Szlovák Söröző & Étterem Budapest

Szlovák Söröző & Étterem BudapestSzlovák Söröző & Étterem Budapest
Szlovák Söröző & Étterem BudapestSzlovák Söröző & Étterem Budapest
48 fotó

Szlovák Söröző & Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója

A Szlovák Söröző & Étterem Budapest hosszú múltra visszatekintő vendégfogadó hely, amely a Nyugati tér közelében található. A galériázott beltér nosztalgikus hangulatot áraszt, a lambériás mennyezet és a nyers tégla a nyolcvanaskilencvenes évek nosztalgiáját idézi, miközben a szeparált részek intimebb étkezési lehetőséget kínálnak. Az étlap gazdag választékot kínál, ahol a hagyományos magyar konyha klasszikus fogásai és a szlovák specialitások egyaránt megjelennek, köztük sztrapacska, knédli és csülkös párolt káposzta.

23 vendég értékelése alapján

2,9Kiszolgálás
2,8Hangulat
3Ár / érték
2,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Téli feltöltődés
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
Hotel Járja Hajdúszoboszló - Pünkösd
Hotel Járja Hajdúszoboszló
52.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre

Szlovák Söröző & Étterem Budapest vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. augusztus 23.barátokkal járt itt
Ma újra elmentünk ebbe a vendéglőbe,ahol ugyanaz fogadott bennünket mint eddig mindig. Röviden: jó sör, finom ételek, gyors kiszolgálás, udvarias, ám nem tolakodó személyzet.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Feltétlenül előre foglalni kell, mert nem mindig van szabad hely. Ha bármit nem eszel meg, szívesen elcsomagolják. Egyszerű, de nagyszerű.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. február 23.barátokkal járt itt
12 fős baráti társasággal jártam itt február 21-én. Gyors kiszolgálás, finom ételek és bőséges adagok, korrekt árak,kiváló hangulat, így jellemezhetném leginkább. Külön említést érdemel, hogy a személyzet maximálisan segítőkész volt mindenben, így a tortás-pezsgős meglepetés, amit terveztünk, minden várakozás felett jól sikerült!
Talán egy negatívum: a mosdókra ráférne egy felújítás.
Kiváló 2015. november 28. járt itt
Külsőre ugyan retrós, de már többször visszatértünk. Egyedi sörök és ételek, a kiszolgálás segítőkész és barátságos.
Szlovák Söröző & Étterem Budapest a térképen
1055 BudapestBihari János u. 17.
06 1 269 3108
Szolgáltatások