Barátainkkal töltöttünk el 2 éjszakát 2018 júliusában. Nem bántuk meg döntésünket, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész, a reggeli még nagy étkű férfi szemmel is bőséges, a 3 fogásos vacsora is minden igényt kielégítő. A szoba kicsi, de 2 személyre és néhány éjszakára teljesen megfelelő.
A mások által is említett húsklopfolást mi is hallottuk, de ez csak napközben fordult elő, az esti pihenést nem zavarta. A terasz hangulatos, a városközpont könnyen elérhető, a fürdő kocsival néhány percre van. Pároknak, a csendesebb, élhető várost kedvelőknek kiváló választás ez a szállás.
Összességében jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége és segítőkészsége igazán kiváló. Különösen kedves, figyelmes, segítőkész, udvarias volt Nikoletta nevű alkalmazott, akinek külön hálásak vagyunk a kölcsönadott ventillátorért, ugyanis az összes szoba tetőtéri volt, a klíma üzemeltetése éjszakánként 2.
000. - Ft. lett volna, ami ha átvetítjük egy háztartásra havi szinten ugye 60. 000. - Ft. lenne. Ha 1. 000. - Ft/éjszaka az ára, akkor is bőségesen megtérülne a fogyasztott áram. Rettentően meleg volt a szobánk, mert a kinti hőmérséklet 30 fok felett volt, és a ventillátor is csak kicsit enyhített a kellemetlen melegen. Utolsó éjszaka már aludni sem tudtunk emiatt. A szakácsok ügyesek voltak, bőséges volt a reggeli, nem is tudtuk megenni az asztalra tett finomságoknak csak egészen kis hányadát. Vacsorára nem kértük a második szelet húst kihozni, mert ezzel az egy szelettel is bőségesen jól laktunk. Három fogásos volt a vacsora. Sajnos a legyek kellemetlenkedtek, és mindenre rászálltak. Jó lett volna egy légyírtó. A szobánk nagyon kicsi volt, és be lett téve még egy pótágy is a harmadik személynek, ami miatt a szobai közlekedés szinte lehetetlenné vált. A konyhai húsklopfolás erősen felhallatszott órákon keresztül. Kellemesen érintett, hogy az ebédet elhozták nekünk az élményfürdőbe, nem kellett onnan hazamennünk ebédelni. Az élményfürdő valóban nagy élmény volt. Ott minden korosztály megtalálja a magának kellemes medencét. Volt ott kültéri, beltéri, gyógymedence, gyerek medence, úszómedence, jakuzzi, csúszda, hidegvíz, melegvíz, közepesen meleg víz. . . Egyszóval összességében jól éreztük magunkat.
2018. 04. 16. -20. között töltöttünk el pár napot a városban, illetve a panzióban. Leginkább az ár és a benne foglaltató tartalom miatt választottuk a helyet , mivel még nem ismertük. Utólag mondhatom, hogy nem volt rossz választás! A Panzió tulajdonképpen egy aranyos kis lakóteleppel körbevett területen található, de nincs ezzel semmi gond mert nagyon belesimul a környezetbe.
A személyzet mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendég jól érezze magát, a szobák is megfelelőek, bár egy kicsit alul vannak méretezve. Az ellátásra nem lehet panasz, igazán bőséges és ízletes. Külön kiemelném, hogy a büfé ebédet kérésre ingyen kiszállították a panziótól 2 km. -re lévő fürdőbe, amit még sehol nem tapasztaltam az országban, noha már sok helyen megfordultam, ez egy nagyon kedves gesztus volt a panzió részéről! A vacsora mennyisége és minősége is megfelelő volt, talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a desszert helyett valamilyen savanyúságot lehessen választani az egyébként valóban finom /négy vacsora alapján/ második fogáshoz! A lakószoba -bár- kicsi volt, de kellemes volt, minden volt benne ami elvárható. Az egyedüli negatívumként csak azt tudom megemlíteni, hogy a konyhából az "üzemviteli zaj" nagyon felhallatszott, nevezetesen a hús klopfolás de az rendszeresen és hosszú időn keresztül, de túléltük! Mindenképpen szeretnék pár szót ejteni a panzióban dolgozó Nikoletta nevezetű recepciós, felszolgáló hölgyről aki a bájával és kedvességével szinte elvarázsolja a vendéget. Érződik a viselkedésén, hogy nem "hivatalból" ilyen hanem valóban azt szeretné, hogy a VENDÉG jól érezze magát az ott tartózkodás ideje alatt! Sok ilyen alkalmazott kellene a vendéglátóhelyekre, szerencsés lehet az olyan tulajdonos aki ilyen alkalmazottat tud szerződtetni! Összességében nem bántuk meg, hogy a Deja Vu Panziót választottuk egy öt napos/négy éjszakás kikapcsolódás színterének, jó szívvel ajánlom másoknak is akik jó áron szeretnének egy pár napot pihenni!
A barátnőmmel március 20-tól március 24-ig töltöttünk el 4 nagyon kellemes éjszakát. Mintha rokonoknál lettünk volna a vendégszobában. Remélem ami munkájuk a tulajdonosoknak bent van ebben a panzióban, azt a vendégek értékeléséből érezhetik, és a további sikerekhez erőt is adnak.
A tisztaság mindenhol nagyon jó, a személyzet kedvessége kiváló, a kaják meg nagyon finomak és ízletesek voltak. Úgy tudom fiatal szakács fiúk vannak, de csak dicsérni lehet a munkájukat. Amilyen díszitések voltak még jobban meghozták az ember étvágyát. Az biztos még fogunk találkozni, mert nagyon sok helyen megfordultam már, de ez a panzió a ***** szállodákkal felveheti a versenyt. Többet nem is írok, minek, magyarul a jó bornak nem kell cégér! Mindenkinek ajánlom, és dicsérni fogja majd utána, hogy felkereste ezt az 5 szobából álló arany dobozkát ami nagyobb részben telt házas, így jóval előbb ildomos hely után nézni. Mindenkinek csak annyi jó érzése maradjon , mint ami nekünk sikerült.
Ritkán éreztem úgy , mint ebben a panzióban: minden értem, a vendégért van, én itt nagyon fontos vagyok. Minden úgy van szervezve, hogy a vendég jól érezze magát. Van a helynek egy nagyon kellemes hangulata, ez részben a környezetnek, részben a vendéglátóknak köszönhető. Ár-érték arányban ennél jobb ajánlattal még nem találkoztam. Mindenkinek ajánlani tudom, ne hagyják ki!
3 napot töltöttünk férjemmel a panzióban. Az üdülést kerek szülinapomra kaptam a koleganőimtöl. Felejthetetlen élményekben volt részünk. A panzió nagyon kényelmes, tiszta, rengeteg virággal díszítve az udvar is. Az ételek finomak. Mindenkinek ajánlom. Biztosan még valamikor visszatérünk. Az árak is nagyon kedvezőek.
Három napot töltöttünk el kisgyerekkel. Teljes ellátással vettük igénybe,az ételek nagyon finomak voltak és bőséges. A szoba tiszta. Központhoz közel van.
Az ismerőseim ajánlására,foglaltunk helyet a panzióba. Olvastam a véleményeket és nekem megfelelt. Foglaltunk érkeztünk A hely hangulatos és tiszta! ! ! Szobák tökéletesen megfelelnek. Az étel nagyon finom és bőséges. A személyzet az utolsó emberig nagyon kedves. Ki szeretném emelni itt Nikoletta pincérnőt.
Aki nagyon profin és és kedvesen végezte a munkáját. Az 5 éves kislányomat elvarázsolta. Még a lehetetlen ötleteit is megpróbálta teljesíteni. Neki és mindenkinek,köszönjük ezt a pár csodálatos napot. Mi biztos megyünk még.
A város szívétől pár száz méterre, csendes, jó helyen található ez a fogadó. A parkolójuk elsőre kicsit nehezen található meg, de azután könnyen belejöttünk. . . Barátságos, segítőkész személyzet, kiváló, bőséges vacsora, gyors felszolgálással, változatos reggeli, friss péksüteménnyel!
Nem volt hétvégi felár, de volt hangulatos-nosztalgiázós élőzene, -szombaton este. 40 felett tetszeni fog! ! :)) A húsklopfolás zaja tényleg felhallatszott a konyhából, még zárt ablaknál is, de ez ne riasszon el senkit, mert mindössze néhány perc volt csak. A szolid fogadói árban a fürdőbelépőnk is az benne volt, de a fürdő télidőben nekünk kicsit unalmas, kevés. Talán megnézzük majd nyáron is, amikor a kinti medencékben is van víz. De ez nem a fogadó hibája. . . Amint az sem, hogy az adópénzemből fenntartott, száz milliókkal támogatott templomokat (mint építészeti/kulturális örökségünk emlékei), jó esetben is, legfeljebb a templom legtávolabbi helyéről, a vasrácsos kerítésen át nézhettük meg. Pápán, a nagytemplomot még így sem! ! ! A Vulkánpark-Látogatóközpont honlapjára vasárnap reggelre felkerült a figyelmeztetés, hogy rendkívüli okok miatt aznap zárva. Azért elmentünk, megnéztük. Tényleg zárva volt. Nem dőlt össze, nem volt bombafenyegetés sem. Csak "Betegség miatt zárva" volt! ! ! ! ! S nem mi voltunk az egyedüli csalódottak aznap! Indultunk fel a hegyre, természetesen gyalog. Celldömölk élhető, mozgalmas, kellemes kisváros, változatos programlehetőségekkel, emlékezetes Deja Vu Panziójával.