kcsillaci étterem értékelései

Értékelései
12
13
9
50
0
0
23

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kcsillaci értékeléseit!

Olvasd el kcsillaci étterem értékeléseit!

Házias ételek, korrekt áron -

Penthouse Restaurant & Bar Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 20.
Az étterem a Sio Plaza legfelső szintjén helyezkedik el. A kiszolgálás pultnál történik. A napi menü 950 forint, ami egy levesből és egy főételből áll. Minden nap van húsleves és még egy fajta leves, amiből lehet választani. Főzelék is van mindig az étlapon. Az én ízlésemnek teljesen megfelel, ahogy elkészítik az ételeket. Egyszerű, házias koszt, megfelelő méretű adagok.
Megosztom
Nem csak a méret a lényeg. :) -

Hellas Étterem Harkány

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorázni tértünk be, a férjem születésnapján. Megérte! A személyzet kedves, jó megjelenésű (apró megjegyzés: néha kicsit kaotikusnak tűnnek, mert nincs "felosztva" a hely). Mi "Hellas" tálat és rántott cápaharcsát ettünk. Minden finom volt! A húsok pont kellően voltak szaftosak, a krumpli ropogós. A görög salátában nekem nem tetszett a zöldpaprika, de egyébként nagyon finom volt.
Megosztom
"Rertró" hangulat -

Dorner Étterem Eger

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 20.
Első benyomás: Mintha a 70-s 80-s évekbe csöppentünk volna. A második: Itt mintha nem örülnének a vendégnek. Az étel kínálat jobb volt, ám a tálalás is a múltat idézte. A pisztráng roston és a rántott velő jó volt, de a töltött csirkemell filét kiszárították. Az ár/érték arány megfelelő. Sajnos a felszolgáló stílusa később sem változott, így összességében azt mondanám, hogy nem mennék vissza.
Megosztom
Amikor a nyúl viszi a puskát... -

Mustafa Gyros Siófok

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 16. - 38 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismerőseim ajánlották az éttermet, korrekt árai és finom ételei miatt. Az ételek árai valóban teljesen korrektek. Sajnos addig már nem jutottunk, hogy megkóstoljuk. A hely tele volt, várni kellett az asztalra. Ahogy felszabadult, leültünk, egy kedves kisegítő lány közben leszedte, letakarította az asztalt. A pincér hozta az étlapot, közben megkérdezte mit innánk.
Megosztom
A minőséget meg kell fizetni -

Bella Italia Restaurant Siófok

2015. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. június 14.
Kisebb társasággal jártam itt. Amit fogyasztottunk: Erőleves, csípős marhahúsos gnocchi, hagymás rostélyos, mascarponés csirkés penne fenyőmaggal. A fiúk a marhás ételekért rajongtak. Az én mascarponés penném is finom volt, de nem annyira kiemelkedő. A személyzet készséges volt, odafigyeltek az emberre. Az étterem szép de zajos helyen van.
Megosztom
Ahol a vendég igazán fontosnak érzi magát -

Pomo D’oro Pizzéria & Kávézó Kistelek

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szálló vendégeként minden este itt vacsoráztunk. Méretében nem túl nagy, de annál hangulatosabb, családias légkör jellemzi a pizzázót. Udvarias, a szó igazi értelmében vendéglátó személyzet. Nem tolakodóak, de folyamatosan figyelnek, és amikor kell, azonnal ott teremnek. Mi nem pizzát, hanem levest, frissensülteket és desszertet ettünk.
Megosztom
Dobozba zárt ízorgia -

Doboz Gasztrobár Siófok

2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 13.
Az elnevezés nem véletlenül "Doboz", ugyanis dobozban, elsősorban elvitelre lehet venni az ételeket. Levesek, tészták, rizses ételek szerepelnek főként az étlapon. Az állandó kínálatok közé tartozik a bolognai spagetti, a Buffalo csirkeszány és a majonézes káposztasaláta is. Bőven megfelelő adagok, kellemes ízkombinációk.
Megosztom
Sok jó ember kis helyen... -

PiazzAttila Siófok

2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 12.
Finom pizzák, frissen sültek, napi menü, szendvicsek, saláták, sütik. Mindez kicsi belső téren, tágasabb, fedett kültéren. A pultos lányok kedvesek.
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely: hangulatos, inkább családok, kisebb társasok részére kialakítva. Sajnos a párokra kevésbé gondoltak. Kiszolgálás: mi szezonon kívül jártunk itt. Fiatal pincér szolgált fel az aszalunknál, akivel teljesen elégedettek voltunk. Nem volt tolakodó, de figyelt ránk, így egyből jött amikor látta, hogy keressük.
Megosztom


TérképX