Beer étterem értékelései

Értékelései
12
35
103
138
0
1
165

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Beer értékeléseit!

Olvasd el Beer étterem értékeléseit!

Beer értékelései

2016. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 16.
A Duna Plaza mögött, a lakóparkon túl, ahol a gyaloghíd átmegy az Újpesti-szigetre található egy romantikus Duna-parti terasz, rajta Marci a tulajdonos és grillmester egy zöld UFO - egy speciális grillező-BBQ eszköz - társaságában, mellyel csodákat művel. A grill csirkétől finom salátákkal a BBQ oldalason keresztül, a füstölt marhaszegyig sok mindent kóstoltunk nála, és kellemes környezetben, olcsón éreztük magunkat szenzációsan.
Megosztom
Hagyományos csárda, bőséges adagok -

Nádfedeles Csárda Budapest

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 16.
Csepel és Szigetszentmiklós határában fekszik a Duna partján ez az étterem, aminek a külső részén egy nádfedeles részen szabad levegőn ebédelhetünk-vacsorázhatunk. Innen a név is. Többször kenuval is voltunk már, ki is lehet kötni az étteremnél, de a Duna-parti kerékpárút is itt megy el, úgyhogy bringával is ideális célpont.
Megosztom
Csodás fagyik művészi köntösben -

Gelarto Rosa Budapest

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A La Rosa-t kollégám ajánlotta. A Szent István Bazilikával átellenben egy kis üzlethelyiségben található, és ha a környéken járunk szinte mindig betérünk a gyerekekkel egy jó fagyira. 2-3-4 ízt lehet választani a sok házi fagylaltból, melyeket rózsa-formában raknak a tölcsérbe, így nemcsak finom, hanem kifejezetten szép és étvágygerjesztő is.
Megosztom
Palota a könyveknek -

Book Café - Lotz-terem Budapest

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 16.
Sokan nem is tudják és az utcafrontról nem is látszik, hogy a volt Divatcsarnok épületébe beköltözött Alexandra Könyvesház a Lotz teremben milyen lenyűgöző kávéházat rendezett be. A New York Palota híres kávéháza minden útikönyvben benne van, ezt viszont alig ismerik, pedig talán még szebb is. A mennyezeten csodás aranyozott keretben lévő történelmi freskók, igazi patinás 19.
Megosztom
A Szent András-sörök otthona -

Rózsa Sörkert Békésszentandrás

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 15.
A Szent András Sörfőzde nemcsak a sörökben, hanem az "otthonában" is teljesen megújult. A régi klasszikus kocsma-presszó, a Rózsa és a sörfőzde óriási felújításon esett át. Új berendezések, erjesztők, és a presszóban új bútorok, de megőrizték a régi hangulatot, a karambol-biliárd asztalt és a csapról a lehető legfrissebben folyik a szentandrási sör.
Megosztom
Fantasztikus sörvacsora -

Szeparé Kávézó & Étterem Szarvas

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közeli békésszentandrási sörfőzde szervezett egy sörvacsorát, melyre a Szent András főzde és más magyar kisüzemek sörei mellé állítottak össze színvonalas ételsort. Itt is ebédeltünk, úgyhogy volt időnk behatóbban megismerkedni az étteremmel. A Holt-Kőrös partján, a színház tőszomszédságában található étterem nagyon hangulatos, ha jobb idő van ki lehet ülni-nézni a teraszra, ami nagyon hangulatos még télen is.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Múzeumok Éjszakája-rendezvény miatt érkeztünk a városba és mivel ebédidő volt, kerestünk valami helyet, ahol megtölthetjük a gyomrunkat. A főút mellett egy árnyas tornácon találtunk rá a Kulacsosra, ahol igazi szocreál étlap volt, rántott és sült húsok, húsleves. Szűk étel és italválaszték és nagy meleg a teraszon.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 15.
A volt Tölgyfa söröző helyén nyitott meg a budapesti sörforradalom éveiben a harmadik Pivo (Újlipótváros és a 7. ker után) - A klasszikus sörözős faborítást nem bántották, hanem tartja a békebeli hangulatot és az itallapon szereplő sörök is mind nagyszerűek. A hagyományos cseh vonal mellett, melyet a Lobkowicz-csoport sörei (Cerna Hora, Lobkowicz stb.
Megosztom
Sör és étel, de a More hiányzik -

Pivo & More - A Sörbisztró Budapest

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 15.
A Pivo and More a Dohány utca egy új fancy helye. A recept rengetegféle sör, és fine dining ételek hozzá. Az ételekkel és a sörökkel nincs semmi baj, teljesen jó minőségű minden, finomak a fogások (pl a datolya baconban remek sörkorcsolya) jók a húsételek is, és szépek a tálalások. Sajnos az egész koncepció nem stimmel, nincs izgalom a konyha fogásaiban, a sörökben, melyet a négy legnagyobb nagyker szállít nekik.
Megosztom
Cseh kiskocsma a Rákóczi téren -

Bohemia Söröző Budapest

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 14.
A Bohémia egy igazi cseh kocsma hangulatát hozza el Bp-re annak minden előnyével (jó sörök) és hátrányával (kicsit hányaveti kiszolgálás, néha nem kerül bele a korsóba a kellő mennyiség). Viszont az árak is barátiak, a Postrizinsky, a Novopacke és a Bohemia Regent sörei váltják egymást a csapon, és a közeli, szintén a tulajdonban lévő kis boltban otthonra is megvehetjük az adagunkat a jóféle cseh világosból vagy barnából.
Megosztom
11 oldalon / 103 találat


TérképX