Biang Bisztró - Vámház körút Budapest

3,8Kiszolgálás
3,6Hangulat
3,6Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Kristály Hotel Keszthely
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Kedvezményes hajdúszoboszlói wellness napok fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló

Biang Bisztró - Vámház körút Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 911 városban járt márFelfedező - 2884 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57893 feltöltött kép
Átlagos 2025. május 8.egyedül járt itt
Agapanthus kolléga hozta meg a kedvemet, ma ellátogattam ide, és úgy rémlik, korábban nem nagyon jártam itt, ami elég különös. . . de legalább most! Hát úgy tűnik, tőlem is hármas néz ki ezért a helyért, még akkor is, ha az ételkínálat valóban eltérő, nívósabb más kínai éttermekéhez képest.
Biang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - MosdóBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Mosdó
Még több kép (10 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 122 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2624 feltöltött kép
Átlagos 2025. május 6.a párjával járt itt
Az itteni beírások alapján választottuk ebédre ezt a helyet, amikor már tudtuk, hogy pesti programunk majd erre a környékre hoz bennünket. Szerettünk volna valami autentikusabban kínait enni, mint az egyforma gyorsbüfék egyenízű kajái. Beléptünk és valami éktelen hangos csattogást hallottunk a látványkonyhából.
Biang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - EgyébBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 395 városban járt márFelfedező - 2801 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32297 feltöltött kép
Kiváló 2018. november 25.gyerekekkel járt itt
Mielőtt nekifogtam az értékelésnek, elolvastam Zigzag kollegina beszámolóját. Lehet, hogy azóta rendezték a felszolgálás témáját házon belül vagy nekem volt szerencsém, minden esetre az a pincér fiú, aki a legtöbbször jött az asztalunkhoz, kitűnően végezte a feladatát, egyszerűen kifogástalan volt a reakciója mindenre, az extra kéréseket kedvesen teljesítette.
Biang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étlap/itallapBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Belső
Még több kép (9 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3791 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 108246 feltöltött kép
Átlagos 2018. augusztus 5.egyedül járt itt
Wang Mester a régi éttermeiben elvarázsolt, levett a lábamról az ételeivel, így érthető módon nagyon vártam a 2 új bisztró nyitását az Oktogonon, illetve a Fővám téren az idei év tavaszán. Az ételek szerintem itt is jók, bár az étlap szűkebb, persze minden tipikus kínai, "eredeti" fogások, nem az országot elárasztó mindenhol ugyanolyan 700 Ft-os édes-savanyú szószos csirkére meg a szójás csirkére kell gondolni.
Biang Bisztró - Vámház körút Budapest - Külső képBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - MosdóBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - MosdóBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Étel/italBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - BelsőBiang Bisztró - Vámház körút Budapest - Belső
Még több kép (11 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 990 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
2018. július 27.a párjával járt itt
Nemrég hallottunk róla, hogy Wang mester a közelünkben is nyitott egy kínai éttermet még áprilisban. Az étterem két szintes, kiszolgálás is van, a berendezés kicsit gyorséttermes, a felső szint szerintem kifejezetten csúnya, a lépcső kopott. A kínai hangulatú díszítés nekem hiányzott.
Még több kép (3 db) >>