nem találtok, ezért összegyűjtöttük nektek a legjobb falumúzeumokat!
Ha egyaránt fontosak számodra a hotel szolgáltatásai, a wellnessrészleg felszereltsége és a környék látnivalói, akkor ezek a szálláshelyek nem fognak csalódást okozni. Összegyűjtöttünk nektek 10 kiváló vidéki wellness szállodát az országban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!