Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A szállodára általában véve nem lehet panasz. A személyzet udvarias és segítőkész, a wellness részleg az átlagosnál nagyobb és jól felszerelt, az ételek kiválóak, bár az utánpótlás gyorsaságán lehetne leheletnyit javítani.
Ami sajnálatos, és általában véve is jellemző a szállodákra - és ez a hotel sem kivétel - hogy a remek séf mellett nem tudnak normális cukrászt alkalmazni, így a vacsorához felszolgált desszertek a nevüknek sem felelnek meg és gyakorlatilag értékelhetetlenek. Ezen felül egyetlen dolog volt még, ami miatt a négy éjszaka kényelmetlenül telt, ez pedig a matracok minősége. Több, mint furcsa, hogy egy négycsillagos szálloda, amely képes príma minőségű fürdőszobákat építeni minden szobához, festményeket applikálni a falakra, basic rugós matraccal látja el a fekhelyeket, melyen minden rugót külön meg lehet számolni. Ha normálisan tudtunk volna aludni éjszakánként, kiválóra minősíteném a szállodát, így viszont épp, csak megfelelő minősítést kap.
Ami tetszett: gyönyörű kert, klassz fürdő, kiváló masszőr (Andrea), ízletes ételek, kényelmes ágyak Ami nem tetszett: kapkodó személyzet, nyikorgó ajtó, repedt mosdókagyló, lógó csap a zuhanyzóban A hotel kívülről csodaszép, mesés kilátással, a belső berendezés alapján, inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám.
A hely ahol fekszik csodálatos. Maga az épület is kifogástalan,a szoba szép,de a wellnes részleg,kicsi és elég hideg volt a vize. Hiányolom az úszómedencét is. A személyzetből a takarítók a legkedvesebbek. Az ételek számomra nem voltak túlságosan ízletesek,a savanyúság kimondottan ehetetlen volt,állott és íztelen.
A szolgáltatások közül hiányoltam az úszómedencét, ennyi embernek ez a wellnes kicsi. Az ágynemű megdöbbentő, szürke, korházi kötős. A fürdőköpeny agyon mosott, szürke, gusztustalan, a törölközők barna folttal tarkítottak (nem akarom megnevezni azt amire emlékeztet). A függöny ismeretlen eredetű anyaggal lefröcskölt,az ágy összetákolt.
Csalódtam, a fotók nem ilyen dolgokra utaltak. A konyha jó, ugyan a reggeli kávét még le sem nyeltük, már akarták hozni a számlát, nem kérdezték, hogy kérünk e még valamit, pedig forgalom nem volt.
A Hotel Bellevue egy valaha jobb napokat látott wellness-szálloda, a 4-csillag kissé ambiciózusnak tűnik. A szoba tiszta és szép, de pl. majdnem minden tányér csorba volt, a köntösök szürkék, némelyik rojtosra kopott. . . A szálloda wellness részéről csak egy falépcsőn lehetett fölmenni a napozóteraszra, ami elég kényelmetlenné tette a pihenést, szabadtéri rész nincs.
A kiírt szolgáltatás (minden pénteken táncos est, szombaton vízitorna)épp nem működött. A vacsora kifejezetten finom volt, a reggeli elég egyszerű, pocsék kávéval. A személyzet e-mellett kedves volt.
Sajnos a szép üvegmozaikkal kirakott gyermekmedence, üvegmozaik darabjai nagyon sok helyen szilánkosra van törve. Lurkó Kuckóban 100%on ment a klíma, 10percet voltunk fent, 2x-er szóltam, 3napra a gyermekünk náthás lett. Finom ételek, csak nagyon gyenge választék.
(Reggeli frissen sütögetés viszont 5*) Bababarátként és babakocsisként nagyon zavaró volt hogy mi a legutolsó szobában voltunk elhelyezve és csak lépcsőn lehetett megközelíteni. Összességében nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.
1. Hiányzik a szabadtéri medence, ahol úszni is lehet 2. A szálloda külleme kiváló, de a szobák felszereltsége nem 4xxxx-os 3. A fürdőszobában nincs rakodóhely a mosdó mellett. 4. Nincs se szappan, se sampon, illetve zuhanyozósapka ellátás. 5. A TV alig működtethető a távirányítóval. 6. A minibárhoz nincs odakészítve sőrnyitó és dugohúzó.
A szálloda nagyon szép helyen van, az étkezőböl mesés kilátás nyílik a Dunára. A szobán kényelmes és tiszta volt. A reggeli választék bőséges, finom. A vacsoránál kisebb a választék, de ízletes minden. A személyzet nagyon kedves és rugalmas volt. A wellness részleg nagyon szép.
Nagyon szép környezetben különleges, jó fekvésű, de összességében átlagos szálláshely. A WiFi már nem ért el a szobánkig. A Wellness és az étkezés viszont kiváló volt, de a szobai éjjeli szekrényről nagyon hiányzott a kislámpa,,, Esti, éjszakai olvasás emiatt lehetetlen volt !
Nem először voltunk itt , de nem is utoljára . Apróbb hiányosságok voltak , de a személyzet kérésünkre mindent elintézett , megoldott . Köszönet érte . Az ételek finomak , az étterem és az épület pazar , a wellness részleg gyönyörű és kielégítő . Pest felől érkezve nehéz észrevenni az amúgy is kicsi útbaigazító táblát a szállodához . Ez volt az egyetlen kifogásolható hiányosság .