IKEA Budapest Étterem Budapest

IKEA Budapest Étterem BudapestIKEA Budapest Étterem Budapest
IKEA Budapest Étterem BudapestIKEA Budapest Étterem Budapest
84 fotó

IKEA Budapest Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója

IKEA Budapest Étterem önkiszolgáló jellegű, tágas és jól szervezett étkezőteret kínál, ahol a vásárlók gyors kiszolgálás és kedvező ár-érték arány mellett étkezhetnek. A kínálat egyik alappillére a svéd húsgolyó, amelyet burgonyapürével, barnamártással és áfonyalekvárral szoktak tálalni, hosszú évek óta meghatározó eleme a svéd étel ízvilágának. Emellett lazac, csirkés és vegán variánsok, széles saláta- és leveskínálat, valamint desszertek találhatóak, köztük a klasszikus svéd mandulatorta.

32 vendég értékelése alapján

40%
3,4Ételek / Italok
3,2Kiszolgálás
2,8Hangulat
4,3Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Legjobb ár fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
57.440 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Bellevue Esztergom - Nyári Pihenés 15% kedvezménnyel
Hotel Bellevue Esztergom

IKEA Budapest Étterem Budapest vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márFelfedező - 15 helyen első értékelőNépszerű író - 42 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2014. augusztus 21.gyerekekkel járt itt
Azért választottam ezen a héten ebédelésünk helyének ezt, mert már viszonylag sokszor ettünk itt, és tudtam mire számíthatok. Gyerekbarát környezetre, ismerős és változó kínálatra. Tudtam, hogy árban és minőségben elfogadható, hogy lesz állandó, az étlapon, azaz legrosszabb esetben húsgolyó menüt eszünk, vagy az éppen aktuális időszaki kínálatból vagy napi menüből fogyasztunk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2014. június 30.barátokkal járt itt
Többször jártam már itt, sok esetben csak enni, vásárlás nélkül, persze azért valami apróság néha velünk jött. . . Az utolsó két alkalommal nagyon meglepett mennyire lecsúszott a minőség, a kiszolgálás hozzáállása. Szinte mindig svéd húsgolyókat ettünk. Először nagyon jó volt a barna szósz és az áfonya lekvár állaga, íze és mennyisége is.