Budaörs
Budaörs - Bleyer Jakab Helytörténeti GyűjteményBudaörs - Városi Régészeti Kiállítás
Budaörs - Budaörsi KopárokBudaörs - Csíki-hegyek

Budaörs bemutatása

Budapest nyugati kapujának is nevezik a fővárosi agglomerációhoz tartozó Budaörsöt. A Pest megyei település a XI. kerülettől nyugatra helyezkedik el, és mellette fut el az M7 és M1 autópályák közös szakasza is.
A két világháború között Budaörs híres lett az őszibarack-termesztésről, amely tevékenység szép jövedelmet biztosított lakosainak.

Budaörs és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.14üzleti partnerrel
Borzasztó nagyképű lekezelő kiszolgálás amikor szóvá tettem észrevételem lekezelően válaszolt az úriember
2026.03.07a párjával
Ma itt ettem megint... de hogy miért? Semmi értelme nem volt. Mellette van egy új görög, kipróbálhattam volna azt is, de nem, én fogtam magam, megnéztem a telefonomban, hogy milyen régen voltam itt, hát eléggé régen, na, akkor együnk. Abszolút vacak élmény, kértem egy kacsás ráment, de az utóbbi...
2026.03.05egyedül
Ezt itt az a bizonyos kínai gyorsétterem, ami Budapesten minden kerületben több helyen, de már országszerte a legtöbb városban is megtalálható. Budaörsön a főút mellett található, és meglepően nagy alapterületű. Az asztalok elegendő számban, szellősen vannak elhelyezve, de még így is sok az üres...

Budaörs és környéke kedvelt szállásai

The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony - teljes előrefizetéssel
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
126.533 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Grand Hotel Esztergom - Tavaszköszöntő EXTRA senior kedvezmény
Grand Hotel Esztergom
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Kirándulnál Budaörs környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Budaörs és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 24.395 Ft/fő/éj ártól
177 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 33.300 Ft/fő/éj ártól
117 értékelés
Portobello Wellness Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 22.360 Ft/fő/éj ártól
226 értékelés
Cardoner Hotel PilisszentkeresztCardoner Hotel, PilisszentkeresztCsomagok már 23.409 Ft/fő/éj ártól
17 értékelés
Budaörs a térképen