frederico étterem értékelései

Értékelései
12
28
48
27
0
1
130

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg frederico értékeléseit!

Olvasd el frederico étterem értékeléseit!

frederico értékelései

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
A kastély látogatás után párommal költöttűnk el egy ebédet. 12 30 kor érkeztünk. nyitás után kb fél órával. A pincérek még készülődtek. Azonnal volt asztal. Az ételek gyorsan érkeztek és ízletesek voltak. Én hagyma levest és brassóit ettem a nejem pedig velővel töltött bordát sült krumplival. Az adagok hatalmasak voltak. Jollakottan és elégedetten távoztunk.
Megosztom
A hid lábánál -

Véndió Étterem Baja

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
At étterem a Sugó partján a Petőfi szigeten található. Idén kétszer is betértem ide. Egyszer sem csalódtam. Az ételek ízletesek,a kiszolgálás figyelmes . A hal ételeik is jók. ( rántott süllő ) . A leveseket forrón tálalják . A kerthelyiség nagy és hangulatos. Ami egy kis negatívum hogy nem tartozik az olcsó helyek közé ( italok köretek) de az utolsó fillérig megéri mert jót és böségeset lehet itt enni.
Megosztom
Az erdö mélyén -

Vaskapu Étterem Esztergom

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8.
A családdal jártam itt hétvégén.volt foglalásunk. Atersszon kaptunk helyet ami most felújítás alatt áll de igy is csodálatos a panoráma. A kiszolgálás figyelmes volt. Az ételek ízletesek. ( fácán leves vaddisznópörkölt sztapacskával). Kivételes élmény volt itt az ebéd . Az étlap áraihoz szervízdijat számolnak.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A duna parton található . Hangulatos trendi hely a stretfood egyik fellegvára. Az italokviszonylag drágák de van egy olyan lehetőség hogy hozott anyagból olcsón grillezhetek. Az össze forgatott buszok hangulata jó. Egy kv vagy 1 sörre isteni
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Párommal töltőttünk a vadászházba egy hétvégét mivel itt más étkezési lehetőség ezért tőbbször is itt étkeztünk. Az ételek izletesek voltak . 1. Nap zártkörü rendezvény volt de azérz egy isteni szarvas pöri volt de csak a pincér jóindulatán múlt hogy kaptunk ebédet. 2. Nap az ebédnél du2 óra már a vadételek elfogytak az utólsó szavas sült amiénk volt.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
Pécsi tartózkodásunk alatt ez lett a törzshelyünk. Hangulatos étterem izletes ételekkel figyelmes kiszolgálással. Jó a csapolt sör. . Az adagok megfelelőek. Az ár is barátságos.
Megosztom
Azok a szép béke évek -

Palatinus Étterem Sopron

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
A párommal 4 éjszakát töltöttünk a hotelben es a félpanziós vacsorákat az étteremben fogyasztottuk. Az ételek minőségében semmi különös nem volt . Az étterem hangulata adta a pluszt ami miatt jól éreztük magunkat. Az ételk ízletesek volta a kiszolgállás figyelmes volt.,de ezt minden Danubius szállóba megkapja az embet. A plussz az épület volt.
Megosztom
A magyar Eifel torony -

Kilátó Étterem Pécs

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem 72 méter magasan a TV Tornyban található . Megközelítéséhez jegyet kel venni a lifthez ( 1100ft /fő) .az ételek finomak voltak a kiszolgállás figyelmes. A panoráma csodálatos és a hangulat kiválló. Az adagok hatalmasak. A gyerek adaggal is jól lakik egy felnöt. Mindrnkinek ajánlom aki valami extremitásra vágyik.
Megosztom
Kiválló halételek -

Halászcsárda Dunaföldvár

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Családi ebéden vettünk rész. Szép környezetben a híd lábánál van az éttetem.kivülröl srmmi különös . Midnyájan harcsa halászlét ettünk a mi prima volt. A másodikoknál a hal ézelek tökéletesek voltak ( fogas filé kárpáti módra,rántott harcsa). A cigány pecsenyével volt egy kis probléma:kicsit rágós volt.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Párommal nyitásra érkeztünk. A süteményeket még akkor hordták ki. Kedvas fogadtatásba volt részünk. A megrendeléseket a pultnál kell leadni és a felszolgálo hozza ki akik a 19 század végi ruhákban voltak. A hely is e hangulatot árasztja. A süti és a kv jó volt.
Megosztom
5 oldalon / 48 találat


TérképX