Az elmúlt napokat a Hotel Európa Gunaras szállodában töltöttük édes kettesben a párommal. Most voltunk már hatodszor itt. Mindig meg voltunk és meg vagyunk elégedve a szálláshellyel és annak dolgozóival akik nagyon kedvesek és szolgálat készek az IGAZGATÓ ÚRRAL együtt. Amint tehetjük ismét eljövünk mert annyira jó ez a hely, hogy MINDENKINEK ajánljuk.
A szállás nagy alapterületű, egyedileg szabályozhatóan légkondicionált, exkluzív kialakítású, modern berendezésű, kényelmes alvást biztosító Rottex-betétű ágyakkal felszerelt, antiallergén ágyneművel ellátott, többségében parkra néző, erkélyes, kétágyas szobában (zuhanyzós fürdőszoba, tv 56 csatornával - köztük sok sport- és gyermekprogrammal -, széf, hűtő, hajszárító, ingyenes internet-hozzáférés) Többször voltunk már itt. Mindig jól éreztük magunkat. Reméljük, hogy máskor is eljutunk ide.
Megérkezéskor kedvesen fogadtak,ismertették a tudnivalókat/igaz a vásárolt bónuszon feltüntetett kedvezményről nem esett szó:pl. kuponkedvezmény masszásból stb. /. Az étkezésekkel és a kiszolgálást segítő személyzettel elégedettek voltunk/félpanzió/,bőséges és ízletes volt. A szoba tökéletesen megfelelő.
2018. január végén töltöttünk egy hosszú hétvégét a párommal Önöknél. Kellemes élménnyel lettünk gazdagabbak. Már a beérkezésünkkor kedves, figyelmes fogadtatásban részesültünk. A szálláshelyünkkel, az étkezés minőségével, mennyiségével meg voltunk elégedve. Minden pihenni vágyó embertársunknak javasolni tudjuk ezt a helyet. Köszönjük szépen!
2018. Januárban jártunk a Hotelben. A szoba, a tisztaság, a személyzet, a reggeli, a vacsora és csak sorolhatnám. . . Minden tökéletes és szuper volt! Csendes helyen található. A szobák tiszták,csendesek, szépek, kényelmesek. . . . Svédasztalos reggeli:bőséges-bőséges választékkal,bőséges reggeli italokkal,narancs-alma innivalóval,kedves segítőkész felszolgálókkal,baba etetőszék.
. . stb. Svédasztalos vacsora: sok-sok fajta,házias ízekkel,több fajta savanyúsággal,desszerttel,itt is kedves kiszolgálással! Ide érdemes elmenni! Mi is visszatérünk- többször is!
Kedves és segítőkész a személyzet. Reggelis ellátást kértünk amivel meg voltunk elégedve. A falak sajnos elég vékonyak, hallottuk a szobában, amikor közlekedtek a lépcsőn, illetve az egyik lakó kutyaját. A szoba tisztaságával nem voltam megelégedve, a tükör poros, kényelmes magasságig volt csak letörölve, afelett szmájlik rajzolva.
Az ágy melletti lámpák porosak, pókhálósak. A zuhanyzóban a zuhanyfejtartó rúd kivan lazulva, ami egyik zuhanyzás alatt majdnem fejbevert. De összességében jól éreztük magunkat.
Párommal hétvégi pihenés céljából vettük igénybe a szolgáltatást,mindennel elégedettek voltunk,úgy a személyzet figyelmességével,mint az étel minőségével és mennyiségével... Szívesen ajánlom minden pihenni vágyó embertársamnak... Mi biztos visszamegyünk még párszor...
Több, mint 20 éve jártunk Gunarason és most nemcsak a gyógyvíz, hanem Dombóvár és a környék látnivalói miatt is jöttünk. A víz is remek, ám egészen különleges helyeket fedeztünk fel kirándulásaink során, csak néhány ezek közül, Dombóváron: Szigeterdő és a szoborpark, a 424-es mozdony, Gábor cukrászda és különleges desszertje, Gólyavár.
7200Dombóvár, Tó u. 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem