2024. június 17.barátokkal járt itt 55 Régóta nézegettem ezt a helyet, élőben és a közösségi oldalakon. Olyan trendi, jól kinéző, fiatalok szeretik túlárazott butaságnak gondoltam, ahová terveztem elvinni majd a gyerekeimet, vagy keresztlányomat, gondolván hogy bejön majd nekik, de nekem már előre "nem tetszett".
Tegnap véletlen úgy adódott, hogy előkostóltam, azaz én ettem itt egy barátnőmmel és leesett az állam ! Szerelembe estem annyira finom, annyira minőségi jóféle édesség, igazi valódi! Eddig azt hittem, hogy csak látszat, és küllem, de rá kellett jönnöm hogy igazán a "jeges legjobb"! Mennyiféle íz, és akár mini is. Alig tudtunk választani, nagyon eltalált íz, állag, minőség! Vissza is mentünk újra átnézni a kínálatot, hogy melyiket választjuk majd legközelebb. . mert lesz legközelebb. . hamarosan. Mangós-epres ettem és a legfinomabb mangós dolog volt ever amit valaha ettem, pedig bárhol ahol lehet, mangósat szoktam választani. Ez olyan volt mintha jégbe hűtött valódi indiai mangót ettem volna és a legfrissebb epret, epervelőt, legízletesebbet ami kapható. Nem túl édes, se nem savanyú, tökéletesen eltalált 100% gyümölcs érzés!
2024. június 17.gyerekekkel járt itt 55 Régóta szerettük volna kipróbálni ezt az éttermet. Egy óránk volt az ebédre, így előre jeleztük a pincérnek és tanácsot is kértünk a választáshoz, hogy melyik étel, ételek esetében tudjuk ezt így megvalósítani. A választék is tetszett nekünk, és a rugalmasság is. Kértük ugye a gyorsaságot, a feltétekkel varriáltunk, illetve a porciókkal is.
A pizzánk nagyon finom volt. Üveges üdítőket én mindenhol értékelem. Tökéletes ebéd volt a nyári kiülős kis olasz étteremben a macskaköves sétálóutcában.
2024. február 26.barátokkal járt itt 55 Többször olvastam róluk, sokáig nézegettem csak- de mióta először be is tértem és megkóstoltam visszatérő vendégük lettem, sohasem csalódtam. Már a kirakat, az üzlet környezete gyönyörű, kívül belül minden tökéletes. Kényezteti a szememet a beltér, a kültér, a szépséges csészék, a dobozok, és nem utolsósorban az isteni finom macaronok.
Korábban azt hittem, én nem szeretem a macaront, máshol ettem, sosem ízlett, színes cukros édesség. Itt viszont megértettem a lényegét, a választott íz esszenciája. Egy finomság olyan ízekben amit szeretünk. Legyen az levendula-citrom, vagy pisztáció- málna vagy dió és meggy. . Annyira szépek és finomak! A kávé nagyon jó minőségű szintén, a kiszolgálók kedvesek, az üzlet tiszta. Néha megajándékozom magam ezekkel a pillanatokkal, hogy ide betérek. . . megmutattam már több barátomnak is, mindenkinek nagyon tetszett és ők is visszatérő rajongók lettek. Kívánom, hogy ne változzon meg. (egyetlen tanácsom lenne- a sorban álldogálók esetleg míg nem érnek a macaronokhoz esetleg valahol, a falon olvashassák az aktuális kínálatot)
2023. október 7.barátokkal járt itt 55 Véletlenül választottuk ezt a kávézót szegedi kirándulásunk alapján, mondhatni betévedtünk, biztos, hogy újra felkeressük, ha erre utazunk. Szuper elhelyezkedés, kellemes külső és belső tér. Letisztult és hangulatos design, izgalmas vonzó kínálat. Kedves, barátságos kiszolgálás.
És elképesztően finom, jó minőségű kávé, mellé víz és eszméletlen finom rétes. Itt jöttem rá, hogy eddig csak rétes - utánzatokhoz volt szerencsém, és a frissen sült igazi rétestészta és töltelék valami álom finom. Élmény volt látni azt is, hogyan készül. Szívből ajánlom, remélem hamarosan járunk még arra, és kipróbálunk majd más rétes ízeket, biztosan itt kávéznék újra. Kutyabarát hely.
2023. október 7.barátokkal járt itt 25 Szegedi kirándulásunk alkalmával, az ebéd utáni kávézáshoz az internetes értékelések alapján választottunk helyet. Sajnos csalódás volt. Nem találtuk hangulatosnak sem a kültéri helyet, sem a belsőt ahol le lehet ülni, kint zajos volt, bent pedig túl pici egy jó beszélgetéshez. A kávézónak nincs mosdója. Kaotikus a környezet.
A kávé elképzelhető, hogy jó volt, ezt nem tudtam meg, mert a zabtej savanyú, talán romlott volt és ez a kellemetlen élmény uralta az ízt. Semmiféle süti nem kapható, különösebb barátságosságot sem tapasztaltunk. Ami még zavaró volt, hogy nem kaptam blokkot, és kártyás fizetésnél nem láttam a beütött összeget. Arra jó lehet, ha az ember gyorsan le akar gurítani egy kávét, (lehet hogy tejjel jobb az élmény, bár máshol még sosem volt kellemetlen élményem ha alternatív tejjel ittam a kávét) de "kávézás élmény", hangulat akkor sem lett volna.
2023. május 7.gyerekekkel járt itt 35 Kifejezetten libanoni éttermet kerestünk volna, bár olvastam az itteni negatív kritikát erről- a tripadvisoron csak pozitív külföldi véleményeket láttam, adtam egy esélyt ennek az étteremnek, erre esett a választás. Az online elérhető étlapja is jól áttekinthető, fotók, leírások segítik a választást. A kínálattal is elégedettek voltunk.
A mezzék, és a köretnek választott pizzák, kenyerek finomak voltak. Viszont a bárány valóban nagyon rágós, a sült krumpli ténlyeg rossz minőségű mirelit. Összességében túlárazott szerintem. A látszatt csillogóbb, jobbat ígér, mint maga a gasztronomiai élmény.
2023. március 19.barátokkal járt itt 55 Pici boltocska a minőségi Stühmer termékekkel. Tisztaság, kedves kiszolgálás, néhány szék és asztal. A kávé hibátlan, a felszolgálás- a kis tálcán minden mellé van kínálva ami csak eszünkbe juthat, kétféle kis nasi keksz, kis csokis-cukorka, víz, és édesítő többféle. Igaz, süti nincs a boltban, de vannak csokik, bonbonok, jó minőségű csokis finomságok.
Véletlenül mentünk épp ide be, de nem bántuk meg, mindkettőnknek nagyon tetszett.
2023. február 5.barátokkal járt itt 25 A séf ajánlatából választottunk. Én választásom: ZÖLD CURRYS CSIRKERAGU, PÁROLT RIZS volt. Sajnos olyan volt, mintha egyáltalán nem tartalmazott volna semmi curry fűszert, ellenben a tegnapról megmaradt húslevest sűrítették volna be és találták rizzsel. A hőmérséklete változó volt hol épp langyos máshol tűzforró.
A zöldségek az ételben leveszöldségek voltak, répa, fehérrépa, zeller. Az egész étel színe fehér volt, színtelen, semmi curry-re emlékeztető küllem. Talán némi friss (zöldséget tettek bele - cukkini kockák ezek állaga pedig kb nyers volt a többi szétfőtt dologhoz képest. Az árához képest kifejezetten gyenge minőség. A barátnőm rendelése: PARAJOS-RICOTTÁS RAVIOLI, PARMEZÁN hihetetlen kevés volt, tényleg csak néhány darab, egy nagy tányéron. Fura volt, hogy a parajos ricottás raviolihoz paradicsomos szósz volt. A két íz egyáltalán nem illett össze. Csalódottan, elégedetlenül távoztunk. Kávét itt már nem vállaltuk be ezek után. Az étterem külleme egy jó étterem benyomását kelti, az árak alapján is azt hinnénk, hogy finomat fogunk enni. A szervíz díjat felszámolják, magasabb a szokásosnál. A kiszolgálás nem javított a rossz élményen, azaz semmi kellemeset nem tettek hozzá az ott töltött időhöz.
2022. november 28.barátokkal járt itt 55 Örülök, hogy rábukkantam, szívből ajánlom! Nem terveztem, hogy itt ebédelünk, épp csak elmentem mellette, de a kívül jól láthatóan elhelyezett menü-részlet eléggé vonzó volt ahhoz, hogy megálljak. Így adódott, hogy aznap ezt választottuk a barátnőmmel ebédelni.
Remekül összeállított menü- nem túl sok étel de éppen elég, és éppen elég féle, ahhoz hogy mindenki találjon kedvére valót. Szóval leves, főétel, vegy vagy nem vega, streetfood jellegű vagy menü összeállítás. Szuperkedves és kézséges kiszolgálók. Nagyon finom ételek! Meg lehet enni, kint leülve, vagy a bárszéken az alsó szinten, vagy hosszabban üldögélve fent, kényelmesen, vagy elvinni. Nagyon szerettük az egészet, még visszatérünk.
2022. november 2.barátokkal járt itt 15 Barátnőmmel tértünk ide be, ebéd utáni süti-kávézásra. A kávézóba betérve- nem láttuk a többi helyet- így megkérdeztük, hogy elfogaszthatjuk e itt a kávét és a sütit, mert nem szerettük volna sétálva. . Azt mondták ott a falnál- állva meg tudjuk enni- és inni. A sütit azonnal megkaptuk a kávékat kb nekünk kellett intézni, újra kérni- hogy megkapjuk.
Külön attól akinél fizettünk illetve attól is ahol kértük. A sütemény picike, átlagos teljesen felejthető, semmi de finom volt élmény nélkül, ugyanez mondható el a kávéról is. A másik ajtón mentünk kifelé, ahol láttuk hogy a kávézóhoz tartozó ülőhelyek kb. fele szabad volt. . így még érthetetlenebb a személyzet magatartása.