Deja Vu Panzió Celldömölk - Vendégvélemények összefoglalója
A Deja Vu Panzió Celldömölk egy vendégbarát, családias hangulatú szálláshely a város belvárosában, amely a közeli látnivalókhoz kényelmes kiindulópontot biztosít. A vendégközpontú kiszolgálás és a kedves vendéglátók jellemzik a panziót, akik igyekeznek a vendégek igényeit magas szinten kielégíteni. A reggelik gazdag választékkal készülnek, friss felvágottakkal, péksüteményekkel és tojásételekkel, amelyek kérésre is elkészülhetnek.
A háromfogásos vacsora kiadós adagokkal érkezik, változatos fogásokkal, és jellemzően jó ízvilággal találkozható. A szobák praktikus méretűek, tiszták és kényelmesek; a légkondicionálás feláras, de ventillátor is biztosítja a komfortot. A személyzet több tagja is kiemelkedően segítőkész, a tulajdonos és a hozzátartozók aktív részesei a reggelik és a vacsorák zökkenőmentes lebonyolításának, továbbá Nikoletta nevű felszolgáló kedvessége pozitív benyomást kelt. A Vulkán Fürdő közel van, és a fogadócsomag részeként fürdőbelépő vagy egyéb kedvezmények járhatnak, néhány esetben pedig a menü kiszállítása a fürdőbe is megoldható. Az ár-érték arány megkérdőjelezhetetlenül kedvező, és a visszatérő vendégek szerint biztos megoldás a hosszabb hétvégére vagy kirándulásokhoz. A panzió a központhoz közel helyezkedik el, a belváros könnyen elérhető sétával, és a környék kulturálisan és természeti szempontból is vonzó. A Deja Vu Panzió Celldömölk sokoldalú kiindulópont a pihenéshez, fürdőzési lehetőségekhez és a környék felfedezéséhez, akár gyerekes családok számára is ideális. Összességében a hely hangulata, a gondoskodó személyzet és a megfizethető kínálat olyan élményt ad, amelyre a jövőben is szívesen visszatérnének a vendégek.
Már jártunk itt régebben, azóta csak még jobb lett a hely. A szoba nem túl nagy, de a pótágy is elfér. A légkondicionáló megváltás volt ebben a kánikulában. Mindenhol tökéletes tisztaság. A személyzet nagyon kedves, rugalmas. Napi 3*i étkezés, bőséges és nagyon finom ételek.
A déli leves vagy tészta ételt futárral kiküldik a fürdőbe (a fürdő belépő is a csomag része volt) . Ilyennel még nem találkoztam. Ár/érték arányban verhetetlen.
Kellemes 4 napot töltöttünk a panzióban férjemmel és 4 éves kisunokánkkal. Maximálisan elégedettek voltunk az elhelyezéssel ( rendezett, tiszta , jól felszerelt szoba) az ellátással ( teljes ellátást kaptunk, reggeli, leves- ill tésztaebéd és vacsora) az ételek frissek, bőségesek és ízletesek voltak.
A személyzet figyelmesen, kedvesen, előzékenyen végzi a dolgát. Külön kiemelnénk az egyik (recepciós ill felszolgáló) hölgyet, Nikolettát, aki egy tündér - a kisfiú minden kívánságát mosolyogva kedvesen teljesítette. A város maga szintén elnyerte tetszésünket, nyugodt, tiszta, kulturált. Jártunk a JUFA fürdőben, ahol ugyan csak a beltéri medencéket volt alkalmunk kipróbálni ( az időjárás végett) de nagyon jól éreztük magunkat. Megnéztük a Vulkán Látogatóközpontot is, ami egyedülálló élményt nyújt gyermeknek, felnőttnek. Ha módunkban áll, biztosan visszatérünk még.
Ritkán éreztem úgy , mint ebben a panzióban: minden értem, a vendégért van, én itt nagyon fontos vagyok. Minden úgy van szervezve, hogy a vendég jól érezze magát. Van a helynek egy nagyon kellemes hangulata, ez részben a környezetnek, részben a vendéglátóknak köszönhető. Ár-érték arányban ennél jobb ajánlattal még nem találkoztam. Mindenkinek ajánlani tudom, ne hagyják ki!
3 napot töltöttünk férjemmel a panzióban. Az üdülést kerek szülinapomra kaptam a koleganőimtöl. Felejthetetlen élményekben volt részünk. A panzió nagyon kényelmes, tiszta, rengeteg virággal díszítve az udvar is. Az ételek finomak. Mindenkinek ajánlom. Biztosan még valamikor visszatérünk. Az árak is nagyon kedvezőek.
Három napot töltöttünk el kisgyerekkel. Teljes ellátással vettük igénybe,az ételek nagyon finomak voltak és bőséges. A szoba tiszta. Központhoz közel van.
Tiszta, rendezett szoba, kedves, segítőkész személyzet, kiváló ételek. Kedves fogadtatás, rugalmas problémamegoldás. Sajnos a fürdőtől messze van, de a központi rész könnyen elérhető. Bár légkondi nem állt rendelkezésre, ventillátorral kellemesebbé tudtuk tenni a szoba levegőjét. Nagyon hangulatos hely, pároknak, családosoknak egyaránt ajánlom.
Kuponnal jutottunk el a szálláshelyre és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Nagyon kulturált, kényelmes, tiszta szálláshelyhez volt szerencsénk. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, a reggeli és a vacsora is bőséges volt.
Nagyon könnyen megközelíthető a szállásról rengeteg látnivaló, mi voltunk Herenden, Sopronban, a Fertő-tavon, Sümegen, Tapolcán és még a Balatonban is megmártóztunk. A celldömölki strand is elnyerte a tetszésünket. Remélem, hogy hamarosan ismét a vendégük lehetünk :)