Buffalo Steak House Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Buffalo Steak House Budapest western hangulatú étterem, ahol a dekoráció és a tematikus elemek erőteljesen megteremtik a hangulatot. A belső tér és a kerthelyiség egyaránt hozzájárul a laza, mégis rendezett étkezési élményhez. A kínálat változatos: hagyományos steakek mellett egzotikus húsrészek is szerepelnek, például kenguru, zebra és bölény. A marhahús steakek jellemzően szaftosak és ízletesek, a hús puha textúrájú és megfelelően átsült.
A köretek és a mártások gazdag választéka fokozza az ízélményt, a burgonyának és a különféle szószoknak fontos szerep jut. A felszolgálás gyors és udvarias; a személyzet figyelmes, a rendelés gyorsan kiadásra kerül. A steak-house jellegzetes hangulatát erősíti a western környezet, amely különleges élményt ad a vacsoráknak, különösen nagyobb társaságok esetén. Ajánlatos asztalt foglalni, mert a hely gyakran telt, különösen hétvégén és ünnepnapokon. Az étterem gyakran jó ár-érték arányt kínál: a nagy adagok és a minőség alapján megéri a pénzt. A Buffalo Steak House Budapest méltó választás lehet steak-rajongóknak és keresett étterem a western-stílus kedvelőinek. Összességében a Buffalo Steak House Budapest egy megbízható, látványos helyszín, amely a jó hangulatú vacsorákhoz és bőséges ételekhez ideális feltételeket teremt.
Nagyon jó kis hely ajánlani tudom, csak mindenkinek. Mi régóta visszajárunk oda, de még sohasem csalódtunk. Nem mindennapi éttermi környezet, és az ételeik azok isteniek. Kicsit az étlapjuk első pillantásra drágának tűnik, de az ételek adagméreteit meglátva ez rögtön az látjuk, hogy olcsó. XXL méretű adagok, ami megmarad becsomagolják kérés nélkül. Magyon jó kiszolgálás, udvarias pincérek, és kiváló szakácsok.
Egy ünnepi alkalommal gondoltuk ellátogatunk ide egy jó steak vacsorára. A hely egyszerűen tökéletes. Isteni falatok vaj puha steakek, figyelmes, kedves kiszolgálás. A wellington-ra szerintem még Gordon Ramsay is elismerően bólintana. A környezet is megnyerő, bent mindenféle western és indián cuccok, díszítések.
Második alkalommal már a kinti részt próbáltuk ki ahol súlyos tömör fa asztalok és székek tették egyedivé a helyszínt. Az utóbbi idők legnagyobb meglepetése számomra.