Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Csalódás, semmiképen nem 4*. Szoba: régi matracra egy szivacs van dobva mint fedőmatrac (ez sem az elmúlt években került rá), terasz szétesőfélben, burkolat leesve, nincs világítás, nincs elegendő szék, amik vannak azok sem most élik fénykorukat. Szobában kevés a dugalj, valamelyik lámpában izzó sincs.
Fürdőben büdös van, izzók egy része kiégve, kád alatti szerelőnyillás ajtó kiesve. Wifi jel nagyon gyenge a szobában, használhatatlan. Étkezéskor olyan meleg van, hogy szinte kibirhatatlan, ablakot nem engedenek nyitni, mert bejönnek a bogarak. A bárban nincs állandó személyzet, ha valakinek szólunk az étkezőből átjön, de koktélokhoz nincs alapanyag, wellnesben van, de ott meg nem volt olyan este aki meg tudta volna csinálni. Nagyobb méretű köntös nem volt a szállodába, csak másnapra, recepciós flegmán közölte, hogy miért nem jeleztük előre. Minibár feltöltésért külön szólni kell. Látszik az egész épületen, hogy elhanyagolt, karbantartásra nem költenek.
3 napot töltöttünk a szállodában rokonokkal, egy fantasztikus családi hétvégét tervezve. . . . Szoba: lámpa nincs bedugva, nincs benne villanykörte. Minibár nincs feltöltve. A régi csíkos matrac kilátszik, majd a rádobott szivacs, az arra helyezett ágytakaró és ha megpróbálnék a páromhoz bújni a matracok szétcsúsznak és beesek közéjük.
Lobby: Hol van kiszolgálás, hol nincs, kértünk két koktélt amit ugyan meg tudnak csinálni, de nincs hozzá alapanyag. A wellnesben van alapanyag, de 19:00- kor már nincs hozzá személyzet. . oké mi akkor is élvezzük a kilátást a Dunára néző teraszon: kértünk ûdìtőt az étteremből (minibár üres, lobbyt hadjuk) : tálcát nem hozhattuk el, hogy az üdìtőt elhozzuk a szobába és egy nyitót sem, valamint a szobában sincs. . . . Kérdés, hogy bontom ki a colámat? ? ? ? Egy fő részére kértünk egy nagyobb fürdőköntöst egy 3xl- es darabot: nincs a szállodában, előre kell jelezni. Ez komoly? ? ? Összefoglalva mi nem éreztük a 4 csillagot
Wellness: helységek koszosak, medencék hidegek a szaunákkal együtt, 5 szaunából csak 2 működött. Medencékbe a plafonról víz csöpög, élményvilágítást egyáltalán nem kapcsolják be, kb. óránkét kapcsolják be az élmény dolgokat 10 percre. 9-21ig használható csak a wellness rész.
Szoba: Koszos, falakról hullik a vakolat, ágyak kényelmetlennek ki vannak feküdve, WC kedve szerint lehúzta magát :D, Zuhanykabin penészes volt. Étterem: Kínálat silány csak a tésztafőzés megy nekik, 7-10 volt ki írva a reggeli de soha nem nyitottak időben, már nyitáskor minden hideg volt melegítési lehetőség nem volt, 2 dl üdítőért 500Ft elkérni szerintem felháborító.
Nagyon szép helyen fekszik a szálloda, sőt szobánkból a Dunát láthattuk. A portai személyzet néhányat kivéve, nagyon gyakorlatlan, esetekben nem jó választ adott kérdéseinkre . A takarítás abból állt a 7 nap alatt, hogy néha kiürítették a kukát. Az étterem ragyogó tiszta, figyelmes személyzettel. A reggeli szinte minden nap ugyanaz.
A 4 csillagos szállodától elvárható lenne, hogy a vacsoránál ne egy esetleg két választék desszert legyen. A hibák ellenére jól éreztük magunkat, mindenben kárpótolt a szép környezet, kirándulási lehetőség.
A húgommal és férjével voltunk augusztus végén. Mi karácsonyra kaptuk az utalványt, ami 2 külön álló ágyas szobába szólt, de már a foglalásnál jeleztük, hogy franciaágyas szobát szeretnénk, kaptunk is igaz külön díj, 4500 ft ellenében, de ezt tudtuk.
Normális szobát kaptunk, igaz az erdőre nézett az ablak, és nem volt szúnyogháló, igy ki se mertem nyitni az ablakot, de a szoba, fürdőszoba rendben volt. Működött a klima, és hűtött a hütő. A benti wellnesszel nem volt baj, a kinti medencébe viszont elég hideg volt a viz, ezért én bele se mentem. Az étkezések során az volt a tapasztalatom, hogy ha nem mentünk időben, mármint a vacsoraidő elején, akkor ha elfogyott valamelyik étel, nem mindig pótolták, inkább lefedték a tartót. Amúgy pedig finoman főznek, sosem maradtunk éhesek. Volt sütemény is, nem a megszokott cukrász minőség, nekem nem is volt szimpatikus, de mindig hamar elfogyott. Szerintem nem érdemli meg a 4 csillagot a szálloda, de a kilátás az fantasztikus. Igaz a teraszok elhanyagoltak, de kilehetett ülni és csodálni a hegyeket, a naplementét és a Dunát. Egyébként jól éreztük magunkat.
Gyönyörű hely ! Nagyon tetszett maga az épület kilátás gyönyörű! Személyzet nagyon kedves az ételek finomak ! Nem voltunk megelégedve a víz hőmérsékletével nagyon hideg volt nem erre számítoltunk,de ezek ellenére jól éreztük magunkat ! Köszönünk mindent !
4 napot töltöttünk a szállodában. Elhelyezkedése nagyon szép, ár-érték arányban tökéletes. Ingyenes a parkolás. Szobák tiszták, tágasak, pihenésre tökéletes hiszen nem hallatszódik át a szomszédtól semmilyen zaj. Személyzet kézséges,nagyon kedvesek. Félpanziós éttermi ellátás is megfelelő volt,az ételek ízletesek.
A személyzet figyelt arra hogy a svéd asztal mindig frissen újra töltve legyen. A wellnes is megfelelő,különösen a szaunák amik elnyerték a tetszésünk. Amit talán kevésbé voltak szimpatikusak: az élménymedence a megszokottnál szerintem hidegebb,egy kora őszi időszakban ez akár kellemetlen is lehet. A konditerem sajnos egy hatalmas 0! A gépek nem működtek. A fiatalabb korosztály mindenképpen örült volna pluszban egy fittnes használatnak. Összességében ajánlani tudom!
Az unokánk glutén és laktóz érzékeny amit jeleztünk a szálloda felé,sajnos a reggelihez nem biztosítottak semmilyen kenyérfélét ebben a kategóriában.A kültéri medence vize nagyon hideg.A szobában levő kanapéágy cserére szorul!
A szállás legpozitívabb oldala a csodálatos elhelyezkedés. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, a wellness-részleg is kielégítő. Telefonok a WIFI-re gond nélkül kapcsolódtak, laptop nem. Az általunk kapott szobák sajnos elég "lepukkant" állapotúak voltak, a szekrények alatt por, sarkokban pókháló.
A tapéta szakadozott, foltos, szegélylécek feljőve. Az egyik szoba annyira apró volt, hogy szék már nem fért be, így csak az ágyakra lehetett napközben leülni. További kényelmetlenség, hogy a fürdőszobában polc nem állt rendelkezésre sem a mosdónál, sem a zuhanykabinban. Az üdvözlő italhoz kapott kupon csak pezsgőre volt beváltható, alkoholmentes italra nem. Aki nem iszik alkoholt, az erről lemarad :) Az ágynemű, törölközők és a fürdőszoba tisztaságával nem volt gond, emiatt összességében nem volt kellemetlen élmény.
A szálloda nagyon szép helyen van. Csodás a kilátás a Dunára,főleg a teraszról. Esténként nagyon kellemes onnan nézni a naplementét. A reggeli és a vacsora nekem nagyon ízlett. A szobában a széles ágy szuper kényelmes. A hotel berendezése nagyon szép. A wellness medencéje megfelelő,bár a felnőtt most egy kicsit hűvös volt. Harmadszor voltunk a hotel vendégei ,de még jönni fogunk.