Bonca
Országjáró - 18 városban járt márFelfedező - 15 helyen első értékelőNépszerű író - 42 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Fotói
11 fotó
Itt járt már

Bonca adatlapja

53Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.11.09
Utoljára itt2023.03.26

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2023. február 5.barátokkal járt itt
A séf ajánlatából választottunk. Én választásom: ZÖLD CURRYS CSIRKERAGU, PÁROLT RIZS volt. Sajnos olyan volt, mintha egyáltalán nem tartalmazott volna semmi curry fűszert, ellenben a tegnapról megmaradt húslevest sűrítették volna be és találták rizzsel. A hőmérséklete változó volt hol épp langyos máshol tűzforró.
Szörnyű 2022. augusztus 25.barátokkal járt itt
Korábban értékeltem már ezt a helyet, és ugyanezt az áradozást természetesen a barátaim is hallották tőlem, sőt, ajánlottam, hogy itt ebédeljünk. A flegma kiszolgálás mellett a megváltozott kínálat az étlapon már jelezhette volna számomra, hogy ugyan a név megmaradt, és a hely ugyanaz, de a kínálat megváltozott.
Szörnyű 2022. november 2.barátokkal járt itt
Barátnőmmel tértünk ide be, ebéd utáni süti-kávézásra. A kávézóba betérve- nem láttuk a többi helyet- így megkérdeztük, hogy elfogaszthatjuk e itt a kávét és a sütit, mert nem szerettük volna sétálva. . Azt mondták ott a falnál- állva meg tudjuk enni- és inni. A sütit azonnal megkaptuk a kávékat kb nekünk kellett intézni, újra kérni- hogy megkapjuk.