Trófea Grill Étterem - Király utca Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Trófea Grill Étterem Király utca Budapesten a belváros szívében található, modern és tiszta környezetben. A kínálat széles, az előételektől a desszertekig, a levesektől a grillételekig és a látványkonyháig kimerítő választékot nyújt. A grill pultnál és a látványkonyhánál frissen készülnek a hús- és tenger gyümölcsei, középpontban a szezonális különlegességek. A tengeri kavalkádban különféle halak és rákok egyaránt megtalálhatók, változatos összetevők sokasága jelenik meg.
A belvárosi étterem három órás időtartamot kínál a látogatás során, amely lehetővé teszi a széles választék megkóstolását. A desszertek és gyümölcsök köre változatos, a sütemények mellett gyakran kóstolható a hagyományos édesség is. A személyzet udvarias és figyelmes, a kiszolgálás gördülékeny, és a gyors ételkiszolgálás hozzájárul a kellemes étkezéshez. Több visszajelzés szerint ideális helyszín családi ünneplésekre és baráti összejövetelekre, ugyanis többtermes lehetőség és különterem biztosít lehetőséget az eseményekre. A belső terek modern, esztétikus megjelenésűek, és a konyha látványa gyakran megnyugtatóan frissen hat. A környék kedvező parkolási lehetőségeket kínál a közeli EZ Parkolóházakban, ami megkönnyíti a belvárosi látogatást. A Király utca környékén található Trófea Grill Étterem összességében kiemelkedő kínálattal és professzionális kiszolgálással nyújt tartalmas étkezési élményt.
Minden nagyon szép volt. Az ételek jók és remek elrendezése is evésre csàbitott.Màskor is szívesen meglàtogatom mível nagyon meg voltam elégedve. Mindenkinek csak ajànlani tudom.
Pénteken jártunk náluk. Előre foglaltattam, mert nem akartam hoppon maradni. Zsúfolásig tele volt persze. 3899 Ft-ért volt minden, mint a búcsúban. A pincér nagyon kedves volt, érkezésünkkor máris egy hatalmas kancsó friss limonádét hozott, amiben mentalevelek úszkáltak. Levesek közül halászlevet választottam, isteni volt.
Kellően csípős, a hal felkockázva, hogy kultúrált módon el lehessen fogyasztani. Előételek között volt libamájpástétom, különféle aszpik-falatkák, sushi, majonézes kukorica-saláta, görög Waldorf- és Cézár-saláta. A tatár bifsztek friss volt és jól fűszerezett. A grill pultban rengetegféle hús. Nekem személy szerint ez a kedvencem, a frissen sültek. Volt töltött káposzta, hortobágyi húsos palacsilta, birkapörkölt. De ennyiféle ételt lehetetlenség megkóstolni! Kár is lett volna, ha nem hagyok helyet a desszerteknek: tiramisu, profiterol, somlói, aranygaluska vanília sodóval. Egyetlen kivetnivalóm az eperrel töltött túrógombóc. Furcsa hűtő-íze volt! Erre oda lehetne figyelni. A nagy zabálást 1-1 kapucsínóval zártuk. Tele pocakkal, elégedetten távoztunk. A mielőbbi viszontlátásig! ;)
Időpontra mentünk az étterembe, így nem kellett várakozni. Megkaptuk sz asztalt rögtön, és bár nagyon sokan voltak a pincér mégis nagyon figyelmes és kedves volt. A választék kiváló volt, az ételek nagyon finomak voltak. Még diabetikus édesség is volt. Egyetlen hátránya a zsúfoltság, az asztalok is túl közel voltak egymáshoz és egy egy kicsit zavaró volt. Ennek ellenére bátran ajánlom bárkinek ezt a helyet.
2014. július végén jártunk az étteremben, hétköznap délben érkeztünk. Mivel az elsők között érkeztük, mindenből teljes volt a választék, végigkóstolhattuk az egész kínálatot. Ebédidőben végig viszonylag kevesen voltak, talán ennek köszönhető, hogy a kiszolgálás kifejezetten figyelmes és udvarias volt.
Nagyon jót ettünk, a hely jellegéből adódóan ennél többet nem is vártunk el, ez az étterem nagy evésre termett, de nem egy hangulatos szórakozóhely. ( arra ott a szomszédos Gozsdu udvar )Az ételek és a választék színvonalas volt, a nyári melegben jól esett a légkondicionálás. Aki egy jót akar enni, az bátran jöhet, és hétköznap délidőben még a zsúfoltságot is elkerülheti. Mi is fogunk még jönni.
Nagyon szeretjük a Király utcai trófeát, mert hangulatos és elegáns, illetve jó az elhelyezkedése. Itt is mint minden Trófeában degeszre esszük magunkat. Az ételek finomak és jó minőségűek, nagy a választék. A frissen sütést különösen szeretjük, mert sokféle különlegességet van lehetőségünk megkóstolni.
Egy a baj vele: ha az ember gyakran visszatér egy idő után egyhangúvá válhatnak az ételek és az ízek, mert a kínálatban nem nagyon van változás. De időnként visszatérőknek ideális :)
Barátokkal sikerült egy habzsi-dőzsit csapni egyik este. A vacsora árát azért elég nehézkes teljesen kihasználni, de azért meg lehet próbálni ha nagy lakomát szeretne valaki csapni. A frissen süttetésnél nagyon flottul halad a sor, nem kell sokat türelmetlenül várakozni. Jó társasággal, jó ételek, italok keretében a 3 óra nagyon gyorsan el tud szállni.