A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A parkoló hátul van, onnan nincs közvetlen bejárat a szállodába, meg kell kerülni bőrönddel a fél épületet. Nincs kinti medence, a beltér nagyon fülledt levegőjű, meleg, a pihenés nem megoldott, Nagyon nagy a zaj, a melegvizes medence vize nem meleg, hanem forró volt, gyakorlatilag elviselhetetlen. A szoba legalább átlagos volt, de semmi különös.
Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek nagyon kedvesek és gyorsak. A szoba mérete teljesen megfelelő, de az ágy nagyon kényelmetlen volt a matrac és a párna miatt. Lehetne két különálló matracot használni franciaágy esetében is és kevésbé puha és darabos párnát.
A fürdőszobával sajnos nem voltunk elégedettek: kicsit kopott és hiányos a csempe, nem volt szagelszívás, a kád magas és nagyon csúszik, a kádra szerelt mozgatható zuhanyfal nagyon zavaró, a zuhanyból nagyon kicsi nyomással jött a víz. A klíma csak fix beállítással működött, nem lehetett ki/be kapcsolni és szabályozni a hőmérsékletet. Szerintünk nem egy 4*-os szállodához méltó. Sajnos a beltéri wellness a viharkárok miatt nem működött, de cserébe az ott töltött napokra kaptunk kombinált belépőt a gyógy-és strandfürdőbe. A szállodától csak egy út választotta el, így köntösben is át lehetett menni. A fürdő nagyon klassz, ajánlom mindenkinek. A fentiek ellenére visszamennénk, de egy zuhanyzós fürdőszoba jobb lenne.
2 kisgyermekes családdal mentünk nyaralni 4 éjszakára. Szóltak előre , hogy volt valami viharkár, ami miatt nem működik a wellness részleg és adtak minden napra belépőt a szomszédban lévő fűrdőbe és csúszdaparkba, ami egy pozitív dolog volt a szálloda részéről. Valamint ami még pozitív az ételek minősége (nagyon finomak voltak).
Sajnos több pozitívat nem tudok írni. A szállodai szobák nagyon nagy felújjításra szorulnak. Az ágyak kényelmetlenek, a fürdőszobában koszos törölköző volt, pedig akkor cserélték. A zuhanytálca repedt volt a szobában, amit szóvátéve felajánlottak egy másik szobát, de az rosszabb állapotban volt, mint az előző. (természetesen ezt az extra költözködést nem honorálták semmivel). Nagyon le vannak lakva a szobák. A vacsoráknál nem voltak az asztalokról leszedve az előttünk lévő vendégek használt tányérjaik. 3-szor szóltunk, hogy jöjjenek és terítsenek újra, de senki. Ez sajnos a 4 éjszakából 3-nál megismétlődött és folyamatosan tányérhiányban szenvedtek. Nem volt kiszolgáló személyzet, mivel állítólag a wellness használhatatlansága miatt nagyon sokan visszamondták a foglalásukat és ezért elküldték a személyzetet is szabadságra, csak éppen akik maradtak nem bírták a tempót. Pedig tényleg nagyon kevesen voltunk a szállodában. Sajnos a várva várt nyaralást ezek az élmények nagyon lerontották és az ára ezekhez képest nagyon sok volt. A felét nem érte volna meg ez az egész.
Sajnos nem tetszett, a szobánkban csak egy pár órát ment a klíma utánna egyáltalán nem működött! A két nagy gyerekünkel mentünk az ő szobájukban nem volt két napig áram addig csak próbálkoztat a kártyákkal a recepción! Mire már meguntuk és nemhagytuk végre hivattak egy szerelőt aki nemtudta megcsinálni kaptak egy másik szobát! De elment a kedvünk az egésztől sajnos egy nappal elöbb eljöttünk!
4 éjszakát töltöttünk a szállodában de arra kíváncsi lennék ha most kellene a szállodának csillagot kapni akkor hány csillagot kapna. Koszos tányér és hiányos evőeszköz ha a vendég ezt szóvá teszi akkor csak grimasz a válasz. Szervízdíj de mire is? Az ágyak kifeküdve. Foltos padlószőnyeg a folyosón és a szobában is.
Pókháló a sarokban. Egy festés nem ártana már a szobában is. Koszos erkély. Az erkélyen a fakorlátról pörög le a festék nagyon ráférne már az újra festés. Összességében nagyon jó volt a fotós aki a vendégcsalogató képeket készítette a szállodáról.
Mivel több esetben jártunk itt korábbi években, tudtuk és vártuk is a hely által nyújtott és megtapasztalt dolgokat. Ami elsőre megdöbbentett és hiányzott, hogy a falakon nem voltak képek (Radnai Zoltán tűzzománc festményei) amiből korábban vásároltunk és büszke tulajdonosai vagyunk, és lakásunkban megbecsült helyre került.
Tudjuk, hogy tulajdonosváltás volt nem is olyan régen, a képek eltávolítása rossz és helytelen döntés volt, megadta a helyiségnek olyan varázsát és a színek által nyújtott élményt ami most nem volt meg, és kopár csupasz jellegtelen lett a bejárati rész !
A szállodára valóban ráfér egy "ráncfelvarrás", különös tekintettel a fürdőszobákra. Ezt a hiányosságot azonban eliminálja az ott dolgozók kedvessége, hozzáértése és segítőkészsége, a szolgáltatások színvonala, a környezet tisztasága és szépsége. Na és persze a gyógyvíz áldásos hatása.
Az ellátás színvonala is a kategóriának megfelelő volt. Számunkra az is fontos tényező, hogy Budapestről max. 1 óra alatt elérhető. Összességèben nagyon jól éreztük magunkat, biztosan meglátogatjuk még!
A hotelba 3. alkalommal jártunk. Újra visszatérnénk máskor is. Egészségügyi problémám miatt ha nem tudtam választani az ételek közül akkor azt elkészítették. Ajánlani tudom mindenkinek aki pihenésre vágyik. A személyzet kedves, segítő kész. Amit negatívumként tapasztaltunk: a fehér fürdőköpenyek beszürkültek, mosottak, nem egy négy csillagos szállodához illő.
Kutyával voltunk. Az erkélyre nem tudtuk kiengedni, mert kifért a rácson. Kimehetett volna a tetőre. Én a napozóteraszra építenék egy nyári, úszásra alkalmas medencét. Elférne az oda. Több helyen jártunk már. Tetszene, ha a recepción lennének kerékpáros útvonal ajánlatok. Az esti élőzene nagyon tetszett, de jobb reklámozással többen lejöttek volna. Ezzel együtt jól éreztük magunkat.
Én már sokadszorra jártam a hotelban a gyerekeim jóváltából. Most azonban a barátnőmmel mentem aki nem győzőtt áradozni, molyen jól érzi itt magát. Élvezte a medencéket a napozást a kinti részen, persze velem együtt. Én már tudtam milyen szolgáltatások várnak ránk , nem csalódtam most sem. Köszönjük Önöknek !
Máskor is megyünk. Az ételek finomak voltak a felszolgálás kifogástalan az uszómester Ádám, mivel mindennap vele voltunk kapcsolatban / szaunalepedő , törülköző csere / maximálisan ellátta a feladatait és nagyon készséges volt ! Köszönjük Önöknek. A lányomék minden nyáron az unokámmal együtt ott nyaralnak . Köszönettel Gimpll Istvánné vendég.