Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest

3,5
9
értékelés
89. helyezett
a 5452 budapesti étterem közül
$$$$
Hely jellege
kocsma, pub, söröző, bisztró, bár
Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest
Spíler Original - Gozsdu Udvar BudapestSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest
Spíler Original - Gozsdu Udvar BudapestSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest
29 fotó

9 vendég értékelése alapján

Kiváló
11%
56%
Átlagos
11%
Gyenge
11%
Szörnyű
11%
3,8Ételek / Italok
3,2Kiszolgálás
3,9Hangulat
3,3Ár / érték
4,1Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
70.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.06.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Wellness Hotel Gyula - 4 éjszakás wellness kikapcsolódás
4 éjszakás wellness kikapcsolódás
2025.01.06-ig
Wellness Hotel Gyula
219.678 Ft / 2 fő / 4 éjtől teljes panzióval

Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest vélemények

Kiváló 2023. január 6.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szuper volt a gulyás, sok hússal forrón, ahogy szeretem. Aztán jött a marhapörkölt megijedtem az adagtól, sok volt a hús, de ez volt a legnagyobb gond, a petrezselymes krumpli finom volt jól megy mellé. Olivér jófej, hagytam neki jó jattot, megérdemelte az ételért főleg.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
22
75
3
61
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2016. augusztus 12.barátokkal járt itt
Szerda este, ha esik az eső, hova mehet Pesten az ember? Hát persze, hogy a Gozsdu udvarban található a romkocsmák közül választ. A mi választásunk a Spílerre esett, tele volt emberekkel, nagyon trendi a berendezés, a dekoráció, még a mosdóban található antik tükör is tetszett.
4Ételek / Italok
2Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Belső
Milyennek találod ezt az értékelést?
Szörnyű 2016. június 21.barátokkal járt itt
Egy júniusi ebédre tértünk be ide bár ne tettük volna ! Köszönés angolul , mikor meghallották , hogy magyarok vagyunk - pofa vágás! Egyetlen pincér aki kedves volt 15 perc múlva eltűnt a süllyesztőben! Hosszasan várakoztunk az italra is nem az ételre ! Hozzá kell tennem rajtunk kívül 2 asztal volt !
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
176
5237
745
96893
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3377 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96893 feltöltött kép
Gyenge 2015. december 15.egyedül járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Gozsdu udvar központi részén található a Spíler, az egyik legismertebb itteni étterem-pub, ami hétvégenként egyúttal szórakozóhely is DJ-vel, zenével, főleg a külföldi - tehetős - fiatalokra alapozva. Nekem több szempontból is csalódást okozott a hely, pedig inkább jó véleményeket hallottam/olvastam róluk eddig.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
2Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Itt fényképeztem:
Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - MosdóSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Belső
Még több kép (22 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
23
24
0
5
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
2015. július 28.családjával járt itt
Kellemes hely, egészen gyors kiszolgálás, udvarias, készséges pincér, szépen tálalt és finom ételek. A zene kissé túl hangos volt. Nagyon jó illatok voltak, és a napi ajánlatba is ki volt írva a töltött paprika, amit meg is rendeltem, de aztán jött a pincér, hogy sajnos még nincs kész. (ekkor már fél egy volt). Ez egy kicsit zokon esett, de az új választásom is jónak bizonyult.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
2014. október 20.barátokkal járt itt
Elég felkapott a hely, ehhez sajnos nem mindegyik pincér lány tud alkalmazkodni, rendelés után 3szor hoztak ki rossz rendelést. Ettől függetlenül a hangulat jó.
5Ételek / Italok
3Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
44
3819
6
26881
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 371 városban járt márFelfedező - 2508 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 26881 feltöltött kép
2013. november 12.barátokkal járt itt
A Spíler a Gozsdu udvar egyik legfelkapottabb helye, amikor ott jártunk barátaimmal az idén valamelyik nagy és jelentős borkóstoló után, talán a Furmint Február volt az, nem is tudtuk, hogy mekkora szerencse, hogy kaptunk asztalt. Rendeltünk mindannyian ételt is. Jóféle street food dolgokat, a sült kolbásztól a hamburgeren át a kenyérlángosig s persze kézműves magyar söröket ittunk hozzá.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Itt fényképeztem:
Spíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italSpíler Original - Gozsdu Udvar Budapest - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
12
103
0
165
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 121 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 165 feltöltött kép
2013. október 31.barátokkal járt itt
A szépen felújított Gozsdu-udvarban nyílt meg ez a jó kis hely, ahol igazi vagány és menő dizájn párosul a jó bisztro-ételekkel és kézműves sörökkel. Márciusban a 2. Házi Sörfőző Versenyt tartották itt, ahol zsűriztem, de a verseny után volt alkalmam megkóstolni a finom lepényt és a csapról még ittuk a Fóti Sörfőzde Keserű Méz fantázianevű sörét és a Dupla Köleses nevű félbarna kölessel készített sört.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
2013. augusztus 16.barátokkal járt itt
Másodszor jártam itt, és most sem bántam meg. Fiatalos,vagány társaság, jó zene, udvarias kiszolgálás jellemzi a Spillert. Enni még nem volt szerencsém,de a másik asztalokhoz vitt bizalomgerjesztő ételeket meglesve eléggé sajnálom,úgyhogy azt is hamarosan kifogom próbálni.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.