A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Budapesthez közel, könnyen megközelíthető helyen található. A szálloda kényelmes, tiszta, a személyzet kiemelkedően kedves, segítőkész. Az étkezés professzionálisan változatos, finom, gusztusosan tálalt. A wellnes részleg is nagyon jó, többféle medence (egyedül a kültéri úszómedencét hiányoltam) Jó és szép a napozó kert elegendő kényelmes nyugágyakkal.
Külön tetszett, hogy a wellnes részlegben is található bár, ahol nem csak ital kapható, hanem étkezni is lehet. A fittness terem is jól felszerelt, bár a gépek már egy kissé elavultak. A Hoteltől 100 méterre található a ceglédi stand és gyógyfürdő, mely szintén nagyon tiszta, hatalmas területen sokféle medence és aquapark is található benne. Összességében nagyon jól éreztük Magunkat, a későbbiekben tervezem, hogy még visszalátogatok ide.
Nyugodt környezetben, jól elrendezett szobában töltöttük a nyaralást. Legnagyobb erénye a szállodának, hogy ingyenesen bizosították a gyerekek szórakozását. (vizi-vetélkedő, ping-pong,lego szoba, cso-cso, stb). Az ételek is választékosak, és jó ízűek voltak.
A szállodával szemben található a strand, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő medencét,de a szállónak is van saját wellnes részlege, ahol élvezhető medencék vannak. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
A szállodai szobaszerviz, illetve a wellness részlegben lévő "büfé" hasonló szolgáltatása kitűnő gondolat volt. Az ételek, a kiszolgálás osztályon felüli. Máskor is szívesen megyünk!
3 éjszakát töltöttünk a szállodában , a személyzet és a kiszolgálás kifogástalan volt. A welness részleg tágas és tiszta. Sajnos a vacsora némi kívánnivalót hagyott (első este hideg volt a vacsora ,mindenben gomba volt és ,ha valaki nem szereti ? , rizs mint köret hiányzott a menüből ). Ezt leszámítva kellemes kikapcsolódás volt a 4 nap.
Idősebb házaspárként fontos szempont volt a szálloda választásában, hogy különféle gyógykezeléseken vehessünk részt. 6 tökéletes napot töltöttünk a szállodában. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész volt. A kezelések is tökéletesek voltak. Bátran ajánljuk másoknak is.
Szep szalloda, tisztaság, finom etelek. Sok gyonyoru akvarell festmeny a falakon de helyenkent izlestelen temaju. A szoba szep tiszta, berendezes kivalo, parna kenyelmetlen. Etelek finomak de nem vart szervizdijat szamolnak fel es draga az ital a vacsorahoz. Lehetne nyitva a furdoreszleg 10-ig. 9- kor zar, 9 elott 10perccel megkernek h tavozz a medencebol.
Budapesthez való közelsége miatt esett a választásunk erre a szállodára. Nem okozott csalódást számunkra sem a wellness sem az ellátás.Finom ételek,bőséges választék.Azon kevés helyek egyike ez a szálloda,ahova biztosan szívesen visszatérünk és nyugodt szívvel ajánlhatom minden ismerősünknek!!!!
Kollégákkal az éves konferenciánk helyszínéül választottuk a hotelt. A recepción többé kevésbé kedves személyzet fogadott minket. Elég nagy létszámmal vettünk részt a konferencián, melyet a személyzet rendkívül rugalmasan kezelt. Lesték minden kívánságunkat. A szobák tiszták és kényelmesek voltak.
A konferencia terem is felszerelt, minden igényünket kielégítő volt. A terem majdnem végig ablakos volt így rengetek természetes fény áradt be, valamint saját terasza van, ami azért fontos, mert a hotel első emeletén található. Így nem kellett a szünetekben mindig lemenni, ha friss levegőre vágytunk. A napközbeni bekészítéseket finomak és bőségesek voltak. Az ebédek és vacsorák alkalmával svéd asztalos tálalás volt. Nem túl nagy választékkal, de az ételek finomak voltak. A köret választékot tartam kicsit kevésnek, nem mindig az adott ételhez való köret volt tálalva, cserébe azonban a reggeli bőséges és nagyon finom volt. A sütemények aprók és választékosak voltak. Az esti táncoláshoz, beszélgetésre az éttermet bocsájtották rendelkezésünkre, ahol éjjel 2-ig biztosították a felszolgálást. A wellness részleget nem volt lehetőségem kipróbálni, mert nekem sajnos dolgozni kellett, de besétáltam megnézni. Jó elrendezésű viszonylag tágas. A közelben egy kis tó található oda este kisétáltunk. Az alagsorban pedig, ping-pong, csocsó lehetőség volt. A hotelnek van egy X-box szobája is. A hotel nem túl régi, de van mit fejleszteni rajta. A liftek nyomó gombjai nem működtek megfelelően, bár a rendezvény szervező jelezte, hogy több pályázatot is benyújtottak többek között a lift felújításra. Összességében a munka mellett nagyon kellemes 2 napot töltöttünk el. Tervezem, hogy a férjemmel is visszatérek és a wellnesst is kipróbáljam :)
Gyerekekkel voltunk itt egy hétvégét. Érkezésnél volt gondunk, hogy fél órát kellett várni a szobára, majd kiderült, hogy nincs elég törülköző bekészítve. Mindezek után nekünk további problémánk nem volt, személyzet kedves volt, az ételek finomak, wellnes tetszett. Pozitívum, hogy a gyerekek labdázhatnak, játszhatnak (ezt sok szállodában tiltják) a medencében.
Évek óta visszajáró vendég vagyok az Aquarellben. Már minden évszakban voltam itt. Pozitívumok:
A tisztaság. Nyugodt, szép környezet. Az étkezéseknél a pincérek nagyon kedvesek. A szobák is tágasak. Sajnos azt vettem észre , hogy kicsit hanyatlás érezhető bizonyos dolgokban. Mik is ezek? Lássuk.
A kertben és a medencék körül jóval kevesebb szék és pihenőágy van, mint ahány vendég akár hétköznapi napon. A fürdőköntösöket mintha a kutya megrágta volna. Itt lyukas, ott szakadt. A szauna melletti mosdót megszüntették, csak a -1 szinten van mosdó legközelebb. A jacuzziba is bepakoltak gyerekjátékokat. Mindenhol gyerekek vannak. Nincs külön gyerekmedence. A fürdőszobában a csapvíz émelyítően büdös. Az ételek már nem annyira ízletesek, mint amikor a nagyon kisnövésű séf készítette pár éve. A reggeli frissen előttünk készített rántotta is elmaradt már. A párnák az ágyban nagyon kényelmetlenek. A szomszéd erkélyen valaki állandóan dohányzott és mivel nincsenek rendesen leválasztva az erkélyek között átjött a szobába a cigifüst. A recepciós kicsekkolásnál kérésünk ellenére nem hívott nekünk taxit, csak lediktálta a telefonszámot. Majd a taxis 2740 Ft ért vitt ki minket a 8 km-re lévő vasútállomásra. Induláskor 1200 Ft ról indult.