Fanyűvő Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Fanyűvő Étterem Budapest fából készült berendezései és a fatörzs- és farönk motívumok által idézett belső tér otthonos, fesztelen hangulatot teremt. A hely hagyományos magyar konyhát kínál nagy adagokkal, amelyeket a fatányéros jellegű tálak is jellemeznek. Az ételek íze típusosan magyaros, a kiadós adagok és a jó ár-érték arány hozzájárulnak a kielégítő gasztronómiai élményhez. A kiszolgálás jellemzően gyors és udvarias, a személyzet figyelmes, amely hozzájárul a kellemes étkezési élményhez.
Az étterem földszinti és pince szintje összekapcsolt belső tereivel tágas, ami rugalmas asztal- és térelrendezést tesz lehetővé. Nyáron kiülős terasz is rendelkezésre áll, ahol a városi zaj ellenére is kényelmes lehet a fogyasztás. Az italkínálat változatos, a sör- és borválaszték hozzájárul a hely hangulatához, és az árak tekintetében kedvezőek. A Fanyűvő gyakran kedvező választás nagyobb társaságok és családi összejövetelek esetén is, ahol az étel minősége és a gyors szolgálás dominál. A rendezvények és hétköznapok során is sokféle vendég található meg, a hely pedig barátságos, mégis praktikus. Bár nem fine dining, a hagyományos ízek és a barátságos légkör a hely állandó vonzerejét adja. Összességében a Fanyűvő Étterem Budapest kiegyensúlyozott választás, ahol a bőséges adagok, a jó ár-érték arány és az autentikus menü kiemeli a fatálak kedvelőit.
Hétköznap,kora délután, céges rendezvényen jártunk ott,az alagsori különteremben. Kellemes , jól temperált , barátságos hely. A pincérek kifejezetten udvariasak. Levest, főételt és limonádét fogyasztottunk, ill. desszertnek igen finom sajttortát. Nagy adagokra, friss, ízletes ételekre emlékszem.
Nem érezhető lenn, hogy egy forgalmas út közelében vagyunk, jó viszont, hogy egy háznyi távolságra van a metró Dózsa Gy. úti megállójától. Mindenkinek ajánlom.
Mint azt már előttem többen megírták, az átlagból az ételek minősége és a berendezés egyedisége emeli ki. Tisztességes kiszolgálás, jó ételek, bőséges adagok, korrekt árak. A sztrapacska valóban jó, a gombatoronyba valódi juhtúró kerül, a többi étel(már amit megkóstoltunk) is azt nyújtja amit az étlap ígér.
(no, már annak aki nem "rabja" a Michelin-csillagnak) A poharakba az került amit kértünk, a szervírozás lehetett volna egy fokkal elegánsabb. Mindezt korrekten tükrözik az árak!
Augusztus 20. án döbbentem rá hogy a hütő üres és minden közért zárva. Nosza ugorjunk el valahova. Az étterem közelünkben van. Elég sokan voltak, de szerencsére volt hely. A berendezés teljesen egyedi a fapadok és asztalok megadják a hangulatot minha egy erdei vadászházban lennénk.
Sajnos elég sokat kellet várni az ételre kb 45 perc de a minőség és a mennyiség kárpótolt minket. A húsleves forró volt, az óvári jércemell omlos és friss volt.