Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kolodko új alkotása a MÜPA előtt bukkant fel

2023.03.28 | 2 perc

Kolodko Mihály legújabb mini alkotása ezúttal egy fejhallgató, melyet a budapesti MÜPA előtt helyezett el a főkorlátra akasztva.

 

Kolodko Mihály ukrán-magyar származású gerillaszobrász új alkotása, a Füles névre keresztelt fejhallgató a budapesti MÜPA előtti korláton kapott helyet. A helyszínválasztás feltehetőleg ezúttal sem volt véletlen, hiszen a MÜPA elsősorban koncerteknek és zenés rendezvényeknek ad otthont. Az új miniemlékműről készült fotókat Kolodko Mihály street art művész a Facebook oldalán posztolta 2023. március 27-én. A fejhallgatót érdemes közelebbről is megtekinteni és odahajolni hozzá, ugyanis zene is szól belőle. Igazi klasszikusokat és a MÜPA korábbi fellépőinek dalait is hallhatjuk felcsendülni a miniszoborból. 

Kolodko új alkotása a MÜPA mellett bukkant fel - Fotó: Kolodko Art Facebook oldalaKolodko új alkotása a MÜPA mellett bukkant fel - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala

Kolodko új alkotása a MÜPA mellett bukkant fel - Fotó: Kolodko Art Facebook oldalaKolodko új alkotása a MÜPA mellett bukkant fel - Fotó: Kolodko Art Facebook oldala

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Gellért-hegyen ágaskodó, szebbnél szebb virágokat hozó mandulafa az egyik legnépszerűbb tavaszi célpont a budapestiek és a fővárosba érkező kirándulók körében. A csonthéjas termést adó fa egyik legszebb fázisát azonban országszerte sok más helyszínen is megcsodálhatjátok (zömében a Balaton-felvidéken). Készítsd a kamerádat, hiszen lehetetlen kép nélkül hazatérni a mandulavirág-mámorból!
A nyiladozó-illatozó krókuszok, tulipánok, nárciszok és jácintok egytől egyig hirdetik: beköszöntött a tavasz. Ilyen tájban egyre nagyobb vonzást érzünk a túracipőnkhöz, hogy megragadjuk, majd nyakunkba vegyük valamelyik feltöltődést ígérő útvonalat. A tanösvények tökéletes választások ilyenkor, hiszen bandukolás közben játszva tanulhatunk olyan dolgokról, amikről talán még sosem hallottunk.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.