Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
Ami igazán tetszett, a nyugalom, a csend, nem zavarta az ott tartózkodásunk semmi. Amiben változtatást javasolnék, a személyzet - pincérek, és a recepciós vendégekhez való hozzáállása, kedvessége. Tudom, hogy modern világot élünk, de egy jó szó, egy "érezzék jól magukat", vagy "miben segíthetek", és ehhez hasonló kis nüanszok jól esnek a vendégeknek.
Nagyon kellemesen éreztük magunkat az 5 nap alatt. A szept. végi jó időjárás is hozzájárult, s naponta tudtunk szép programot találni Debrecenben. A Hotel helye kiváló: az 1-es villamossal kényelmesen tudtuk elérni a belvárost, Déri Múzeumot, Egyetemet, stb. (vonattal érkeztünk). A Hotel melletti csodás parkban sétálni, este ködszinházat nézni.
A szállodában kitűnő volt a félpanziós ellátás, kedvesek a felszolgálók. Nagyon tetszett még, h termál fürdőzhettünk naponta, tisztaság mindenhol. Ezért is tervezünk máskor is menni, több napra, h orvosi kezelést is kérhessünk. (Lehet, e szempontok csak az idősebb korúaknak tetszenének) Amit nem értettünk: miért nem újították még fel ezt a szállodát, hisz kiváló adottságokkal bír? (az ablakok, erkély, bár minket ez nem zavart. ) Azt éreztük a városban jártunkkor, h Debrecen óriásit fejlődött, szépült minden! (más városokhoz viszonyítva! ) Köszönjük, h ott lehettünk, szép emlékeink lettek.
Kényelmes volt a szobánk, a kiszolgálás kifogástalan volt, finomak voltak az ételek, a gyógykezelések ingyenessége meglepetés volt számunkra. Jól éreztük magunkat, igazi pihenés, kikapcsolódás volt számunkra. Nagyon szép város Debrecen, biztosan még visszajövünk !
A szálloda nagyon jó helyen van. A személyzet nagyon kedves. Az ételek a vacsoránál nagyon finomak a reggeli kicsit egyhangú. A szobák eléggé retrók a fürdő nagyon lepusztult megérett a felújításra a vellnes szintén felújításra szorul. Viszont a termál fürdő közelsége miatt nagyon kellemes napokat lehet itt tölteni. Nem először jártunk már itt tudtuk mire lehet számítani.
A szálloda kitűnő helyen, csodálatos környezetben fekvő épület, innét minden nevezetesség könnyen megközelíthető. A szálloda kissé retró, mely a szobára is jellemző. A személyzet kedves, előzékeny és segítőkész. Az ételek minősége és mennyisége kiváló. Az étterem kényelmes. Ár-érték arányban kiváló választás.
A wellness részleg a lakók létszámához nagyon kicsi. A szálloda kertjében a gyerekeknek komolyabb játszótér létrehozásához van elegendő hely. A szálloda fekvése kiváló, főleg nagyobb gyerekekkel rendelkező családok számára. Strand, élményfürdő , állatkert, vidámpark ,stadion ,nagyerdei játszótér stb.
Sokadszorra tértünk ide vissza. Most először vittük magunkkal az unokámat, aki még soha nem járt ilyen hotelben. A svédasztal teljesen elvarázsolta, szinte el sem akarta hinni, hogy ennyi mindenből válogathat, és mindent megkóstolhat. A szobánk sarokszoba volt, hatalmas erkéllyel, és egy akkora beépített szekrénnyel, ahol öltözni is nyugodtan lehetett.
Első emeleten kaptunk szállást, kényelmesen fel lehetett sétálni - bár van lift is. A wellness részlegben első nap nagyon forró volt a medence vize, de első kérésre orvosolták. Nem ajánlom a hotelt olyanoknak, akik luxus körülményekhez szoktak. De aki jót akar enni, napközben szívesen megmártózik a gyógyvízben, és szívesen körülnéz a városban (mindezt nagyon jó áron), azoknak jó választás. Nagyon sok idős ember jár ide, a medencében jókat lehet beszélgetni, ismerkedni. Minimum 5 éjszaka eltöltése esetén lehetőség van kezelés igénybe vételére. Helyben írja fel a hotel orvosa, és minden kezelés a helyszínen történik. Mi nagyon kedveljük ezt a helyet, bármikor szívesen visszajövünk.
5 ejszakat toltottunk a szallodaban gyonyoru helyen talalhato. Minden setalasnyi tavolsagra van a hoteltol a Nagyerdo kozepen A szalloda feujitasra szorulna igencsak retro hangulatu A szobaban nagyon meleg volt de keresre adtak ventillatort.Az etkezes boseges es finom Mi jol ereztuk magunkat ar ertek aranyban megeűfelo a hely
Nem tetszett: - a tv csatornakiosztásáról nem tudtak listát adni - a tv csatornák kínálata (főleg a sportcsatornák esetén) nagyon szegényes - a szobában nincs leírás a telefon használatról (a recepción készségesen felvilágosítottak) Tetszett: - csendes, nyugodt hely - bőséges ételválaszték
A szállás nagyon szép helyen van. Csodálatos az erdő, tiszta és rendezett. Maga a város is lenyűgöző. A szépen karbantartott épületek, a sok zöld terület. A modern és a régi épületek összhangban vannak egymással. Tiszta, szép és virágos város. Az emberek kedvesek. Az utazás városon belül egyszerű és gyors.
4032Debrecen, Pallagi út 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)