Calico Jack Pub Debrecen

Calico Jack Pub DebrecenCalico Jack Pub Debrecen
Calico Jack Pub DebrecenCalico Jack Pub Debrecen
65 fotó

Calico Jack Pub Debrecen - Vendégvélemények összefoglalója

A Calico Jack Pub Debrecen egy egyedi hangulatú étterem, amely kalózhajó-inspirált belső térrel azonnal felkeltette a figyelmet. A hely barátságos fogadtatással és figyelmes kiszolgálással várja a vendégeket. Az étlap változatos, a tálalás ízléses, és a kínálatban megtalálhatók a hagyományos és modern ízek is. A desszertek kiemelkedőek, közülük a somlói galuska gyakran emlékezetes találatként kerül terítékre.

45 vendég értékelése alapján

70%
30%
4,6Ételek / Italok
4,7Kiszolgálás
4,8Hangulat
4,2Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Borostyán Szálláshely Debrecen - Karácsony
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló

Calico Jack Pub Debrecen vélemények

Átlagos 2016. május 4.gyerekekkel járt itt
10 éve az egyik legjobb (ha nem a legjobb) hely volt Debrecenbe! De ugy latszik kezdenek belefasulni...lassult a kiszolgálás, a pincerek enervaltak, s sajnos az ételek egy kisebbik reszenek minősége is hagy kivanni valót (souvlakit ne itt próbáljatok ki)
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 93 helyen első értékelőNépszerű író - 370 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4605 feltöltött kép
Átlagos 2016. január 16.családjával járt itt
A múltkor helyhiány miatt nem jutottunk be, de most asztalt foglaltunk. Parkolás az étterem előtt megoldható, a hely jól megkozelithető. Most is telt ház volt. . hangulatos hely, egy kalózhajó imitáció, mi a tatfedélzeten kaptunk asztalt. Az étlap megfelelő, az árak viszont eléggé borsosak. A leves 35 perc!
Calico Jack Pub Debrecen - BelsőCalico Jack Pub Debrecen - BelsőCalico Jack Pub Debrecen - BelsőCalico Jack Pub Debrecen - Étel/italCalico Jack Pub Debrecen - Étel/italCalico Jack Pub Debrecen - Belső
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2013. december 23.barátokkal járt itt
Tényleg kalózhajó kialakítású a belső tér, a külső teret nem láttam a sötétben. Pub? ? ? -kocsma? ! Nem. . . . ez egy olyan hely, ahová beül az ember, és vonzana, de nem tud a helyiség. . . Az étel isteni, maximális pont, remek, és tényleg azon van a hangsúly, de a felszolgálás hiányos, fejlődő. A tisztaság tényleg. . .
Gyenge 2018. június 17.egyedül járt itt
Ajánlásra mentem. A főétel finom, omlós volt, de ár-érték arányban kiegyenlítettlen. Viszont a desszert (pisztáciás somlói, bodzás-mézes teszínhabbal) pocsék volt. Számítottam rá, hogy egy kissé újragondolt somlóival találkozom, de nem erre. A tejszín még nyomokban sem látott tejszínt, ragadós műanyag volt.
Bronz fokozatú értékelő
Gyenge 2015. július 23.gyerekekkel járt itt
A tegnapi nap folyamán jártunk a családdal az étteremben. A hellyel semmi bajom, de az ételeknek semmi íze nem volt. A szűzpecsenye száraz volt, a mártások ízetlenek ráadásul négy fajta ételt rendeltünk, de mintha egyet kértünk volna, mert mindegyiknek ugyan olyan volt az íze.
Calico Jack Pub Debrecen a térképen
4026 DebrecenBem tér 15.
06 52 455 999
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • házhozszállítás • kisállat bevihető • koktélok • napi menü • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • szabadtéri • széles borválaszték
Nyitva tartás
H-V