A legkisebbektől kezdve, a párokon keresztül a legidősebbekig mindenkinek garantált a szórakozás a Csodák Palotájában. 5000 m2-en, 2 szinten összesen 250 interaktív játék, 4 szabadulószoba és számtalan élményvetítés várja a látogatókat.
Megismerhetjük a híres tudósok mindennapjait a Tudósok csarnokában, felfedezhetjük a világot a Természet műhelyében vagy beléphetünk az illúziók világába is a Csodák Palotájában, és ez csak néhány a látogatókra váró számos izgalmas attrakció közül!
Családdal - három gyerekkel- voltunk a Csodák palotájában. A belépő így 12ezer Ft körül volt. Ez már elég húzós ár. Hosszú hétvégés budapesti "nyaralás" alatt választottuk ezt a programot, talán emiatt volt rendkívül zsúfolt. Nagyon szép helyen van most, villamossal könnyen megközelíthető.
A kipróbálható "játékelemek",kísérletek viccesek,élvezhetőek. A gyerekek imádják. A bolygók termében külön regisztrálni kellett volna,ez nagyon félresikerült ötlet volt,mert mindenki órákig regisztrált. . . mi kihagytuk. A gyerekek jól érezték magukat,így nem bántuk meg,hogy megnéztük.